Kremy uniwersalne

Laboratorium Kosmetyczne AVA Fill & Lift, Krem przeciwzmarszczkowy do twarzy

Fill & Lift krem do twarzy wypełniacz zmarszczek 50 ml
Ava Fill&Lift

• 18 stycznia 2024 o 10:45
    Dziwnie zastyga na twarzy.
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Ten krem przetestowałam w ilości kilku próbek, które otrzymałam do zamówienie od jednej z internetowych drogerii. Początkowo ten krem wydawał mi się nawadniający, dawał taki mokry efekt jaki lubię, ale po jakiejś chwili... Zamieniał się w matową powłokę, a ja z moją suchą skórą czegoś takiego nie cierpię i nie akceptuję. ;) Nie zauważyłam, aby zmarszczki mimiczne zostały wygładzone czy wypełnione, zachowywał się jak normalny krem. Nie dodał mi nawilżenia przez to swoje dziwne wykończenie, miałam uczucie ściągniętej cery. Nie wpłynął na kondycję mojej skóry, a troszkę tych próbek miałam, więc miał czas się wykazać. Na pewno nie sięgnę po pełnowymiarowe opakowanie.
  • 26 lutego 2023 o 13:17
    Przyzwoity krem
    Krem nie zrobił na mnie szczególnego wrażenia. Jest zwykłym, kremem na dzień. Zamknięty jest w estetycznym, szklanym słoiczku. Nie ma zapachu, za co duży plus. Konsystencja jest gęsta, treściwa, na skórze lekko gumowata. Przy dużej ilości może się rolować. Wolę kremy o odczuwalnym nawilżeniu, tutaj tego efektu nie miałam, ponieważ krem na tempa konsystencję. Nie zauważyłam za bardzo efektu wygładzenia i działania przeciwzmarszczkowego ale myślę, że na takie działanie trzeba jeszcze trochę poczekać.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
    kaskaw8
    19 września 2022 o 19:25
    Bardzo w porządku
    Ciekawy krem do wielu rodzajów skóry. Dobrze i dogłębnie nawilża cerę. Będzie fajną opcją dla skór suchych, dojrzałych i wymagających ujędrnienia. Krem ma gęstą, lecz łatwo rozprowadzającą się konsystencję. Nie sprawia trudności w rozsmarowaniu go po skórze, nie zostawia smug. Nie roluje się. Skóra toleruje go dobrze. Krem ma bogaty i ciekawy skład. Nie zauważyłam, żeby spowodował jakieś niedoskonałości. Odczułam natomiast solidne nawilżenie. Cera wyglądała zdrowo i gładko. Krem nie jest za tłusty i nie pozostawia nieprzyjemnej warstwy. Nadaje się do codziennego stosowania, zarówno na dzień jak i na noc. Jest również bardzo dobry pod makijaż. Krem lekko pachnie, jednak nie podrażnia ten zapach skóry czy oczu. Produkt Ava jest jednym z lepszych tego typu kremów i myślę, że będę po niego sięgać.
    Zalety:
    • nawilżenie