WIZAŻ logo

1,6 (5)

• 10 sierpnia 2026 o 15:14
    Dla mnie za słaby...
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Jest to dezodorant w połączeniu z serum, które za zadanie ma pielęgnowanie naszej skóry, a także ochronę przed poceniem się. Niestety tak jak poprzedni dezodorant i ten nie sprawdził się u mnie. O ile samo opakowanie w różowym kolorze z piękną estetyczną grafiką spełnia moje oczekiwania, tak niestety samo działanie kosmetyku nie jest dla mnie odpowiednie. Zdecydowanie jest to kosmetyk za delikatny dla mojej skóry, jeśli chodzi o ochronę przed potem. Niestety podczas użytkowania kosmetyku czuję straszny dyskomfort, nie jest to zdecydowanie związane z samą jakością kosmetyku, bo jego zapach czy też konsystencja są dla mnie odpowiednie, ale sam fakt tego, że po kilku godzinach czuję się strasznie nieświeżo. Zapach produktu jest bardzo przyjemny, delikatne można by rzec, że lekko słodki i przypomina mi trochę standardowe balsamy do ciała od marki Body Boom. Nie wiem jednak, czym spowodowane jest to, że w połączeniu z naszym potem tworzy dość nieprzyjemną woń, która naprawdę jest dla mnie uciążliwa i niestety sprawia, że kosmetyk nie wpływa dla mnie korzystnie. Na pewno mogę napisać, że kosmetyk jest delikatny, nawet dla mnie aż za bardzo, nie zapycha, nie podrażnia, a wręcz koi. Jeżeli chodzi o samą ochronę przed potem, niestety po kilku godzinach czuję straszny dyskomfort, a poza tym to, że moje ubrania są wilgotne właśnie od potu. Może gdyby ten kosmetyk był trochę mocniejszy, bardziej chroniłby przed potem, to mogłabym z niego korzystać. Używałam go także na okolice moich ud, gdy nosiłam sukienki by zniwelować uczucie obtarcia mojej skóry - tutaj kosmetyk sprawdził się bardziej korzystnie, jednak nie jest to wciąż to czego oczekuje od tego typu kosmetyków. Dziękuję DressCloud i marce Body Boom za możliwość przetestowania tych kosmetyków, a wygrałam właśnie ten i jeszcze jeden kosmetyk w konkursie tu na portalu. Niestety okazuje się, że nie jest on dla mnie, a szkoda bo zapowiadał się bardzo fajnie.
    Zalety:
    • piękne opakowanie
    • przyjemny zapach
    • kremowa konsystencja
    • nie podrażnia i nie zapycha
    • koi skórę
    • sprawdza się na uda przeciw obtarciom
    Wady:
    • słaba ochrona przed potem
    • po kilku godzinach pojawia się dyskomfort
    • ubrania pozostają wilgotne
    • zapach w połączeniu z potem staje się nieprzyjemny
  • star fullstar emptystar emptystar emptystar empty
    16 stycznia 2025 o 18:31
    Słabo, nie działa
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Po niebieskim bracie, uznałam że spróbuję różowej siostry. No niestety, pomimo już chyba przyzwyczajenia ( jak zapenia producent), oczyszczenia organizmu podczas używania niebieskiego dezodorantu, ten okazał się niewypałem. Po paru godzinach stresującej pracy, człowiek zwyczajnie - śmierdzi. I tyle. Już pomijam ograniczenie pocenia, ale nie powstrzymuje w żaden sposób namnażania bakterii. Zapach całkiem ok. Podoba mi się konsystencja i pomysł na dezodorant w kremie. Niestety, tu to trochę za mało.
    Zalety:
    • delikatny zapach
    • fajna sama koncepcja dezodorantu w kremie,
    Wady:
    • nie działa, szybko pojawia się nieświeży zapach
  • star fullstar emptystar emptystar emptystar empty
    29 października 2024 o 16:27
    fatalny i nieskuteczny produkt
