WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Błyszczyki

Joko My Universe, Glow Lip Oil-tint Olejek do ust koloryzujący

• 31 maja 2024 o 21:53
    Idealny
    Uwielbiam! Mam tint w kolorze fioletowym, barwi usta na bardzo ładny kolor, coś pomiędzy różem a fioletem. Jest intensywny, ale nie przytłaczający. Bardzo lekki, w ogóle nie czuć go na ustach jak zaschnie. Nie lepi się, nie rozmazuje. Ładnie i równomiernie się zjada. Szkoda że Joko wyszło z rossmanna, kupiłam od razu kolejne opakowanie na zapas, a potem to nie wiem co będzie...
    Zalety:
    • piękny kolor
    • ładny zapach
    • przyjemny smak jeśli przejedzie się językiem po ustach
    • trwały
    • wydajny
    • poręczne opakowanie
    • dość niska cena
    Wady:
  • 22 marca 2024 o 23:01
    Super produkt
    Za mały marketing Produkt jest świetny, za tę cenę i trwałość plus nawilzenje to jest idealny. Ja mam odcień różowy, który jak ma błyszczyk bardzo mocno i trwałe barwi usta. Szkoda że joko nie dało więcej odcienie bo jest to świetny kosmetyk Opakowanie i aplikator jest bardzo wygodny, wizualnie również wygląda estetycznie. Kolor lekko wżera się w usta i pozostaje ma dluzej, świetnie nawilża i sprawia że usta są aksakitne, nawilżone, pełne i odżywione jednocześnie. Nie ma się do czego przyczepić, jedynie do tego że tak mało odcienie jest bo chyba tylko 3 . Szkoda JOKO ????
  • 4 stycznia 2024 o 17:35
    Całkiem dobry
    Olejek do ust zaciekawił mnie podczas zakupów w Rossmannie. Kosmetyk dobrze rozprowadza się na ustach. Nie klei się, fajnie nawilża, delikatnie barwi. Jednak efekt nie jest trwały, często trzeba nakładać kolejne porcje. Gdyby trwałość była lepsza nazwałabym ten olejek kosmetykiem idealnym. Usta po dłuższym użytkowaniu są zdecydowanie w lepszej formie.

Zobacz także inne Błyszczyki