Szampony do włosów

Garnier Fructis, Pineapple Hair Food, Shampoo Szampon do długich i matowych włosów

Garnier Fructis Pineapple Hair Food Szampon do Włosów 350ml
Garnier Fructis Pineapple Hair Food

• 21 lutego 2025 o 20:57
    Tropikalna przygoda
    Zapach to prawdziwa tropikalna uczta – świeży, owocowy aromat ananasa otacza moje włosy na długo po myciu, ale nie jest przytłaczający, co bardzo cenię. ???????? Jeśli chodzi o działanie,to szampon dobrze oczyszcza włosy, nie obciążając ich, co jest dla mnie kluczowe. Zauważyłam, że moje włosy wyglądają na zdrowsze. Cieszy mnie również, że formuła jest w 96% pochodzenia naturalnego oraz 100% wegańska, co sprawia, że czuję się lepiej, wybierając go do swojej codziennej pielęgnacji. Choć nie jest to produkt odpowiedni dla każdego typu włosów, to jeśli Twoje włosy potrzebują rozświetlenia i lekkiego nawilżenia, bez obciążenia, zdecydowanie warto go wypróbować!
    Zalety:
    • Piękny, tropikalny zapach ananasa
    • Naturalne składniki i wegańska formuła.
    • Szampon dobrze oczyszcza włosy,
    • Ekologiczne opakowanie
  • 25 lipca 2024 o 11:27
    koktajl owocowy
    Moje włosy wyglądały naprawdę tragicznie po użyciu kosmetyków firmy B.fresh, w związku z tym postanowiłam sięgnąć po tak zwanego pewniaka włosowego. Żaden z kosmetyków z serii Hair Food nigdy nie zrobił mi krzywdy. Tak też było z tym szamponem. -atrakcyjna cena -piękny zapach, jak koktajl owocowy, nic dziwnego, że na opakowaniu jest zaznaczone, że to nie jest do jedzenia -łatwo dostępny kosmetyk -nie plącze włosów -wydajny -dobrze się pieni -oczyszcza skórę głowy -nie podrażnia
  • 9 czerwca 2024 o 14:14
    Garnier Fructis, Pineapple Hair Food, shampoo (szampon do długich i matowych włosów)
    Szampon zapewnia włosom olśniewający blask. Formuła z delikatną pianą, wzbogacona odżywczymi lipidami i łagodnie oczyszcza i odżywia włosy na całej długości bez obciążania! Formuła szamponu jest wegańska. Zawiera ekstrakt z organicznego ananasa. Formuła testowana dermatologicznie, bez sztucznych barwników i bez silikonu dla maturalnych w dotyku włosów. Bardzo dobrze oczyszcza skórę głowy, nie obciążając włosów. Nawilża, odświeża, oczyszcza skórę głowy. Bardzo dobrze się pieni.
  • 29 maja 2024 o 18:22
    To nie dla mnie.
    Kochani czy Wam też się zdarzyło, że produkt polecany przez wszystkich, całkiem się u Was nie sprawdził ❌ Ja mam takie doświadczenia właśnie z tym szamponem od garnier???? Cudowny zapach???? super się pienił, ale niestety moje włosy po użyciu były matowe, przeciążone i tłuste. Rozczesanie też było wyzwaniem???? Nic jednak straconego, bo mojej mamie przypadł do gustu i dostał, można powiedzieć drugą szansę ????
    Zalety:
    • Dobrze się pieni, ładnie pachnie.
    Wady:
    • Włosy stają się matowe, trudne w rozczesaniu, obciążone.
  • 2 maja 2024 o 22:10
    Ananasowa świeżość włosów
    plusy: + dobrze się pieni + dosyć gęsta konsystencja + owocowy zapach + dokładnie oczyszcza włosy + nie plącze minusy: ? inne cechy, których nie biorę pod uwagę przy ocenie: + szeroka dostępność + wygodne opakowanie - wysoka cena