Pasty do zębów

BlanX Black Volcano, Pasta do zębów

5 na 51 opinię

notino.pl
stomatologicznysklep.pl
BLANX Pasta do Zębów Black Volcano 75ml

• 4 lutego 2025 o 11:44
    Pasta do zębów z popiołem i lawą wulkaniczną
    Wulkany to ta formacja geologiczna, która zajmuje w moim sercu szczególne miejsce. Uwielbiam te z pozoru łagodne góry, mogące się w każdym momencie przebudzić i pokazać swoją moc i charakter. Ich siła, powierzchownie niszczycielska, daje źródło minerałów i składników odżywczych, świetnie sprawdzających się w kosmetyce. Mając to na uwadze postanowiłam sięgnąć po nowość od marki BlanX i oczywiście nie żałuje! Według producenta Blanx VOLCANO to pierwsza pasta, która w swojej innowacyjnej formule zastosowała właściwości oczyszczające i pochłaniające pochodzące w 100% z lawy i popiołu. Dzięki temu świetnie usuwa wszelkie przebarwienia oraz zapewnia bielszy uśmiech. W 75 ml tubie, wykonanej z miekkiego plastiku, zakończonej czarną nakrętką, mieści się spora ilość składników odpowiedzialnych za zdrowie zębów: -100% naturalny porost arktyczny - mający działanie antybakteryjne i przeciwpróchniczne, świetnie oczyszczające z przebarwień oraz usuwania płytki nazębnej, - fluor, który zapewnia ochronę przed próchnicą, wspomaga procesy remineralizacji szkliwa i wzmacnia zęby oraz wspomniany wyżej 100% naturalny popiół i lawa wulkaniczna, sprawiające że zęby są bielsze i błyszczące przez dogłębne oczyszczanie ich powierzchni, usuwanie uporczywych przebarwień i wybielanie. Podczas stosowania najpierw zachwycił mnie kolor pasty. To mieszanka odcieni czerni i czerwieni z dodatkiem mieniących się iskierek, idealnie oddająca naturalną barwę lawy. Nastęnie miłym zaskoczeniem był bardzo miętowy smak i zapach, zostawiający długotrwałą świeżość w jamie ustnej, by zakończyć to świetnym efektem wybielania zębów. Po miesiącu używania pasty widać rezulaty działania produktu. Zęby są bielsze i wyglądają na dużo zdrowsze i to bez ścierania. Informacja, że produkt jest przyjazny dla wegan tylko cieszy, a świadomość pełnego recykligu opakowania również wywołuje uśmiech na twarzy. Blanx VOLCANO stosuje kilka miesięcy i przebrnęłam już przez jego kilka opakowań. Produkt występuje w co drugiej drogerii stacjonarnej, a internet jest nim zawalony po brzegi, co czyni go bardzo dostępnym. Cena też jest na każdą kieszeń, a nie raz widziałam go na promocji, dzięki czemu można dodatkowo zaoszczędzić kilka groszy. Pasta do zębów BlanX jest naprawdę dobrym produktem umożliwiającym łagodne, ale skuteczne wybielanie zębów. Polecam go nie tylko miłośnikom wulkanów, ale również osobom chcącym mieć piękne uzębienie.
    Zalety:
    • usuwa przebarwienia
    • wybiela
    • ma działanie antybakteryjne i przeciwzapalne
    • chroni przed próchnicą
    • pozostawia długotrwałą świeżość w jamie ustnej
    • jest dostępna w drogeriach stacjonarnych oraz na internecie
    • ma piękną, kolorową postać
    • idealna dla fanów mietowego smaku i zapachu
    Wady: