Wszystkie składniki:
aqua / water, dimethicone, glycerin, paraffin, butylene glycol, hexyl laurate, propanediol, cetyl peg/ppg-10/1 dimethicone, cera microcristallina / microcrystalline wax, nylon-12, polymethylsilsesquioxane, octyldodecanol, stearyl alcohol, peg/ppg/polybutylene glycol-8/5/3 glycerin, silica, boron nitride, vinyl dimethicone/methicone silsesquioxane crosspolymer, rosa centifolia flower water, sambucus nigra flower water, litchi chinensis pericarp extract, tin oxide, peg/ppg-18/18 dimethicone, sodium citrate, sodium hyaluronate, p-anisic acid, adenosine, hydrolyzed hyaluronic acid, hydroxyethyl urea, capryloyl salicylic acid, citric acid, trisodium ethylenediamine disuccinate, panthenol, synthetic fluorphlogopite, bht, tocopherol, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, potassium sorbate, sodium benzoate, phenoxyethanol, ci 14700 / red 4, ci 15985 / yellow 6, ci 77891 / titanium dioxide, linalool, alpha-isomethyl ionone, limonene, hydroxycitronellal, hexyl cinnamal, parfum / fragrance