Tusze do rzęs

HEAN Tusz do Rzęs Sensual Mascara
Hean Sensual

• 29 lipca 2024 o 16:44
    Nowe odkrycie
    Jest to moje pierwsze opakowanie i na pewno nie ostatnie. Dla mnie petarda. Pięknie rozdziela rzęsy, wydłuża, pogrubia i co ważne nie osypuje się.Ma fajną silikonową szczoteczkę.Prawdziwa perełka. Polecam z całego serducha!
    millane
    23 lutego 2024 o 20:20
    Taki sobie
    Tusz do rzęs ze szczoteczką w kształcie banana. To mój ulubiony rodzaj szczoteczki, ponieważ pomaga unieść moje opadające rzęsy. Tusz słabo podkreśla rzęsy. liczyłam na więsze uniesienie. Lubi sklejać i odbijać się na górnej powiece. Bardzo szybko wysycha.
    Zalety:
    • kształt szczoteczki
    Wady:
    • szybko wysycha
    • odbija się na powiece
    • słabo podkreśla rzęsy
  • 10 stycznia 2024 o 16:20
    Połączył nas przypadek, ale zostaniemy razem na dłużej
    Po mascarę marki Hean sięgnęłam, gdyż akurat była na promocji. Zazwyczaj mam swoje sprawdzone tusze do rzęs i to po nie sięgam, będąc w drogerii. Tym razem wszystkie kosmetyki, które najczęściej wybieram były wyprzedane, a ja pilnie potrzebowałam tuszu do rzęs. Maskara ma bardzo ładne opakowanie w różowym kolorze z eleganckimi zdobieniami. Mamy tu do czynienia z silikonową, lekko wygiętą szczoteczką, którą łatwo dotrzeć do włosków. Maskara ma czarny odcień. Jest trwała, wytrzymuje cały dzień, bez osypywania i rozmazywania się. Tusz zapewnia bardzo ładny efekt. Rzęsy są podkręcone, mocno zagęszczone i pogrubione. Dodana jest im objętość. Wydaje się, jakby rzęs było znacznie więcej. Osobiście liczę na właśnie taki efekt. Produkt jest bardzo przyjemny w użyciu, nie skleja rzęs. 2 warstwy zapewniają oczekiwane działanie. Kosmetyk można spotkać na promocjach w Hebe, gdzie kosztuje wówczas około 15 zł.
    • duża objętość rzęs
    • pogrubienie
    • trwałość
    • bez efektu "pandy"
    • silikonowa szczoteczką, którą dobrze się pracuje
  • 29 czerwca 2023 o 11:04
    Przeciętniak
    ••• Rzęsy • Wymagania ••• Posiadam jasne, średniej długości rzęsy o niezbyt dużym zagęszczeniu. Lubię mocno pomalowanie rzęsy (oczywiście z umiarem) bez efektu sklejenia. Tusz nie powinien sklejać, tworzyć grudek i być trwały. Wydłużenie, rozdzielenie i pogrubienie to najczęstszy oczekiwany efekt lecz pogrubienie nie jest tak konieczne jak wydłużenie. Przy testowaniu używam jednego tuszu ale później lubię mieszać tusze i używać przy jednym makijażu dwóch czy trzech. [ZALETY] + czerń + pogrubia i zwiększa objętość rzęs + nie tworzy grudek + nie osypuje się + nie rozmazuje się + delikatnie podkręca + silikonowa szczoteczka - tutaj kwestia upodobań [WADY] - wiem, że wydłużenie nie jest w jego zadaniu ale brakuje mi tego - zdarza się, że na szczoteczce jest zbyt duża ilość tuszu - brudzi się opakowanie (przy "gwincie") Tusz mimo, że nie posiada wad, które naprawdę mogłyby wpłynąć na niekorzystane malowanie czy efekt końcowy to nie jest dla mnie kosmetykiem do którego wrócę ponownie. ••• Opinia na dany kosmetyk czy produkt jest w 100% szczera. Opisuje to co uważam za istotne i nie sugeruje się marką, ceną czy innymi opiniami •••
  • 30 maja 2023 o 11:17
    Dla tych co lubią pogrubienie i zagęszczenie rzęs
    akie mam rzęsy: Jasne, średniej długości. Czego oczekuje od tuszu: Uważam, że każdy tusz nie powinien sklejać rzęs, tworzyć grudek i kruszyć się w ciągu dnia. Trwałość powinna być na pierwszym miejscu, aczkolwiek to powinna być podstawa i normalne. Wydłużenie i pogrubienie rzęs to co oczekuje od tuszu. Szczoteczka: Szczoteczka silikonowa. Jaki jest: Kolor czerni jest głęboki i świetnie podkreśla rzęsy. Tak jak producent obiecuje pogrubienie i zwiększenie objętości jest zauważalne. Wydłużenie rzęs tym tuszem nie jest spektakularne i właściwie ciężkie do wykonania, dlatego używam także innego, wydłużającego tuszu. Oczywiście przy testach tuszu używałam go solo. Na szczoteczce zdarza się, że tuszu jest w większej ilości ale nie skleja rzęs i nie tworzy grudek co jest na duży plus. Tusz nie rozmazuje się, nie osypuje i jest trwały. Jak używałam: Tusz nakładam na rzęsy trzykrotnie aż uzyskałam zadawalający efekt, po kilku testach solo używałam innego tuszu wydłużającego dla lepszego efektu. Czy jestem zadowolona: Tusz się sprawdza, jednak chyba bardziej wolę wydłużenie rzęs niż zagęszczenie. Cena 10 ml - około 25 zł Dostępność Stacjonarnie oraz online.
    Zalety:
    • trwałość
    • nie osypuje się
    • zagęszcza i pogrubia rzęsy
    • czerń
    • nie odbija się na powiece
    • delikatnie podkręca rzęsy

Zobacz także inne Tusze do rzęs