Kremy na dzień

Eucerin Anti-Pigment, Tag LSF 30, Patentiertes Thiamidol Krem na dzień SPF 30 z Thiamidolem przeciw przebarwieniom

Eucerin Anti Pigment Krem na dzień SPF 30 50 ml
notino.pl
Eucerin Anti-Pigment krem na dzień przeciw przebarwieniom SPF 30 50 ml
e-ZikoApteka.pl
Eucerin Anti-Pigment krem na dzień przeciw przebarwieniom SPF 30 50 ml

• 19 grudnia 2024 o 1:53
    Naprawdę działa
    Kremu używam na przebarwienia po trądziku na brodzie. Przebarwienia mam stare, wieloletnie i świeże. Krem rozjaśnia wszystko ! Jestem zdziwiona że tak szybko działa i stopniowo zmniejsza zaczerwienienia. Cera wygląda dużo lepiej. Jest bardzo wydajny, lekki, nie bieli, nie pozostawia tłustej warstwy, ma ładny zapach. Mogłoby tylko mniej się go dozować, zużywam pół pompki. Ogólnie jest rewelacyjny! Warty swojej ceny
  • 13 sierpnia 2024 o 8:55
    Dobry spf, ale nie lubi się z kosmetykami do makijażu
    Krem na dzień Eucerin miałam okazję używać w duecie z serum z tej samej linii. Mam przebarwienia na twarzy - dwa na policzku i trochę rozsianych zmian na czole, więc solidna ochrona przed słońcem jest teraz dla mnie niezbędna. O ile z serum byłam w miarę zadowolona, tak ten krem mojego serca nie skradł. Opakowanie to prosta, lekka buteleczka zakończona pompką. Higieniczna, wygodna w użytkowaniu i estetyczna - biel, proste napisy, srebrne akcenty, mi się podoba i przywodzi na myśl kosmetyki apteczne. Zapach niestety nie podoba mi się już tak bardzo. O ile zapach serum pochwaliłam, mimo że jest specyficzny, tak tutaj nie zachęca mnie do stosowania. Ma dla mnie taki przymulony, zjełczały zapach, nie umiem go do końca określić ;) Dodatkowo, jest dość wyczuwalny na skórze. Krem jak to spf - jest biały, ma gęstą konsystencję, jak emulsja do opalania. Na twarzy rozprowadza się jednak nienagannie, nie bieli, nie maże się. Skóra po jego zastosowaniu jest gładka, miękka i nawilżona. Oczywiście plus za wysoki filtr i ochronę przed słońcem, w trakcie stosowania nie zauważyłam na skórze nowych zmian. Niestety, na tym się kończą pochwały - krem jest dość trudny we współpracy z innymi kosmetykami. Roluje się na twarzy, kruszy, pozostawia farfocle. Nie lubi się zarówno z serum z tej linii, jak i z kosmetykami do makijażu. To samolub, który wygląda na twarzy ok tylko i wyłącznie solo. Dodatkowo, wyświeca się na skórze, sprawia, że wygląda na przetłuszczającą się i spoconą. Podkład i korektor ślizgają się na nim, nie wchłaniają do końca i mam wrażenie, że krócej się na nim utrzymują. Nie jest to więc dla mnie kosmetyk na co dzień, da radę tylko na plaży lub gdy mam dzień bez makijażu. Wygodny, wydajny, ładnie opakowany - ja niestety nie jestem jego entuzjastką, zwłaszcza, że poprzedni spf z Avonu zrobił na mnie o wiele lepsze wrażenie.
  • 1 lipca 2024 o 12:19
    Rewelacyjny
    Dawno nie miałam w swoich rękach tak dobrego kremu z filtrem. Cuuudownie się rozprowadza, szybko wchłania i w ogóle nie bieli. Pozostawia na twarzy takie ładne, zdrowe wykończenie. Do tego ma w składzie Tiamidol, dzięki czemu działa na przebarwienia. Jedynym minusem jest dla mnie dość mocno wyczuwalny alkoholowy zapach.
    PatMyr
    30 kwietnia 2024 o 22:45
    Krem z SPFem
    Krem ma w sobie SPF co jest dla mnie ogromnym ułatwieniem pielęgnacji i dużym komfortem. Krem ma przyjemną konsystencję, fajnie się wchłania, ma delikatny zapach, nie zapycha i nawilża.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 30 kwietnia 2024 o 8:19
    delikatny krem na codzień
    Używa od:próbka
    Mam skórę suchą ze skłonnością do przebarwień, dlatego zależało mi na produkcie, który chroni i redukuje przebarwienia. Krem ten spełnia moje oczekiwania. Jego konsystencja jest lekka i łatwo się rozprowadza, nie zostawiając tłustej warstwy. SPF 30 zapewnia skuteczną ochronę przed promieniowaniem UV. Po regularnym stosowaniu zauważyłam, że przebarwienia stały się mniej widoczne, a skóra wydaje się rozświetlona. Opakowanie w tubce jest wygodne i higieniczne. Jedyny minus to zapach, który mi się nie spodobał, ale na szczęście szybko znika. Polecam szczególnie osobom z problemem przebarwień!
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl