WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Szampony do włosów

Hello You! Holiday, Szampon do włosów pomarańczowy

4 na 51 opinię

• 12 listopada 2022 o 14:02
    Fantastyczny zapach i działanie niczego sobie ;)
    Widząc w Rossku edycję limitowaną szamponów i odżywek wrzuciłam do koszyka ze względu na urocze wakacyjne opakowania które służą mi na lotnicze wojaże :) i jednego żałuję że nie zaopatrzyłam się w resztę produktów jak balsam,żel czy krem. Myję włosy codziennie także szampony,maski i odżywki schodzą u mnie w ekspresowym tempie,moje włosy są suche,cienkie,delikatne, wysokoporowate,mają tendencję do łamania,kruszenia, rozdwajania i puszenia się jak paw szczególnie w wilgotnym środowisku. Opakowanie to pomarańczowa lekka buteleczka z wizerunkiem muszli o pojemności 80 ml,odpowiedni korek który nie zacinał się przez cały okres użytkowania ani nie otworzył w czasie transportu. Szampon ma cudowny zapach gorzkich pomarańczy,moje pierwsze skojarzenie Sycylia i Malta :)),konsystencja jest lekka,żelowa oraz transparentna,szampon bardzo dobrze się pieni oczyszczając włosy,nie obciążając ich oraz nie powodując przesuszania ani przetłuszczania cienkich i delikatnych kosmyków.Podczas mycia włosy nie plączą się i nie kołtunią,łatwo przeczesać je palcami,po wymodelowaniu nabierają ładnego wyglądu,są sypkie,lekkie i jednocześnie odbite u nasady, jednak nie niweluje puszenia aż tak jak wersja mango,jednak uważam że warto było skusić się na Hello You,polecam.
    Zalety:
    • spełnione obietnice producenta,myje włosy tak jak powinien
    • podróżne opakowanie na wypróbowanie ;)
    • zapach!cudny,kojarzy mi się z urlopem,błogim lenistwem oraz napojem Kinnie z Malty :)
    • szampon nie pogorszył kondycji włosów ani skóry głowy,nie podrażnił,nie uczulił,nie spowodował łupieżu
    • zmiękcza,dyscyplinuje,nie obciąża włosów,dobrze się wypłukuje
    • wakacyjny design
    • dodaje włosom blasku
    Wady:
    • cena regularna za małą pojemność
    • nie niweluje całkowicie puszenia się włosów