Szampony do włosów

CJ Lion Golden Silk Damage Care Conditioner Shampoo Szampon do włosów zniszczonych

5 na 51 opinię

anna996
    Wczoraj o 11:36
    Jakoś go zmęczyłam
    Szampon wypatrzyłam w Hebe, zaciekawiła mnie koreańska marka i kupiłam. Oceniam po skończeniu całego opakowania: - szampon bardzo ładnie pachnie: słodko, jakby miodowo, akacjowo - jest żelowy i doyć gęsty - ma wygodną pompkę, która działa do samego końca - ma sporą pojemność - cena dosyć wysoka, kupiłam w promocji Działanie: szampon bardzo dobrze się pieni, ale podczas mycia moje włosy były jakby szorstkie i sztywne, czego nie doświadczyłam przy użyciu innych szamponów. Zawsze myję włosy dwukrotnie i zaczęłam stosować go do drugiego mycia, kiedy włosy były już potraktowane innym szamponem, wtedy nie robił mi takiej szorstkości i stoując go w tej kolejnoci jakoś go zużyłam. Nic specjalnego z włosami nie robił, mył jak zwykły szampon. Może azjatyckie włosy mają inną strukturę i jest dla nich dobry, ale do moich włosów się średnio nadawał. Nie kupię ponownie.
  • 5 czerwca 2024 o 17:50
    Regeneracja połączona z niepowtarzalnym zapachem!
    Kupiłam szampon w zestawie z odżywką za namową konsultantki w Hebe. Szczerze mówiąc nie spodziewałam się spektakularnych rezultatów i tutaj muszę z czystym sumieniem przyznać, jak bardzo się myliłam... Szampon razem z odżywką stanowią cudowne dopełnienie pielęgnacji włosów zniszczonych zabiegami koloryzującymi! CJ Lion Golden Silk Damage Care Conditioner Shampoo to szampon dedykowany włosom zniszczonym i osłabionym. Formuła produktu została opracowana z myślą o intensywnej regeneracji, nawilżeniu i wzmocnieniu włosów. Szampon łączy w sobie właściwości myjące oraz odżywiające, co sprawia, że włosy są nie tylko czyste, ale i głęboko odżywione. Szampon wyróżnia się przepięknym, luksusowym zapachem, który długo utrzymuje się na włosach po umyciu. Aromat jest intensywny, ale nie przytłaczający, co czyni codzienną pielęgnację włosów wyjątkowo przyjemnym doświadczeniem. Produkt jest wyposażony w wygodną pompkę, która ułatwia dozowanie odpowiedniej ilości szamponu. Dzięki temu aplikacja jest szybka i bezproblemowa, a szampon można wygodnie stosować nawet pod prysznicem. Ma kremową konsystencję, która dobrze się pieni i łatwo rozprowadza na włosach. Jest bardzo wydajny – już niewielka ilość wystarcza, aby dokładnie umyć włosy, co sprawia, że opakowanie starcza na dłużej. Dzięki temu, produkt jest ekonomiczny i opłacalny. Po umyciu moje włosy stały się wyraźnie miękkie, gładkie i łatwe do rozczesania. Szampon skutecznie oczyszcza, nie powodując uczucia ciężkości. Jego regularne stosowanie wyraźnie poprawiło kondycję moich włosów, które stały się bardziej lśniące, elastyczne i mniej podatne na uszkodzenia. Produkt pomaga w regeneracji zniszczonych końcówek oraz nawilża włosy na całej długości. CJ Lion Golden Silk Damage Care Conditioner Shampoo to produkt, który mogę zdecydowanie polecić!
    Zalety:
    • Przepiękny, długo utrzymujący się zapach
    • Wygodna forma aplikacji z pompką
    • Wydajna formuła – niewielka ilość wystarcza na jedno mycie
    • Skuteczne oczyszczanie i jednoczesne odżywianie włosów
    • Poprawa kondycji włosów przy regularnym stosowaniu
    Wady:
    • Dla niektórych osób cena może być wyższa w porównaniu do standardowych szamponów drogeryjnych