WIZAŻ logo
Odżywki do włosów

L'Oréal Paris Elseve, Bond Repair, Odżywka do włosów

4,7 (184)
6 hitów!

allegro

star fullstar fullstar fullstar fullstar full
Nasi użytkownicy zostawili 184 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 7 lipca 2026 o 15:15
    Dobra odżywka, ale bez efektu „wow”
    Kupi ponownieNie wiem
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Odżywka L'Oréal Paris Elseve Bond Repair to przyjemny produkt do codziennej pielęgnacji. Ma kremową konsystencję, dobrze rozprowadza się na włosach i ułatwia ich rozczesywanie. Po użyciu włosy są miękkie, gładkie i całkiem dobrze nawilżone. Nie zauważyłam jednak spektakularnej regeneracji ani efektu, który szczególnie by mnie zachwycił. To dobra odżywka, która spełnia swoje zadanie, ale w tej kategorii używałam produktów, które dawały bardziej widoczne rezultaty.
  • 10 czerwca 2026 o 8:21
    Świetna odżywka do włosów
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Jestem bardzo zadowolona z tej odżywki do włosów. Już po pierwszym użyciu zauważyłam, że moje włosy stały się wyraźnie gładsze i bardziej błyszczące. Odżywka doskonale nawilża włosy, dzięki czemu wyglądają zdrowo i są łatwiejsze do rozczesania. Dodatkowym atutem jest jej piękny, przyjemny zapach, który długo utrzymuje się na włosach. Regularne stosowanie sprawia, że włosy są bardziej zadbane, odżywione i pełne blasku. Zdecydowanie polecam ten produkt każdemu, kto chce poprawić kondycję swoich włosów i nadać im zdrowy wygląd. Odżywka ma również lekką konsystencję, nie obciąża włosów i sprawia, że są one bardziej sprężyste oraz mniej podatne na puszenie. Jest bardzo wydajna, dzięki czemu wystarcza na długi czas.
    Zalety:
    • Wygładza i nawilża włosy.
    • Nadaje im miękkość i blask.
    • Ułatwia rozczesywanie.
    • Ogranicza puszenie.
    • Pięknie pachnie.
    • Nie obciąża włosów.
    Wady:
    • Efekty mogą być mniej widoczne na bardzo zniszczonych włosach.
    • Opakowanie mogłoby być większe.
  • 12 kwietnia 2026 o 7:45
    Bardzo dobra odżywka
    Kupi ponownieNie wiem
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Zdecydowanie najmocniejszy punkt tej serii. Odżywka daje natychmiastowy efekt wygładzenia, miękkości i łatwego rozczesywania. Włosy po niej są śliskie, błyszczące i wyglądają na zdrowsze. Dobrze dociąża włosy, ale w kontrolowany sposób - nie puszą się i są bardziej zdyscyplinowane. Efekt widać już po pierwszym użyciu. Na plus: - świetne wygładzenie i miękkość - włosy wyglądają na zdrowsze - ułatwia rozczesywanie Na minus: – przy częstym stosowaniu (zwłaszcza cienkie włosy) może dawać efekt lekkiego obciążenia
  • 17 marca 2026 o 16:15
    Świetny produkt
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Mam włosy suche i puszące, więc zawsze szukam produktów, które je nawilżą i wygładzą, a ta odżywka spełnia moje wymagania w 100%. Po użyciu włosy są gładkie, dobrze nawilżone i wyraźnie wygładzone. Zauważyłam też, że mniej się puszą i są przyjemne w dotyku. Odżywka ma bardzo przyjemną, kremową konsystencję oraz delikatny zapach, nawet wrażliwe osoby nie powinny mieć z nim problemu. Samo opakowanie również jest w porządku, wygodne i praktyczne, nie mam się do czego przyczepić. Jak na drogeryjną odżywkę, zdecydowanie polecam tym bardziej że można ją kupić w bardzo przystępnej cenie.
    Zalety:
    • Intensywnie wygładza włosy
    • Dobrze nawilża
    • Zmniejsza puszenie
    • Ułatwia rozczesywanie
    • Ładny zapach
    • Przystępna cena
    • Nie obciąża włosów
    Wady:
    • Osobiście dla mnie ten produkt nie ma wad
  • 28 stycznia 2026 o 22:22
    Pomaga okiełznać zniszczone wlosy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Pomaga sprawić aby zniszczone włosy wydawaly się bardziej miękkie i elastyczne. Jest wydajna i pięknie pachnie! Należy dać jej te 5 min na włosach żeby zadziałała.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty

szukaj