Szampony do włosów

Receptury Zielarki Szampon chlebowy do każdego rodzaju włosów

fomka90
    2 kwietnia 2025 o 21:13
    Dobry szampon
    Stosujemy ten szampon na spółkę z mężem . Jest dosyć uniwersalny , bo zarówno jego jak i moja glowa są zadowolone . Ciekawa propozycja za niezbyt wygórowana cene. Polecam szczególnie fanom ziołowych zapachów wypróbować całą serię
  • 10 lutego 2025 o 10:10
    Marka kosmetyków o nazwie Receptury Zielarki do tej pory była mi całkowicie nieznana. Nie miałam okazji wcześniej stosować jakiegokolwiek kosmetyku od tego producenta, aż w końcu udało mi się zakupić jeden z ich szamponów będąc na zakupach w markecie. Spośród kilku dostępnych wersji ostatecznie zdecydowałam się na najbardziej uniwersalną propozycję, czyli szampon chlebowy. Sporo czytałam o tego typu szamponach, wiele osób poleca chlebowe propozycje do mycia nawet najbardziej problematycznej skóry głowy, dlatego miałam co do niego spore oczekiwania i nadzieje. Kosmetyk został zamknięty w opakowaniu w formie butelki wykonanej z przyciemnianego plastiku o pojemności 350 mililitrów. Na opakowaniu umieszczono etykietkę z ziołową grafiką oraz wszelkimi, najważniejszymi informacjami na temat produktu, takimi jak jego nazwa, logo producenta, skład, najważniejsze właściwości, zalecany sposób stosowania czy krótki opis. Cena regularna szamponu wynosi około trzynastu złotych. Produkt zawiera opakowanie zamykane metodą na klik. Produkt posiada delikatną, lejącą się konsystencję i pachnie lekko ziołowo i drożdżowo. Bardzo dobrze się pieni i oczyszcza skórę głowy. Nie podrażnia jej. Sprawia, że kosmyki są uniesione od nasady oraz odświeżone. Nie plącze włosów. Moim zdaniem szampon ten sprawdzi się zarówno do stosowania w przypadku suchej skóry głowy jak i tej bardziej przetłuszczającej się. Nie radzi sobie co prawda z mocnym łupieżem, ale do tej raczej warto stosować specjalistyczne kosmetyki z tej kategorii. Szampon chlebowy jest jednak dość uniwersalny, tak, jak obiecuje to producent. Szampon chlebowy okazał się dość dobrym kosmetykiem w swojej kategorii. Sprawdza się do codziennego stosowania, jeżeli jednak nie mamy jakiś wybitnie wyróżniających się problemów ze skórą głowy. Jest bardzo wydajny, jednocześnie całkiem dobrze się pieni. Myślę, że śmiało mogę polecić tę propozycję.
    • Skład
    • Dobrze się pieni
    • Oczyszcza
    • Odświeża
    • Nie podrażnia
    Wady:
  • 23 sierpnia 2024 o 23:11
    Uniwersalna pielęgnacja dla wszystkich typów włosów
    Szampon chlebowy od Receptury Zielarki to wszechstronny produkt, który doskonale sprawdza się na każdym rodzaju włosów. Szampon skutecznie oczyszcza, odżywia i nadaje włosom zdrowy wygląd. Naturalna formuła sprawia, że włosy stają się miękkie i lśniące.
    Zalety:
    • Uniwersalność, delikatne oczyszczenie, naturalne składniki.
  • 2 lipca 2024 o 16:31
    Szampon chlebowy do każdego rodzaju włosów
    Szampon chlebowy od Receptury Zielarki to prawdziwe odkrycie dla moich włosów. Używam go od kilku miesięcy i jestem zachwycona jego działaniem. Produkt skutecznie oczyszcza włosy, nadając im zdrowy wygląd i naturalny blask.
    Zalety:
    • Naturalne składniki: Szampon zawiera naturalne składniki, które delikatnie pielęgnują włosy i skórę głowy.
    • Wielofunkcyjność: Doskonały do każdego rodzaju włosów, co czyni go uniwersalnym produktem dla całej rodziny.
    • Odżywienie i nawilżenie: Włosy są po nim miękkie, dobrze nawilżone i łatwe do rozczesania.
    Wady:
    baybes
    24 marca 2024 o 16:40
    Świetny szampon nawilżający
    Świetny szampon, który dzięki zawartości protein bardzo dobrze nawilża skórę głowy i nie podrażnia jej. Szampon idealnie nadaje się do codziennego stosowania a rozczesanie po nim włosów nie sprawia problemów