Kremy na dzień

L’Oréal Bright Reveal UV Fluid do twarzy SPF50+ 50ml 50 ml
L'Oréal Paris Bright Reveal

• 25 kwietnia 2025 o 11:52
    Prawie idealny SPF
    SPF Bright Reveal to produkt, który naprawdę zasługuje na uwagę w kategorii ochrony przeciwsłonecznej. Jego główną zaletą jest skuteczna ochrona przed szkodliwym działaniem promieni UV, co jest absolutną podstawą w codziennej pielęgnacji. Co więcej, ten krem z filtrem oferuje coś więcej niż tylko ochronę. Jednym z największych atutów jest efekt, jaki pozostawia na skórze - niesamowite, naturalne rozświetlenie! Skóra wygląda zdrowo, promiennie i świeżo, co dodaje pewności siebie i sprawia, że cera prezentuje się naprawdę dobrze. Kolejnym plusem jest fakt, że produkt nie bieli skóry, co jest częstym problemem w przypadku filtrów przeciwsłonecznych. Niestety, produkt ma jedną, ale istotną dla mnie wadę, wchłania się nieco wolniej niż inne kremy z filtrem. Trzeba dać mu chwilę, aby w pełni się wchłonął i nie pozostawiał na skórze lepkiej warstwy. Mimo tego drobnego mankamentu, efekt końcowy jest tego wart!
    Zalety:
    • Nie bieli
    • Nie zostawia tłustego filmu
    • Naturalne rozświetlenie
    Wady:
    • Wolna wchlanialnosc
  • 22 kwietnia 2025 o 15:25
    Fajnie sprawdzi się przy tłustej cerze
    Ja mam skórę sucha ale moje czoło lubi się czasem mocniej wyswiecic Opakowanie kartonik wszystko bardzo czytelne zrozumiałe buteleczka 50 ml Kremowa średnio płynna lekka konsystencja delikatny przyjemny zapach. SPF fajnie sprawdzi się pod makijaż. Zostawia delikatna satynowa poświatę . Moje czoło się tak bardzo nie wyswieca więc nawet bym stwierdziła że matuje. Nie podraznia i nie zapycha. Czy minimalizuje przebarwienia ciężko to stwierdzić w stu procentach ale napewno chroni przed powstawniem kolejnych.
  • 20 marca 2025 o 12:12
    Miłośc ABSOLUTNA
    Mam 34 lata, skórę mieszaną - kapryśną, miałam już tyle kremów z SPF z każdej możliwej cenowej półki. I żaden nie dawał rady, albo było biało, albo się świeciłam na kilometr, albo moja skóa była zapchana i wychodziły pryszcze. Traciłam nadzieję że uda mi się znaleźć coś dobrego. No i wkońcu kupiłam ten. IDEAŁ dla mojej skóry, absolutnie nie wyczuwalny. Kosmetyk jest LEKKI -to fluid, nie krem- świetnie się rozprowadza, szynko wchłaniam nie zapycha, nie obciąża- wrecz przeciwnie- skóra wygląda promiennie, zdrowo, nie wyświeca się, na czas wakacji to nawet przestałam używać podkład bo po co - skoro wygląda pięknie ( pod makijaż świetnie się sprawdza). Co ważne - fliud można stosować na powieki i pod oczy. Ma działanie pielęgnujące, moja skóa po nalożeniu fluidu jest nawilżona, ukojina. Krem wspaniale się sprawdza na wakacjach za granicą przy wysokich temperaturach, jest bardzo trwały- wspaniale chorni skórę- nic nie moge mu zarzucić. W dodatku jest wydajny i ma wygodne opakowanie, bez problemu wydobędziemy z niego pożądaną ilość. To jest moja miłość absolutna i nie wyobrażam sobie bez niego już mojej pielęgnacji.
  • 2 grudnia 2024 o 18:09
    Nie nadaje się pod makijaż
    SPF Bright Reveal to bardzo przyjemny w aplikacji produkt. Rzadka konsystencja pozwala na precyzyjną aplikację bez efektu białej maski. Dodatkowo, ma w mojej opinii działanie lekko rozjaśniające. Zapach nie jest drażniący. Produkt nie zapycha i nie szczypie w oczy, co jest dla mnie ogromnym plusem. Niestety SPF bardzo się roluje. Próbowałam stosować go w różnych konfiguracjach, jednak niestety nie nadaje on się do stosowania pod makijaż. Jedyną opcją jest używanie go w dni bez makijażu, jednak trzeba wtedy uważać, żeby nie dotknąć przypadkowo twarzy, bo nawet lekkie muśnięcie powodowało u mnie widoczne rolowanie produktu.
