Kremy pod oczy

Bergamo Specialist Cica Essential Intensive Eye Cream krem pod oczy anti-aging z wąkrotką azjatycką

Bergamo Cica krem pod oczy z cica 100g

Marza97
    26 maja 2024 o 18:02
    Przede wszystkim, to jest ŻEL a nie krem
    Kupiłam ten produkt na szybko, potrzebowałam kremu pod oczy na cito, bo skończył mi się nieoczekiwanie poprzedni. Zachęciła mnie promocja w drogerii oraz jego duża pojemność (100ml). Po zakupie doczytałam w opiniach, że to jest raczej żel a nie krem, no i tak właśnie jest. Jest to bezbarwny żel. Dlatego traktuje ten produkt jako bazę pod krem pod oczy, bo według mnie nie nawilża wystarczająco. Schowany do lodówki myślę, że może przynieść fajne ukojenie, ale nie próbowałam tego jeszcze. Po jego nałożeniu nie szczypią oczy, dobrze się wchłania, ale nie robi nic poza tym. Makijaż się nie roluje, ja go używam i na dzień i na noc. Generalnie Produkt jest trochę zbędny dla mnie i troszkę zaluje, ze go kupiłam. Skład nie powala. Taka średniawa mogę powiedzieć, w tłumie innych produktów pod oczy na pewno zginie w moim personalny rankingu.
    Zalety:
    • pojemność
    • nie szczypie w oczy
    • schowany w lodówce może dać ukojenie
    • dobrze się wchłania
    Wady:
    • nie nawilża jakoś specjalnie
    • to żel a nie krem
  • 17 maja 2024 o 10:30
    Żelowy kojący/chłodzący krem
    Rewelacyjna żelowa konsystencja kremu, która nie zostawia klejącej powierzchni, trzymany w lodówce niweluje opuchliznę poranna, rewelacyjnie nawilża okolice skórne oka. Na wieczór wmasowany daje ukojenie zmęczonym oczom. krem wydajny- duża tubka jak maść. Jestem bardzo zadowolona, szczególnie, że mając 40lat moja gospodarka hormonalna, w zależności od dnia cyklu powoduje opuchnięcia - ten krem przychodzi mi na ratunek. Przestępna cena, ze względu na wydajność i efekt jaki otrzymuję oczywiście kupię go ponownie. Polecam
    Zalety:
    • chłodzi
    • nawilża
    • nie klei się
    • na długo starcza
    Wady: