Szampony do włosów

Receptury Zielarki Szampon ze zsiadłym mlekiem do włosów suchych i farbowanych

• 2 września 2024 o 22:22
    Proteinowy
    Fajny, proteinowy szampon w dobrym stosunku jakości do ceny. Moje włosy się po prostu z nim polubiły :) ładnie domywa, super się pieni i pachnie. Po użyciu włosy są błyszczące i wygładzone. Fajnie sprawdza mi się przy myciu raz w tygodniu i gdy chcę zmyć olej z włosów po olejowaniu. Zawsze mam po nim good hair day :)
  • 23 sierpnia 2024 o 23:10
    Głębokie odżywienie i nawilżenie
    Szampon ze zsiadłym mlekiem od Receptury Zielarki to idealny wybór dla włosów suchych i farbowanych. Produkt doskonale nawilża, odżywia i chroni kolor włosów, sprawiając, że stają się miękkie i błyszczące. Zawartość naturalnych składników sprawia, że szampon jest delikatny i skuteczny.
    Zalety:
    • Głębokie nawilżenie, ochrona koloru, delikatne działanie
  • 31 lipca 2024 o 21:52
    Nawilżenie i ochrona dla włosów farbowanych!
    Szampon ze zsiadłym mlekiem to mój ulubiony produkt do pielęgnacji suchych i farbowanych włosów. Doskonale nawilża i chroni kolor, sprawiając, że włosy są miękkie, lśniące i zdrowe. Naturalna formuła sprawia, że włosy są pełne życia i energii.
    Zalety:
    • Głęboko nawilża suche i farbowane włosy.
    • Chroni i utrzymuje kolor włosów.
    • Sprawia, że włosy są miękkie i pełne blasku.
    Wady:
  • 2 lipca 2024 o 16:18
    Szampon ze zsiadłym mlekiem do włosów suchych i farbowanych
    Szampon ze zsiadłym mlekiem to doskonały wybór dla moich suchych i farbowanych włosów. Po kilku miesiącach stosowania, moje włosy są głęboko nawilżone i pełne życia.
    Zalety:
    • Intensywne nawilżenie: Szampon doskonale nawilża suche i farbowane włosy, zapobiegając ich przesuszeniu.
    • Ochrona koloru: Produkt chroni kolor włosów, sprawiając, że dłużej pozostaje intensywny.
    • Miękkość: Włosy są po nim miękkie i łatwe do rozczesania.
    Wady:
  • 25 kwietnia 2024 o 11:17
    Super
    Bardzo polecam ten szampon. Jest idealny do codziennego stosowania - włosy nie są po nim przesuszone, za to ładnie wyglądają! Pięknie błyszczą i lśnią, są sypkie i się nie puszą. Jest niedrogi i wydajny oraz dostępny w wielu sklepach. Fajna alternatywa dla receptur babuszki agafji , które kiedyś bardzo lubiłam stosować :) Chociaz mam wrażenie , że ten szampon jest nawet lepszy.