Maski do ust

Ole Henriksen Pout Preserve Lip Treatment Nawilżająca i przeciwstarzeniowa maseczka do ust

Sephora
Olehenriksen - Pout Preserve Lip Treatment - Nawilżająca I Przeciwstarzeniowa Pielęgnacja Ust - Lip Care Preserve Peptide Lip Treatment - Dla Kobiet

• 7 kwietnia 2025 o 22:12
    Perełka
    Mam mnóstwo produktów do ust, lecz ten jest wyjątkowy. Spełnia wszystkie moje oczekiwania. Doskonale nawilża, pozostawia tafle na ustach lecz jest ona delikatna, przyjemne zapachy, wydajność . Wart każdej złotówki
    Zalety:
    • Nawilżanie
    • Konsystencja
    Wady:
    Goszuxa
    9 lutego 2025 o 17:06
    Najlepszy!
    Najlepszy balsam jakiego używałam! Pięknie wygląda na ustach, długo się utrzymuje, jest wydajny, świetnie nawilża usta i mam wrażenie, że przy regularnym używaniu usta są pełniejsze.
    Zalety:
    • poziom nawilżenia
    • trwałość
    Oosia
    2 lutego 2025 o 12:21
    Zakochałam się
    Jestem zakochana w tym produkcie! Pięknie pachnie, cudownie nawilża, długo utrzymuje skę na ustach. Cena kosmiczna jak za balsam do ust. Zobaczymy jak z wydajnością - jeżeli będzie dobra, to przeboleję cenę :D
  • 19 czerwca 2024 o 12:48
    Wart swojej ceny
    Świetny balsam do ust, mega nawilża i odżywia! Trzyma się na ustach zaskakująco długo, a jak już zniknie, to ja osobiście przez wiele godzin nie mam uczucia suchych ust! Balsam jest gęsty, lekko się lepi, więc trzeba się pilnować, aby nie nałożyć za dużej warstwy. Konsystencja jest przyjemna, opakowanie piękne, wręcz luksusowe i świetny, gumowaty aplikator. Jedyne co mi nie odpowiada to kolor cytrynowego balsamu, jest żółty i lekko rozjaśnia usta, co nie wygląda korzystnie.
  • 12 czerwca 2024 o 20:58
    mały i uroczy...no i działa
    Polowałam na viralowy balsam od InkeyList,ale go nie było więc skusiłam się na ten, w wersji truskawkowej. Posiadam usta dość suche, na noc nakładam maseczki, a w trakcie dnia reaplikuję miliony olejków, balsamów itd. jednak obawiam się, że wrócę po ten,ale w innej wersji zapachowej. Dlaczego się obawiam? Bo cena nie zachęca, jednak biorę pod uwagę to,że po jego użyciu usta są pięnie uwydatnione i nawilżone, nie widać tych nieszczęsnych linii, w które zawsze wchodzi mi szminka. Jest świent przed wyjściem, nakładam przed przygotowaniami, a potem na usta nim odżywione nakładam szminkę i mamy efekt wow.