Maski do włosów

Neboa Hydration & Smoothness, Hair Mask Naturalna maska do włosów `Nawilżenie i wygładzenie`

Nasi użytkownicy zostawili 86 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 kwietnia 2025 o 23:29
    Nie ujarzmia puchu
    Maske kupiłam ponieważ spodziewałam się że wygładzi i nawilży moje puszące się średnioporowate włosy. Po użyciu są one w miarę miękkie oraz nawilżone jednak nadal bardzo się puszą i brakuje im dociązenia. Do tego maska posiada wodnistą konsystencję przez co traci na wydajności. Słoiczek na plus bo nie trzeba rozcinać tuby.
    Zalety:
    Wady:
    • działanie
  • 9 marca 2025 o 9:37
    Niespodziewany strzał w 10
    Neboa Hydration & Smoothness Hair Mask to mocno niespodziewany strzał w 10-tkę w mojej pielęgnacji włosów, który kupiłam w bardzo fajnej promocji w Rossmanie. Maska ma pojemność 300 ml. Przy tym jest szalenie wydajna. Używam jej od półtora miesiąca (przynajmniej dwa razy w tygodniu) i ubyło jej może z 1/6 opakowania. Opakowanie produktu jest bardzo estetyczne, nawet uznała bym, że elegancko-nowoczesne. Do tego ten piękny lazurowy kolor (specjalnie pod te produkty zmieniłam kolor ręczników). Wszystko razem świetnie prezentuje się w łazience. Jak już mam się czepiać to może tego, że podczas korzystania musimy wkładać palce do pudełeczka i może to być mniej higieniczne. Maska w konsystencji jest bardzo gęsta. Dlatego używałam jej w mniejszych ilościach niż zazwyczaj. Trzymam ją na włosach około 10 minut. Moje włosy są cienkie, puszące się, średnio-porowate, osłabione farbowaniem i stresem. A ta maska naprawdę dała radę. Po niej włosy są wyraźnie zdrowsze, nie puszą się i ślicznie lśnią. Bardzo łatwo też się rozczesuje włosy. Niektórym zapach tej maski nie odpowiada, dla mnie jest całkiem w porządku i zupełnie nie przeszkadza mi w stosowaniu. Plusem produktu jest jego naturalny, wegański skład. Oczywiście ją polecam!
    Zalety:
    • wydajna
    • gęsta
    • ładnie wygładza
    • nabłyszcza
    • włosy po niej łatwo się rozczesują
  • 25 lutego 2025 o 20:56
    Cudowne miękkie włosy
    Maska do włosów Hydration & Smoothness to prawdziwy ratunek dla moich włosów, gdy je przesuszę. Mam długie, naturalnie proste blond włosy, które często potrzebują intensywnego nawilżenia (dopiero uczę się utrzymywać równowagę PEH), a ta maska działa cuda. Już po pierwszym użyciu włosy są miękkie i wygładzone. Zapach jest ok, bardzo fajny.
    Zalety:
    • Nawilżenie
    • Miękkie włosy
    • Sypkie włosy
    Wady:
    • Nie ma
    Bulb24
    27 stycznia 2025 o 0:58
    No niestety nie
    Kupiłam maskę, zachęcona zapewnieniami, że jest magicznym pogromcą puchu. Niestety wręcz przeciwnie. Mam kręcone włosy i często zdarzało się, że po użyciu tej maski puszyły się bardziej. Taki efekt był widoczny od razu po ich wyschnięciu. Zapach dla mnie jest naprawdę niefajny, ale nie jest jakiś mega mocny. Ilość maski też jest mała, opakowanie takie trochę "oszukane". Mi się nie sprawdziła, więcej nie kupię.
  • 4 grudnia 2024 o 13:43
    Ładny zapach
    Maska do włosów Neboa Hydration & Smoothness to naturalny produkt, który doskonale nawilża i wygładza włosy, zapewniając im intensywną regenerację. Po jej zastosowaniu włosy stają się wyjątkowo miękkie, gładkie i lśniące, a jednocześnie nie są obciążone. Maska ma przyjemną, kremową konsystencję, która łatwo się rozprowadza, a jej skład oparty na naturalnych składnikach działa delikatnie, ale skutecznie. Jest idealna do włosów suchych i zniszczonych, potrzebujących intensywnego nawilżenia. Po użyciu włosy są bardziej elastyczne, łatwe do rozczesania i wyglądają zdrowo. To świetny wybór dla osób szukających naturalnej pielęgnacji, która zapewnia widoczny efekt wygładzenia i nawilżenia.