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Od kilku tygodni używam dezodorantu w kremie BodyBoom Skin Hype i niestety, nie do końca spełnia moje oczekiwania. Moja skóra jest dość wrażliwa, więc naturalny skład i łagodzące działanie były dla mnie ogromnym plusem przy wyborze tego produktu. Niestety, mimo zapewnień producenta, produkt nie okazał się wystarczająco skuteczny – już po kilku godzinach od aplikacji czuję, że świeżość nie jest zachowana. Dałam mu jednak szansę i stosowałam do zakończenia produktu, reaplikowałam w ciągu dnia i tak naprawdę kończę już tubkę, a efekt jest zerowy. Naprawdę były to trudne tygodnie, ale na szczęście trafiłam z testowaniem nowości w czasie gdy na dworze trochę chłodniej - w innym razie rzuciłabym ten kosmetyk do kosza w trybie natychmiastowym. Zaskoczył mnie także intensywny, słodki zapach, który z czasem staje się dość przytłaczający i mało odświeżający, co tylko potęguje uczucie braku komfortu. Choć kremowa konsystencja produktu jest przyjemna i dobrze się wchłania, a także rzeczywiście nie podrażnia skóry nawet po goleniu, niestety to za mało, by polecić go osobom oczekującym trwałej ochrony i subtelniejszego zapachu. Nie wrócę do niego i daję możliwie najniższą ocenę. Kompletny niewypał w regularnej cenie ponad 20zł to dla mnie strata pieniędzy.
  • 27 sierpnia 2024 o 10:08
    słabo działa
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Rossmann
    Słabo działa a zawiera ałun :( Kupiłam bo mysłałam, że to kosmetyk bez glinu i się zawiodłam. Już wolę taniego (11zł) garniera który jest super skuteczny. do tego okropny cukierkowy zapach. Cena z kosmosu!!! Nie warte 15zł. Opakowanie bez sensu. Dezodorant w kremie jest bardzo niepraktyczny. Możliwe, że faktycznie kojący. Nie wiem bo nie mam podrażnionej pod pachami skóry. Chociaż dziwię się, że produkt z aluminium jest opisany jako kojący ;/
    Wady:
    • Opakowanie bez sensu. Dezodorant w kremie jest bardzo niepraktyczny. No i brzydkie!
    • Cukierkowy zapach
    • cena: 25 zl to zdzierstwo za cos z aluminium!
  • 28 czerwca 2024 o 1:37
    Love/Hate
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Rossmann
    Skusiłam się na ten dezodorant, ponieważ od dłuższego czasu szukam alternatyw dla dostępnych na rynku produktów. Kosmetyk jest w tubce, więc jest wygodny jeśli chodzi o postawienie go w łazience albo podróż. Po wyciśnięciu otrzymujemy produkt konsystencji białego kremu o lekko cukrowym zapachu, Zgodnie z zaleceniami producenta, aby zauważyć efekty z stosowania kosmetyku, należy go stosować regularnie przez miesiąc i nie zrażać się, że produkt początkowo nie działa. Niestety, zużyłam całe opakowanie i produkt zdecydowanie na mnie nie działa - owszem, dezodorant "wiąże" się z potem, ale niweluje jego zapach tylko częściowo. Musiałam się posiłkować innymi produktami. Dużą zaletą tego dezodorantu jest fakt, że rzeczywiście poprawiła się kondycja mojej skóry pod pachami - jest zdecydowanie mniej skłonna do podrażnień, ukojona i nawilżona. Jak byłam w połowie tubki, to tubka zaczęła "wystrzeliwać" zbyt dużą ilość produktu. No i wadą przy stosowaniu jest to, że po aplikacji trzeba umyć ręce, więc w podróży, w nieco polowych warunkach jest to trochę problematyczne. Na pewno jego zaletą jest to, że szybko się wchłania i nie plami ubrań. Jeśli ktoś chce potraktować ten produkt jako dodatkową ochronę i kosmetyk pielęgnujący skórę pod pachami, to będzie zadowolony. Zważywszy na to, że to dezodorant, to warto jest wziąć pod uwagę fakt, że tego typu produkty mogą zupełnie inaczej funkcjonować na skórze drugiej osoby, więc warto potraktować tę opinię jako sygnał, że nie każdemu może się sprawdzić. Najlepiej jest go przetestować go na sobie.
    Zalety:
    • pielęgnuje skórę pod pachami
    • delikatny, lekko "cukrowy" zapach
    • higieniczne i wygodne opakowanie
    • szybko się wchłania
    • nie plami ubrań
    Wady:
    • nie spełnia funkcji dezodorantu (pomimo użycia zgodnie z zaleceniami producenta)
    • wystrzeliwanie" produktu
    • długi czas zanim produkt "zadziała" na naszej skórze - trzeba się nastawić, że być może będzie trzeba "wspomagać się" jakimś innym kosmetykiem

szukaj