Peelingi do ciała

Soraya Body Ceremony
notino.pl

• 31 marca 2025 o 19:46
    kocham, cudowny zapach
    Peeling jest całkowicie inny niż te, których używałam z firmy Ziaja. Jest gruboziarnisty, a te ziarenka rozpuszczają się i tworzą piankę. Świetnie rozprowadza się po ciele. Bezproblemowa aplikacja. Po za tym posiada obłędny zapach, który jest po prostu niesamowity i daje mi taką ceremonię pod prysznicem. Bez problemu zmywa się z ciała. Po użyciu skóra jest nawilżona i jest delikatna powłoczka. Plus za to, że składnikiem jest różowa glinka. Jest średnio wydajny. Nie dostałam żadnego uczulenia lub podrażnienia. Myślę, że będę do niego wracać.
  • 31 marca 2025 o 13:15
    Cukier wskazany w codziennej pielęgnacji
    Lubię dostawać prezenty w postaci kosmetyków i jeszcze bardziej lubię otrzymywać kosmetyki tak znanych i bezbłędnych marek jak Soraya dbająca o nasze ciała w imię jego piękna i zdrowego wyglądu i oczywiście dobrego samopoczucia bo moja skóra która lubie być gładka i czuć się dobrze potrzebuje od czasu do czasu zedrzeć starą warstwę aby naskórek był świeży i gładki w miarę możliwości a ułatwia to z pewnością scrub głównie ten cukrowy od którego należy się uzależnić bo to cukier niezbędny dla naszego ciała bo tylko on potrafi działać miękkość i zdrowy wygląd każdego dnia zaraz po aplikacji pełnej przyjemności i delikatnego tarcia drobinkami które są wzbogacone o niezwykłe składniki jakie są obecne w każdym z dostępnych w zestawie produktów a zaraz po użyciu z wielką radością przechodzę do nałożenia masła więc ciało jest gładkie i świeże dlatego myślę że cała seria jest prawdziwym odkryciem w moim świecie pielęgnacji które to zabiegi z użyciem każdego z kosmetyków a szczególnie tego scrubu będę powtarzać tak długo jak będzie dostępny w sprzedaży a nie zanosi się na to aby znikł z pola widzenia bo takie kosmetyki powinny i będą trwać na długo bo gdy działają tak jak linia Body trzeba je mieć zawsze przy sobie i w swoim własnym spa dlatego polecam ten produkt oraz każdy bogaty w kamelię i glinkę różową jak piękna szata graficzna zestawu.
    Zalety:
    • Bardzo dobry jakościowo scrub o bogatym składzie i działaniu nawilżającym podczas rutyny zdzierania martwego naskórka , pielęgnuje i daje uczucie komfortu
    Wady:
    • Nie wymienię
  • 25 marca 2025 o 12:47
    Nowa miłość !
    Ten peeling skradł moje serce! Peeling, dobrze ściera martwy naskórek, ale dodatkowo pachnie tak, że faktycznie jest to ceremonia ;D. Po użyciu skóra jest pięknie nawilżona ,gładka i delikatna. Odejmuje jedynie gwiazdkę za wydajność. Z pewnością sięgnę po następny słoik !
    Zalety:
    • wygodne opakowanie
    • skóra po użyciu jest gładka i miękka
  • 27 stycznia 2025 o 18:10
    Domowe spa w słoiczku – idealny rytuał dla ciała i zmysłów!
    Soraya Body Ceremony, Rytuał Nasycenia, odżywczy cukrowy scrub do ciała to absolutne must-have dla każdego, kto pragnie poczuć się jak w luksusowym spa, nie wychodząc z domu! Już samo otwarcie opakowania to czysta przyjemność – zapach jest obłędny, słodki i otulający, niczym deser, który koi zmysły. Scrub ma idealną konsystencję – cukrowe drobinki są na tyle solidne, że skutecznie złuszczają martwy naskórek, a jednocześnie rozpuszczają się w odpowiednim momencie, nie powodując podrażnień. Po użyciu skóra jest niesamowicie gładka, miękka i odżywiona, jakby była delikatnie pokryta ochronnym balsamem. Dodatkowym atutem jest fakt, że nie pozostawia tłustego filmu, dzięki czemu od razu można wskoczyć w ulubione ubrania. Opakowanie jest eleganckie i praktyczne – wygodnie się z niego korzysta, a duża pojemność starcza na dłużej. Polecam ten scrub każdemu, kto chce połączyć pielęgnację z chwilą relaksu. To prawdziwy rytuał dla ciała i zmysłów – 5 gwiazdek bez dwóch zdań!
    szmera
    21 stycznia 2025 o 11:14
    Kocham! Najlepszy w swojej kategorii
    On jest po prostu doskonały! Robi robotę i pięknie pachnie! Zapach - tego się nie da pominąć, on pachnie jak luksusowe spa w twojej łazience! jest odpowiednio intensywny, roztacza woń pod prysznicem, a potem czuć go na skórze. Peeling ma odpowiednie drobinki, odpowiednio ostre/łagodne, nie spadają ze skóry i nie rozpuszczają się w sekundę. można piłować tyle, ile się chce :) Nie przesusza skóry, nie jest napięcia i ściągnięta, tylko pięknie wygładzona. Nie zapycha prysznica ;)
    Zalety:
    • pięknie pachnie
    • odpowiednio ostry/łagodny
    • nie rozpuszcza się szybko
    • nie spada ze skóry
    • nie zapycha prysznica
    Wady:
    • nie ma ;)