Maski do włosów

Oriflame Love Nature, Strengthening Hair Smoothie Mask with Organic Banana Wzmacniająca maska do włosów z organicznym bananem

• 27 września 2024 o 21:02
    Cudowny banan
    Do tej maski uwielbiam wracać. Jak tylko jest w katalogu na promocji to zamawiam. Opakowanie to saszetka. Szkoda, bo fajnie by było gdyby ten produkt był w większej pojemności. Cudowny zapach banana. Nie jest to taki sztuczny banan tylko mega świeży. Jakbyśmy wąchali owoc. Maska jest lekko żółtawa. Kremowa i bardzo fajnie nakłada się na włosy. Już podczas nakładania czuć jak nasze włosy stają się miękkie w dotyku. Włosy po tej masce są błyszczące, dobrze nawilżone, miękkie w dotyku i cudownie pachną bananem. Rozczesywanie włosów bez najmniejszego problemu. Zdecydowanie jestem nią zachwycona.
    Zalety:
    • Nawilża
    • Dodaje blasku
  • 17 lipca 2024 o 14:07
    Bananowa maska do włosów
    Maska jest w jednorazowym opakowaniu, które się rozcina. Jednak zawartość jego wystarcza na więcej niż raz choć zależy to od długości włosów. Ma przepiękny zapach który pozostaje na włosach. Włosy po użyciu są miękkie i bardzo łatwo się rozczesują, ale nie dają jakiegoś super efektu. Bardziej w użyciu dla chwili dla siebie aniżeli kroku w pielęgnacji włosowej. Miałam mnóstwo zapasów, kiedy były po 4/5/6 zł, teraz ta cena wydaje mi się zbyt wygórowana.
  • 6 października 2022 o 21:27
    Pomaga odżywiać włosy
    Używa od:próbka
    Maska ta nadaje się do codziennej pielęgnacji włosów. Pobudza zmysły, formuła z apetycznym zapachem banana. Włosy są wygładzone, lepiej się układają. Co więcej - po użyciu maseczki nie zauważyłam, aby włosy elektryzowały się - co jest dużym plusem! Aplikacja jest bardzo przyjemna, opakowanie zawiera dużą ilość maski.Polecam.
    U konsultantki