Bronzery i pudry brązujące

Affect Dream Cream Bronzer w Kremie Miami
hairstore.pl
Affect Bronzer w kremie Saint-Tropez

• 17 marca 2025 o 20:56
    Idealny dla początkujących i nie tylko
    Marki Affect używam od wielu lat. Mam wiele hitów w swojej kosmetyczce. Jednym z nich jest właśnie ten produkt. Kremowy bronzer posiadam w neutralnym odcieniu Saint Tropez. Produkt blenduje się jak masełko. Aplikuję go zarówno gąbką jak i pędzlem i w obu przypadkach wygląda pięknie. Jego neutralny kolor nie jest ani za chłodny ani ciepły. Myślę, że ten odcień sprawdzi się dla wielu typów urody. Idealnie łączy się i wtapia z resztą stosowanych, mokrych produktów. Posiada wygodne opakowanie z lusterkiem. Według mnie jest naprawdę wydajny, wystarczy niewielka ilość, aby wykonturować całą twarz. Polecam w szczególności osobom, które zaczynają swoją przygodę z makijażem i boją się plam. Jest to naprawdę "bezpieczny" bronzer.
    Zalety:
    • piękny odcień
    • wydajny
    • wygodne opakowanie z lusterkiem
    • nie tworzy plam i smug
    • łatwa aplikacja
    • przystępny cenowo
    sobsta
    15 grudnia 2024 o 19:42
    Ulubieniec
    Bronzer kupiłam z wielu poleceń na tik toku i faktycznie są one zasadne. Jego formuła jest bardzo kremowa przez co nie da się zrobić sobie nim krzywdy- pięknie się blenduje, a dodatkowo chłodniejszy odcień nie jest zbyt chłodny dzięki czemu podpasuje do każdej z karnacji. Trwałość produktu też nie zawodzi. Naprawdę jest to produkt godny przynajmniej przetestowania. Wiem, że u mnie zagości w kosmetyczne na stałe. Jedyny minus to może cena jednak da się go zdobyć na promocji.
    Zalety:
    • formuła
    • trwałość
    • kolor
  • 3 kwietnia 2024 o 7:39
    Piękne kolory
    Bronzery Affect Dream Cream posaidają dwa ciepłe odcienie. Jednym z nich jest odcien Saint-Tropez, który nadaje się do konturowania i ocpelania twarzy. Posiada on chłodniejsze tony. Jednak nie jest szary czy siny. Bronzer Miami posiada cieplejsze tony, także sprawdzi się u bardziej opalonej osoby. Oba bronzery umieszczone sa w bardzo ładnych opakowaniach. Posiadają konsystencję masełka. Pięknie się nakładają na twarz. Nie ma strachu przed plamami. Bronzery współpracują świetnie z cerą i podkładem. Możemy budować kontur poprzez dodawanie kolejnych warst. Polecam każdej osbie początkującej jak i profesjonalnym wizażystom. Bronzery powstały przy współpracy z Pro Make Up Academy. Tworzyli je najlepsi :)
    Zalety:
    • nie robią się dziury
    • ładnie się nakłada
    • współgra z kosmetykami i cera
    • ładne odcienie
    Pani_D
    15 lutego 2024 o 15:05
    Cudowne masełko
    Kupiłam bronzery Affect w kremie w odcieniu Saint - Tropez oraz Miami . Odcień Saint - Tropez dla mnie jest idealnie wyważony, nie jest ani chłodny ( siny, szary ) ani za ciepły ( czyli pomarańczowy) jest po prostu neutralny i uważam że i jest uniwersalnym kolorem i idealnym dla każdego. Odcień Miami - jest już bardzo, bardzo ciepły, wpada w pomarańczowe tony. Jest to już typowy bronzer do ocieplenia i do zdecydowanie cieplej/ opalonej karnacji. Jest również ciemniejszy niż Saint Tropez i ma mocniejszy pigment. Ich konsystencja jest również idealna, taka jak masełko. Dobrze się rozprowadzają na twarzy, blendują i nie robią plam. Na twarzy wyglądają bardzo ładnie. Szczerze powiedziawszy dla mnie dają efekt jakiegoś drogiego produktu z Sephory. Bardzo polecam. Po prostu zakochałam się w tych bronzerach. Na zdjęciu na górze Miami, na dole Saint Tropez.
    Wady:
    • nie mogłam nigdzie znaleźć stacjonarnie.
    centoni
    16 października 2023 o 12:21
    Mój ulubiony!
    Ten bronzer w kremie przeszedł moje oczekiwania i pozytywnie mnie zaskoczył. Ma fajną, kremową konsystencję, którą można budować odpowiedni efekt. Produkt pięknie wygląda na skórze, doskonale się blenduje, nie spływa. Nakładam go gąbeczką, dzięki czemu uzyskuję oczekiwany rezultat. Ciężko zrobić sobie nim "krzywdę". Produkt występuje w 2 wariantach kolorystycznych - bardziej ciepłym i chłodnym. Można dzięki temu dobrać go idealnie do swojej urody. Jestem bardzo zadowolona z tego bronzera, bo nie ustępuje droższym produktom tego typu. Malutki minus za brzydko schodzące napisy z opakowania, choć samo opakowanie bardzo estetyczne + ma lusterko.
    Zalety:
    • kolory
    • efekt

Zobacz także inne Bronzery i pudry brązujące