Szampony do włosów

L'Oreal Professionnel Professionnel, Absolut Repair Molecular Shampoo Szampon wzmacniający strukturę włosów

E-Glamour.pl
Bodyland.pl
hairstore.pl
notino.pl

Netili
    14 marca 2025 o 12:36
    Przyjemny szampon
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Próbki szamponu molecular marki Loreal Professionnel zamówiłam przez internet, może zacznę od tego że produkt ten jest białej, gęstej konsystencji i pachnie bardzo ekskluzywnie jak profesjonalne kosmetyki, szampon dobrze się pieni i oczyszcza, już niewielka jego ilość wystarcza żeby umyć włosy, ponad to świetnie wygładza, nawilża i sprawia że pasma są sypkie i lejące, a co najważniejsze nie powoduje łupieżu ani swędzenia skóry głowy, z chęcią kupię pełnowymiarowy produkt, z mojej strony jak najbardziej polecam.
    Zalety:
    • Dobrze się pieni i oczyszcza
    • Wygładza
    • Nawilża
    • Nie powoduje swędzenia ani łupieżu
    Wady:
  • 31 stycznia 2025 o 14:12
    Metamorfoza włosów
    Profesjonalne kosmetyki nie mają sobie równych pod względem jakości. Mam włosy gęste, ale cienkie i suche, co jest przepisem na tragicznie splątane włosy. Wygładzenie i wzmocnienie to coś czego potrzebuję. To nie mój pierwszy szampon z profesjonalnej linii L'oreal i za każdym razem jestem bardzo zadowolona. Włosy stają się "ogarnięte", znacznie mniej się puszą, są wygładzone i lśniące. Nie ma nic gorszego niż matowe, spuszone włosy. Oczywiście jest to efekt pełnej pielęgnacji włosów, ale nic tak nie przygotowuje do przyjęcia kosmetyków, jak dobry szampon. Szampon bardzo dobrze oczyszcza skórę głowy, nie pojawiło się u mnie żadne swędzenie ani łupież. Włosy zawsze myję dwukrotnie, przy drugim myciu z pianą na głowie, wykonuję masaż skalpu. Piana z szamponu L'oreal robi się bardzo gęsta, zapach jest bogaty, intensywny i co mnie najbardziej zadowala to utrzymuje się na włosach. Włosy myję co drugi dzień i tutaj ten okres się nie zmienił. Szczerze polecam dla włosów zniszczonych, które potrzebują wygładzenia.
    Zalety:
    • wygładza włosy
    • ułatwia rozczesywanie
    • doskonale oczyszcza
    • pięknie pachnie
  • 14 listopada 2023 o 20:19
    Wspaniały
    Bardzo dobry szampon, używam całej serii, szampon, odżywkę i balsam bez spłukiwania. Efekt jak z reklamy, włosy lśniące i błyszczące, mięsiste, grubsze, nawilżone. Szampon jest bardzo skoncentrowany i gęsty, mała ilość wystarczy bo bardzo dobrze się pieni. Dodam, że ponad rok temu zaczęłam używać do włosów tylko kosmetyków profesjonalnych, bo jak moja fryzjerka mawia, “co może zdziałac szampon czy odżywka za 20zl - nic, aktywne składniki dobre jakościowo muszą więcej kosztować”. Pomimo że mam włosy rozjaśniane są w idealnej kondycji, własnie dzięki kosmetykom profesjonalnym, jeszcze rok temu miałam na głowie sianko betlejemskie ;) Molecular zostaje ze mną na stałe, tafla na włosach jest tego warta :)