Bronzery i pudry brązujące

Bell HYPOAllergenic x Peachee Touch Liquid Bronze Płynny bronzer do twarzy

Bell Peachee Touch Bronzer w Płynie I Feel Sun-Kissed 01

• Wczoraj o 11:21
    Nie stał się moim ulubieńcem
    Bronzer Bell Hypoallergenix Peachee Touch I feel sun-kised zamknięty jest w małej uroczej tubce, o pojemności 10g . Jest to bronzer w płynie, w kolorze 01. Odcień jest dosyć ciemny, ciepły. Na mojej skórze wygląda nieco "brudno". Konsystencja jest kremowa, łatwa do nałożenia na skórę i blendowania. Przy codziennym stosowaniu produkt jest naprawdę wydajny. Jednak odcień mnie nie urzekł, raczej nie podpasował do mojego typu cery i kolorytu. Mam też zastrzeżenie co do jego trwałości, nie utrzymywał się na mojej skórze cały dzień, mimo utrwalenia. Jednak mimo to, jest to produkt poprawny i przystępny cenowo.
  • 1 czerwca 2025 o 13:58
    świetny produkt
    Właśnie wykańczam opakowanie i stwierdziłam że czas najwyższy napisać recenzję. Bronzer kupiłam w Hebe jak tylko pokazał się w sprzedaży. Wybrałam kolor chłodniejszy „I feel sun kissed”. Jeśli chodzi o Influencerkę Peachee to nie słyszałam o niej wtedy i do dziś jakoś nie wiem kto to jest. Zresztą dla mnie nie ma znaczenia czy kolekcja jest we współpracy z kimś znanym bo jak coś mi wpadnie w oko to biorę i tyle. Bronzer zapakowany jest w małą 10ml tubkę w kolorze kremowym. Kosztował mnie 22zł-warto czekać na promocję -50% Osobiście wolę testować mniejsze pojemności kosmetyków i tu ta wielkość mi odpowiada bo 30ml bronzer który nie Daj Boże by mi nie podpasował musiałabym męczyć w nieskończoność. Wolę kremowe bronzery w takiej płynnej formie niż w słoiczku. Wygodniej się go aplikuje. Tu wystarczy wycisnąć odrobinę na grzbiet dłoni i zaaplikować pędzlem bądź gąbką( ja wybieram druga metodę). Kolor bardzo ładny .Dla mojej skóry z tonami różowymi pasuje idealnie. Nie jest sino -szary ani też pomarańczowy. Ładnie się stapia ze skóra choć gąbka troszkę go zjada i trzeba dokładać. Mi czasem wystarczy jedna delikatna warstwa a innym razem lubię dołożyć i mieć mocniej zarysowany kontur. Jest to bezpieczny produkt dla niewprawionej ręki. Na skórze wygląda ładnie, nie robi plam i zacieków. Bardzo mi się podoba ten produkt i chętnie kupiłabym go ponownie ale przez to że ciągle wprowadzane są na rynek nowe kosmetyki to staram się testować nowości.
    Zalety:
    • Plusy
    • dla mnie cena nie jest wysoka patrząc na to ze używałam go z przerwami ponad rok.
    • kolor
    • wygoda aplikacji
    • idealnie się rozprowadza, nie robi plam
    • mała pojemność dla mnie na plus
    Dariax_
    16 lutego 2025 o 12:20
    Bardzo dobry bronzer o dobrze dobranych odcieniach
    Ogólnie to naprawdę fajny bronzer – nie wylewa się z opakowania, ma dobrze dobrany kolor, który ładnie wygląda na skórze i świetnie się blenduje. Jego wydajność również mnie zadowoliła – mimo że używam bronzera bardzo często, starczył mi na długo. Zużyłam aż dwa opakowania, co świadczy o tym, że byłam z niego naprawdę zadowolona. Minusem może być cena, bo w drogeriach można znaleźć tańsze bronzery o równie dobrej jakości. Mimo wszystko ja do niego raczej nie wrócę, bo znalazłam już swojego nowego ulubieńca, ale jeśli ktoś szuka sprawdzonego produktu, to ten może być świetnym wyborem.
    Zalety:
    • Nie wylewa się z opakowania
    • Ma ładny, dobrze dobrany kolor
    • Świetnie się blenduje
    • Bardzo wydajny
    Wady:
    • Cena – są tańsze bronzery o podobnej jakości
  • 13 listopada 2024 o 15:18
    Dobry produkt
    Nie używam często bronzera, więc nie mam dużego porównania, ale naprawdę lubię ten kosmetyk.Ma ładny jasny kolor, pasuje do jasnej karnacji i jest chłodny, co zazwyczaj trudno znaleźć. Przy nakładaniu gąbeczką traci pigment, ale dla mnie to plus, bo efekt jest delikatny i nie robi plam. Odejmuję gwiazdkę za opakowanie , bo jest małe i niewiele w nim produktu.
    Zalety:
    • kolor dla jasnej karnacji
    • delikatny efekt
    • łatwy w użyciu
    Wady:
    • mała wydajność
  • 18 kwietnia 2024 o 19:59
    Polecam :)
    Bronzer daje naturalny efekt, osobiście polecam, ale przy blendowaniu mam wrażenie, że gąbeczka go zjada i produktu na twarzy zostaje tyle co nic , ale za to pędzel dobrze sobie radzi ????
    Zalety:
    • Naturalny wygląd
    Wady:
    • Blendowanie