Maski do włosów

OnlyBio Hair in Balance, Maska ratunkowa (różne zapachy)

Nasi użytkownicy zostawili 31 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 28 kwietnia 2025 o 23:46
    Idealna maska do włosów!
    OnlyBio Hair in Balance, Maska ratunkowa uratowała moje włosy! Już po pierwszym użyciu były miękkie, sypkie i pełne blasku. Zero puszenia, zero obciążenia – tylko piękne, zdrowo wyglądające kosmyki. Uwielbiam jej zapach i to, jak szybko działa. Must-have w mojej pielęgnacji! Napewno jeszcze zakupie kolejne opakowanie .
    Zalety:
    • Piękny zapach oraz wydajność!
    Wady:
    • Brak !
  • 8 marca 2025 o 20:46
    Dla mnie zbyt obciążająca...
    Po pozytywnych opiniach w internecie pokazujących efekt tafli, zdecydowałam się na zakup maski ratunkowej od Only Bio. Maska ma 200 ml, ale przy tym jest szalenie wydajna. Zużywałam ją chyba pół roku. Dla mnie minusem był przede wszystkim jej zapach. Nie lubię, aż tak słodki, lukierowo-owocowych zapachów, w szczególności na włosach, gdzie ten zapach utrzymuje się dość długo. Dla mnie to minus, który mocno zniechęcał mnie do używania maski. Maska w konsystencji jest bardzo gęsta. Dlatego używałam jej w mniejszych ilościach niż zazwyczaj. Trzymałam ją na włosach bardzo krótko. Mam włosy cienkie, średnio-porowate w kierunku niskich. Nie są zniszczone, farbowane. I ta maska pomimo tego, że daje efekt nabłyszczenia, to bardzo obciąża moje włosy i potrafi je zestrączkować. Dzięki niej osiągałam trochę efekt "mokrej kury". Włosy faktycznie dobrze się błyszczały po samym umyciu, dobrze się rozczesywały i efekt tafli był wyraźni. Jednak nie jest to maska dla mnie. Wydaje mi się, że bardziej sprawdzi się na włosach zniszczonych i bardziej porowatych od moich.
    Zalety:
    Wady:
    • za słodki, mdlący zapach,
    • za ciężka dla moich włosów
  • 6 marca 2025 o 22:39
    Maska ratunkowa o przyjemnym zapachu
    *Edycja klasyczna* Zdecydowanie zgadzam się z tym, że jest to maska ratunkowa, bo stosowałam ją wtedy kiedy chciałam, żeby włosy były wygładzone, dociążone i lśniące. Efekt jest świetny. Dodatkowo mamy przyjemny zapach marakui. Cieszę się, że jest to też mniejsze opakowanie (200 ml), bo PAO wynosi 6 miesięcy, a jednak jest to maska, której używa się raz na jakiś czas i mnie zużycie zajęło 4,5 miesiąca. U mnie się sprawdziła i nie znajduję powodu do narzekania.
    • Skuteczność
    • Cena (w promocji 14,99 zł)
    • Dostępność
  • 3 lutego 2025 o 11:15
    Bardzo dobra maska
    Maska spełnia swoją funkcję. Mam włosy mocno po przejściach domowe rozjaśnianie, farbowanie, moje włosy były mocno zniszczone. Kupiłam tę maskę ponieważ dosłownie moje włosy potrzebowały ratunku, nie spodziewałam się wiele po masce za 17 czy 20 zł, ale ona na prawdę działa. Włosy stały się bardziej miękkie, błyszczące, ostatnio nawet usłyszałam komplement, że wyglądają ślicznie i zdrowo. Zatem jeśli Twój budżet jest ograniczony, stosunek jakości do ceny tej maski przemawia jak najbardziej za tym by ją kupić.
    Zalety:
    • działanie zgodne z opisem
  • 2 lutego 2025 o 17:25
    Poprawna maska
    Jestem w trakcie używania drugiego opakowania tej maski - najpierw miałam serię walentynkową (zapach malinowy), obecnie wersję świąteczną - o zapachu słonego karmelu i ta druga pachnie obłędnie. Maska jest koloru białego, zamknięta w słoiczku. Opakowanie jest standardowe, wygodne w użytkowaniu. Maska ma fajną konsystencję, jest dość gęsta ale bez przesady. Dobrze rozprowadza się po włosach. Wydaje mi się, że jest też wydajna. Włosy po użyciu dobrze się rozczesują, błyszczą i są miękkie. Mam włosy dość zdrowe przez codzienną pielęgnację, ale są farbowane. Niezależnie czy użyję jej na 5 czy 15 minut, efekt jest zadowalający.