    Zalety:
    • lekki, bez efektu białej maski
    • nie szczypie w oczy
    • nie zapycha
    • estetyczne opakowanie
    • niedrażniący zapach
    Wady:
    • produkt bardzo się roluje
    • nie nadaje się pod makijaż
    ALM007
    15 października 2024 o 7:17
    Ochrona i pielęgnacja w jednym – L’Oréal Bright Reveal Fluid SPF 50+
    Jeśli szukasz produktu, który jednocześnie chroni przed szkodliwym promieniowaniem UV i redukuje istniejące przebarwienia, L’Oréal Bright Reveal Fluid SPF 50+ to rozwiązanie, które łączy te funkcje w jednym. Kosmetyk nie tylko zabezpiecza skórę przed nowymi przebarwieniami, ale także zmniejsza te już istniejące, a wszystko to przy codziennej aplikacji. Skład i właściwości Formuła fluidu bazuje na dwóch kluczowych składnikach aktywnych: niacynamidziei kwasie LHA. Niacynamid, czyli pochodna witaminy B3, jest znany z właściwości rozjaśniających, redukujących przebarwienia oraz łagodzących. Wzmacnia barierę ochronną skóry, a jego regularne stosowanie wyrównuje koloryt cery i redukuje widoczność plam. Natomiast kwas LHA działa złuszczająco, delikatnie usuwając martwe komórki naskórka, co sprzyja odnowie skóry i poprawie jej tekstury. Dzięki ochronie SPF 50+, fluid zapewnia bardzo wysoką ochronę przed promieniowaniem UVB i UVA, które są głównymi przyczynami powstawania przebarwień posłonecznych i starzeniowych. To kluczowy element codziennej rutyny, szczególnie jeśli używasz produktów z kwasami czy retinolem. Moje doświadczenia z produktem Ten fluid stosuję codziennie rano jako ostatni krok w pielęgnacji przed makijażem. Konsystencja produktu jest lekka, niewidoczna na skórze, co sprawia, że dobrze się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy. Bardzo lubię takie kremy SPF. Idealnie sprawdza się pod makijażem, co jest dużym plusem, bo nie każdy filtr UV współpracuje dobrze z kosmetykami kolorowymi. Używając tego fluidu regularnie przez kilka tygodni, zauważyłam, że skóra jest bardziej nawilżona i rozświetlona, a przebarwienia zaczynają stopniowo blednąć. Dodatkowym atutem jest to, że produkt ten chroni przed nowymi przebarwieniami, co jest szczególnie istotne, gdy włączasz do swojej pielęgnacji kwasy lub retinol. Jak pisałam przy innych recenzjach produktów z tej serii - ważne jest to, że stosowałam i stosuję całą serię niemalże (serum, peeling kwasowy i ten fluid SPF 50) - efekty to wynikowa działania całej serii, czasu i regularności. Cena i dostępność Fluid kosztuje około 60 zł, więc wg mnie to dobra cena. Patrząc na wielofunkcyjność i wysoką ochronę, którą oferuje, uważam, że cena jest jak najbardziej adekwatna do jakości. Co więcej, produkt jest szeroko dostępny w drogeriach stacjonarnych i internetowych. Działanie i efekty Po miesiącu stosowania moja skóra wyglądała na bardziej rozświetloną, a koloryt stał się bardziej wyrównany. Przebarwienia, które były bardziej widoczne latem, zaczęły powoli znikać. Testy kliniczne również potwierdzają skuteczność produktu – po 12 tygodniach stosowania możemy spodziewać się zmniejszenia przebarwień nawet o 53%. To naprawdę solidne efekty, zwłaszcza jeśli zmagasz się z plamami posłonecznymi czy przebarwieniami związanymi z wiekiem. Podsumowując, L’Oréal Bright Reveal Fluid SPF 50+ to kosmetyk, który nie tylko zapewnia skuteczną ochronę przeciwsłoneczną, ale także aktywnie walczy z przebarwieniami. Jeśli szukasz produktu, który łączy te dwie funkcje w jednym, warto go wypróbować. I pamiętaj, krem SPF 50 - ten czy inny - zawsze powinien być zwieńczeniem dziennej pielęgnacji twarzy :)
    Zalety:
    • Wysoka ochrona SPF 50+
    • Lekka, przyjemna formuła, idealna pod makijaż
    • Skutecznie redukuje przebarwienia