Maski do włosów

Neboa Hydration & Smoothness, Hair Mask Naturalna maska do włosów `Nawilżenie i wygładzenie`

Nasi użytkownicy zostawili 90 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

wegiele
    13 maja 2025 o 18:46
    HIT!
    Totalny hit! Mam wysokoporowate dłuuugie włosy, które zawsze wyglądały i w dotyku były jak SIANO. Odkąd używam tej odżywki jest 1000 razy lepiej. Włosy są baaardzo miękkie, nie mogę przestać ich dotykać! Olejuję je też, używam delikatnego szamponu, myję co 4 dni, ale porównując do innych masek, to dla mnie to jest totalny odlot! Super pachnie, prosta w użyciu (20min trzymam na włosach)
    Zalety:
    • Działa świetnie
    • Konsystencja
    • Łatwa w aplikacji
    Wady:
    • Plastikowe opakowanie nie za duże
  • 8 maja 2025 o 21:48
    Lubię, ale nie jest bez wad
    Moje włosy to kręcone średniopory plus, które bardzo się puszą i generalnie wyglądaj jak siano. Przy tym są zdrowe i zadbane, a większość odżywek im nie służy, więc non stop testuję coś nowego. Maska nawilżająca przykuła moją uwagę, bo oferuje także wygładzenie, a tego zdecydowanie potrzebuję, a dodatkowo moje włosy lubią się z humektantami, więc liczyłam na dobre efekty. Opakowanie to duży, niebieski, plastikowy słoik. Jest ładnie i wygodnie. Co mi nie pasuje, to jej zapach, kolor i konsystencja, kojarzy mi się z wazeliną, bo właśnie tak wygląda i pachnie. Jeśli chodzi o efekty, to jest dobrze, chociaż nie idealnie. Solo jest dla mnie za lekka, ale używam jej w duecie z ulubioną odżywką emolientową i wtedy jest dobrze. Włosy po takiej pielęgnacji są miękkie, gładsze (choć bez tafli) i wyglądają zdrowo. Ogólnie jest to dobry produkt i naprawdę go polecam. Sprawdzi się jeszcze lepiej u posiadaczek włosów prostych, które pewnie nie będą musiały kombinować z dodawaniem innej odżywki. Na pewno jeszcze do niej wrócę.
    Zalety:
    • Wygładza.
    • Odżywia.
    • Nawilża.
    • Wysoka wydajność.
    • Często dostępna w promocji.
    Wady:
    • Dla wysokoporów może być za lekka.
    • Dziwny zapach i konsystencja, kojarzy mi się z wazeliną.
  • 7 maja 2025 o 14:41
    Sporadycznie daje rade!
    W przypadku mojej decyzji o wypróbowaniu maski Hydration & Smoothness marki Neboa zostałam zachęcona jej naturalnym składem oraz obietnicą intensywnego nawilżenia i wygładzenia niesfornych włosów. Postanowiłam więc dać jej szansę. A jak było w praktyce? Mam włosy wysokoporowate, falowane z tendencją do puszenia się. Niestety, ta maska choć zapewnia wyczuwalne nawilżenie i miękkość włosów, nie do końca wpisuje się w potrzeby moich loków. Po jej użyciu zauważyłam lekkie puszenie, a fale były zdecydowanie mniej zdefiniowane. Maska sprawdza się u mnie co jakiś czas, jako produkt wygładzający. Wtedy, gdy celowo chcę uzyskać efekt bardziej zdyscyplinowanych pasm bez sięgania po prostownicę. W tej roli sprawdza się dobrze. Włosy są miękkie, gładsze i optycznie bardziej uporządkowane. Niemniej jednak przy codziennym stosowaniu zaczęłam zauważać odwrotne efekty. Dlatego dla mnie ważne jest robienie przerw i rotowanie z innymi maskami. W takim modelu pielęgnacji działa u mnie najlepiej. Co ważne nie pachnie intensywnie, a włosy się rozczesują bez większych problemów. Nie mogę powiedzieć, że produkt mnie rozczarował. Po prostu to nie jest maska dla każdego rodzaju skrętu. U osób z mniej wymagającymi włosami, prostymi lub lekko falowanymi, prawdopodobnie da dużo lepszy efekt. W moim przypadku to taki średniaczek. Ani hit, ani bubel.
    Zalety:
    • Naturalny skład
    • Dobra alternatywa dla prostownicy
    • Nie obciąża włosów
    Wady:
    • Efekt nawilżenia może być zbyt delikatny dla wymagających włosów
  • 4 maja 2025 o 14:36
    Najlepsza maska, która wygładza i nawilża w jednym opakowaniu.
    Puch? Suche włosy? Ta maska Ci z tym pomoże. Moje włosy mają tendencje do puszenia się i niezbyt lubią humektantow, ale ta maska to mistrzostwo świata! Włosy mam jak po wyjściu od fryzjera. Maska naprawdę warta uwagi, bo lepszej nie znajdziecie. Moje włosy są po niej mięciutkie, wygładzone, sypkie i błyszczące.
    Zalety:
    • emolienty i humektanty w jednym opakowaniu
    Wady:
    • cena bez promocji
  • 22 kwietnia 2025 o 23:29
    Nie ujarzmia puchu
    Maske kupiłam ponieważ spodziewałam się że wygładzi i nawilży moje puszące się średnioporowate włosy. Po użyciu są one w miarę miękkie oraz nawilżone jednak nadal bardzo się puszą i brakuje im dociązenia. Do tego maska posiada wodnistą konsystencję przez co traci na wydajności. Słoiczek na plus bo nie trzeba rozcinać tuby.
    Zalety:
    Wady:
    • działanie