Tusze do rzęs

My Secret Sensitive Mascara Hypoalergiczny tusz do rzęs

• 27 czerwca 2015 o 15:28
    delikatny
    Mam wrażliwe oczy, a rzęsy długie i gęste, nie wymagające mocnego podkreślenia. Staram się wybierać tusze hipoalergiczne i dające delikatny, naturalny efekt bez obciążania rzęs czy podrażniania - i ten produkt właśnie taki jest. Ładnie rozdziela rzęsy, lekko podkręca i wydłuża. Jedyny minus to lekkie osypywanie się. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
    women88
    3 października 2014 o 9:35
    Kiepski
    Plusami tuszu jest niska cena. Natomiast wadami kiepska zalotka, tusz szybko zasycha, opakowanie kiepskiej jakości które łamie się na wszelkie możliwe sposoby. Wiecej minusów niż plusów toteż nie polecam. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    Xrated
    29 listopada 2013 o 16:26
    Świetny
    Od tuszu nie oczekuję wiele, ponieważ mam długie i gęste rzęsy. Ale żeby nie było tak kolorowo, jestem również blondynką - co skutkuje tym, że są one także baardzo jasne, a więc trzeba je przyciemniać ;) Przejdźmy do konkretów: - piękna, intensywna czerń - utrzymuje się cały dzień, nie kruszy się - nie niszczy rzęs, nie uczula, nie podrażnia oczu - bardzo łatwo się zmywa - wystarczy woda - wydłużenie i pogrubienie jest, aczkolwiek niezbyt kolosalne, może dwukrotne - jeśli chodzi o samą żywotność tuszu to spokojnie mogę go zużyć do samego końca: nie wysycha! nie ma potrzeby "reanimowania" go kroplą toniku jak w przypadku innych tuszy - mimo tego, że sam dobrze się zmywa, podczas deszczu zachowuje się przyzwoicie, nie zdarzyło mi się jeszcze rozmazać Minusy: - niestety kiedy utnę sobie drzemkę w ciągu dnia wstaję z czarnymi plamkami pod oczami Używam tego produktu od: paru lat Ilość zużytych opakowań: kilka
  • 29 sierpnia 2013 o 13:43
    Calkiem Przyzwoity ;)
    Nie rozumiem niektórych pań które tutaj recenzują, widocznie nie czytały etykietki, producent nie obiecuje pieknie pogrubionych i wydluzonych rzes. Do sedna, sam tusz jest dla wrażliwych oczu, spisuje się jak najbardziej dobrze. Tzn przede wszystkim nie podraznia oczu ani nie obciąza, co przy wrażliwych oczach jest bardzo ważne. Trzyma się przyzwoicie ;) Najwiekszym plusem, jest zmywanie go, wystarczy zwilzyc i juz go nie ma ;) co przy wrazliwych oczach jest wazne bo nie trzeba pocierac oczu ;) Tuszuje dosyc dobrze, naniesiony 2 razy w odstepie 2/3 min, zachowuje sie jak zwykly tusz pogrubiajaco- wydluzajacy. Polecam dla osob ktore chcą odbudowac swoje rzesy, tak jak np. ja, po doczepieniu rzes 1;1 ;) Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 14 listopada 2012 o 22:21
    całkiem całkiem :>
    Bardzo fajny, delikatny efekt- uwiebiam go na dolnych rzęsach ;) Jak się nieumiejętnie go nałoży może odrobinę skleić rzęsy, ale absolutnie nie ma koszmarnego efektu "owadzich nóżek" :D Tusz oceniam całkiem dobrze i jak na razie to właśnie jego używam na codzień- jedyny problem to delikatne (na prawdę delikatne!) osypywanie się. Na szczęście nie odbiaja się na powiece ani nic takiego:) I mimo że mam go już całkiem długo, nie zgęstniał, dalej jest tak samo dobry. Kiedyś za nim nie przepadałam, ale to z racji upodobań a nie zmieniającej się konsystencji ;p Nie ideał- ale jak najbardziej fajny i za niewielkie pieniądze :) Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego