Balsamy do ciała

Dove Body Love, Care + Radiant Glow Body Lotion Balsam do ciała

Dove Body Love Glow & Shine

• 23 kwietnia 2025 o 16:22
    Bardzo fajny
    Balsam ma beżowo rózowy kolor, dość ciemny, co mnie trochę przeraziło. Myślałam, ze będzie brudził ubrania, ale tak nie jest. Szybko się wchłania. Ładnie nawilża. Jest wydajny. Lekko wyrównuje koloryt. Ma drobniutkie świecące drobinki. Które dość szybko znikają z ciała :) Największa zaleta dla mnie to zapach. Taki letni, ale kobiecy.
  • 9 kwietnia 2024 o 22:35
    Całkiem ciekawy!
    Balsam ten kupiłam w dużej promocji, bo nie ukrywam, że jego cena regularna jest dość wysoka. Opakowanie przyciąga wzrok, jest poręczne i spełnia swoje zadanie. Balsam ładnie pachnie, delikatnie. Bardzo ładnie rozswietla skórę, nie są to na szczęście brokatowe błyski, tylko taka subtelna poświata, serio ładny efekt. Konsystencja według mnie bardzo przyjemna, nie za gęsta, nie za rzadka. Dość szybko się wchłania, nie zostawia tłustego filmu, za którym nie przepadam- to jego duży plus. Skóra po użyciu jest nawilżona, natomiast nie jest to u mnie jakiś bardzo długotrwały efekt. Jeśli szukacie balsamu mocno nawilżającego, to jest dużo lepszych opcji. Jeśli jednak szukacie balsamu z pięknym efektem błysku, a nawilżenie nie jest Waszym priorytetem- to będzie super wybór. Generalnie produkt bardzo ok, ale odejmuję gwiazdkę za niewystarczające w mojej opinii nawilżenie i zbyt dużą cenę w stosunku do jakości.
    Zalety:
    • Glow
    Wady:
    • Cena!
    • Zbyt małe nawilżenie
  • 14 października 2023 o 22:26
    Skóra odżywiona i pełna blasku
    Od czasu do czasu lubię sięgnąć po balsamy z serii Dove. Mają dość dobrze nawilżające kosmetyki. Body Love zamknięty jest w ślicznej różowej butelce o pojemności 400 ml z klasycznym zamknięciem na klik. Na opakowaniu znajdziemy nazwę firmy I produktu oraz podstawowe informacje o nim. Dodana jest też grafika dwóch lecących ptaków w kolorze srebrnym i złotym. Jest to balsam rozświetlający dla każdego rodzaju skóry. Balsam wzbogacony jest o ceramidy wzmacniające skórę. Balsam łatwo rozsmarowuje się na ciele. Przyjemna konsystencja szybko się wchłania nie pozostawiając tłustej warstwy. Balsam nie lepi się, tuż po nałożeniu go na skórę można od razu założyć ubranie. Nie brudzi, nie zostawi mokrych plam. Po stosowaniu moja skóra była nawilżona, jędrna, wygładzona. Faktycznie lekko rozświetla skórę. Wyglada na pełną blasku. Nie mam się do czego przyczepić jeśli chodzi o sam produkt. Wielką wadą jest cena. Kosztuje ponad 40 zł.
    Zalety:
    • rozświetla skórę
    • nawilża
    • szybko się wchłania
    • nie zostawia tłustości
    • ładne opakowanie
    Wady: