Róże do policzków

R.E.M. Beauty by Ariana Grande Eclipse Blush & Lip Stick Róż w sztyfcie do ust i policzków

Sephora
Rem Beauty - Eclipse - Róż W Sztyfcie Do Ust I Policzków - Eclipse Cheek & Lip Stick Broadway Baby - Dla Kobiet

• 3 września 2024 o 19:25
    Polecam!
    Posiadam odcień Audition. Produkt daje efekt zdrowej, nawilżonej skóry. Ma świetne krycie, jest dobrze napigmentowany i wystarczy niewielka ilość produktu. Łatwo blenduje się gąbeczką, nie robiąc przy tym plam. Jeżeli chodzi o trwałość to też jak najbardziej na plus. Nigdy nie używałam go do ust, bo nie lubię tego typu kosmetyków na ustach. Uważam, że jest wart swojej ceny.
    Zalety:
    • Dobre krycie
  • 8 czerwca 2024 o 23:53
    Poprawny róż
    Co do marki REM mam mieszane uczucia, niektóre produkty od nich sprawdziły mi się świetnie a niektóre były bardzo słabe i nie warte swojej ceny. Jak jest z tym produktem? Formuła sztyftu jest kremowa i bardzo lekka. Produkt łatwo się rozprowadza. Produktu używałam tylko na policzkach, producent poleca również na usta, ja nigdy nie byłam zwolenniczką takich rozwiązań, miałam wrażenie, że takie produkty wyglądają dobrze albo tylko na policzkach albo tylko na ustach. Tekstura jest aksamitna, co sprawia, że aplikacja jest przyjemna i komfortowa. Pigment jest całkiem przyzwoity. Najlepiej produkt mi się sprawdza jak nałożę go najpierw na dłoń i później z dłoni nakładam gąbeczką. Produkt łatwo się blenduje, da się budować krycie. Trwałość jest w porządku, trzyma się cały dzień, nie zauważyłam żeby się ścierał. Dla mnie dużym plusem jest super opakowanie, na pewno robi efekt wow, jest to coś innego a nie kopiowanie tego co dostępne już na rynku. W swojej kolekcji miałam już wiele róży, zarówno płynnych, kremowych czy w kamieniu. Uwielbiam róże, jest to chyba mój ulubiony etap w makijażu ale ten on REM nie został ulubieńcem, są po prostu lepsze produkty. Mimo, że ten był po prostu poprawny, to w podobnej cenie a nawet tańszej znajdziemy lepsze tego typu produkty. Tu na pewno mogłabym powiedzieć, że dopłacamy za markę celebrytki- choć uwielbiam Ariane! Produkt kupiłam na promocji w sephorze, jakby był droższy pewnie byłabym zawiedziona. Jak wam uda się dorwać taniej to myślę, że mogę polecić!
    Zalety:
    • stylowe opakowanie
    • kremowa konsystencja
    Wady:
    OLGAR92
    25 marca 2024 o 13:21
    Genialny róż
    Kupiłam ten róż po poleceniu Juli Wilk ???? i naprawdę jest to genialny róż przepięknie wygląda na policzkach . Cudnie się blenduje nie można sobie zrobić nim krzywdy . Makijaż wygląda dziewczęco świeżo. Jest bardzo wydajny . Może nie jest to najtańszy produkt ale naprawdę wystarczy na długi długi czas.Polecam !!!
  • 19 marca 2023 o 15:54
    ciekawa formuła
    Posiadam kolor call back - według opisu świeża jagoda. Pięknie wygląda na policzkach, wystarczy lekką ręką zaaplikować i rozblendować delikatnie gąbeczką lub palcami. Efekt jest naturalny, ale czy wyjątkowy i unikalny? Trwałość bez zarzutu, cały dzień bez uszczerbku, nie blaknie. Jako pomadka - lekko sunie po ustach, nawilża, pozostawia gładkie usta, nie wysusza i nie powoduje suchych skórek. Kolor twarzowy. Trochę trudniej nałożyć produkt tym sztyftem, bo jest dosyć duży. Jeżeli chodzi o trwałość - jest średnia, jak każda pomadka nawilżająca. Stosuję obecnie jako podkład, baza pod bardziej wysuszające mat ink. Produkt ma 7.5 g a tradycyjna pomadka ok 4 g, więc mimo ceny się opłaca. Należy uważać przy otwieraniu i zamykaniu, brzegi metalowe są cienkie i można niechcący ściąć lekko sztyft. Ja jestem zadowolona.