Odżywki do włosów

Stars from the stars Nawilżający podkład pod olejowanie włosów `Milky Way Gel`

• 21 sierpnia 2024 o 20:52
    Świetny!
    Nie ma wielu kosmetyków tego typu w sklepach i muszę przyznać, że ten nie ma sobie równych!!! Do tej pory używałam tego z Trust my sister, jednak… jego konsystencja, beznadziejne opakowanie cóż. Zmusił mnie do poszukiwań innego. I oto on! Nakładam odżywkę przed olejowaniem (olejuje na podkład na oko około 2h) w turbanie. Włosy są o niebo lepsze niż jeśli nakładam sam olej bez podkładu. Idealnie nawilżone, sypkie. Bardzo lśniące. Produkt jest bardzo wydajny (chociaż też mam włosy dosyć krótkie). Cena i dostępność: jak najbardziej ok.
    Zalety:
    • Cena, wydajność, zapach, DZIAŁANIE
    Wady:
  • 20 listopada 2023 o 20:38
    Dobry dodatek nawilżający do włosów
    Podkład pod olej od Stars from the Stars to chyba jedna z nowości która wyszła niedawno od tej marki. Można go zakupić stacjonarnie w sklepach Rossmann lub online. Cena regularna produktu to około 22 zł/150 ml. Produkt znajduje się w tubie, trochę mniejszej pojemności niż odżywki. Ma bardzo charakterystyczny dla marki zapach. Nie potrafię go dokładnie określić, ale jeśli ktoś tak jak ja lubi produkty STS to na pewno wie o co chodzi :D Kosmetyk ma żelową konsystencję, dobrze rozprowadza się na włosach. Producent rekomenduje trzymanie produktu na włosach ok. 40 min (ja zostawiam na około 30 min.). Zadaniem podkładu jest utrzymanie wilgoci w łuskach włosa podczas ich olejowania. Czy się sprawdza? Myślę, że delikatnie podkręca działanie oleju. Olej który stosuje, używałam już wcześniej „solo” i faktycznie różnica jest zauważalna. Włosy są zdecydowanie bardziej nawilżone, miękkie. Myślę, że jest to fajny dodatek do pielęgnacji włosów. Nie wiem czy kupię jeszcze raz konkretnie ten podkład, ale dla kogoś kto się zastanawia nad zakupem: naprawdę warto przetestować :)
    Zalety:
    • działanie
    • gęsta konsystencja
    • wydajność i pojemność