Bronzery i pudry brązujące

Bell HYPOAllergenic x Peachee Touch Liquid Bronze Płynny bronzer do twarzy

Bell Peachee Touch Bronzer w Płynie I Feel Sun-Kissed 01

Dariax_
    16 lutego 2025 o 12:20
    Bardzo dobry bronzer o dobrze dobranych odcieniach
    Ogólnie to naprawdę fajny bronzer – nie wylewa się z opakowania, ma dobrze dobrany kolor, który ładnie wygląda na skórze i świetnie się blenduje. Jego wydajność również mnie zadowoliła – mimo że używam bronzera bardzo często, starczył mi na długo. Zużyłam aż dwa opakowania, co świadczy o tym, że byłam z niego naprawdę zadowolona. Minusem może być cena, bo w drogeriach można znaleźć tańsze bronzery o równie dobrej jakości. Mimo wszystko ja do niego raczej nie wrócę, bo znalazłam już swojego nowego ulubieńca, ale jeśli ktoś szuka sprawdzonego produktu, to ten może być świetnym wyborem.
    Zalety:
    • Nie wylewa się z opakowania
    • Ma ładny, dobrze dobrany kolor
    • Świetnie się blenduje
    • Bardzo wydajny
    Wady:
    • Cena – są tańsze bronzery o podobnej jakości
  • 13 listopada 2024 o 15:18
    Dobry produkt
    Nie używam często bronzera, więc nie mam dużego porównania, ale naprawdę lubię ten kosmetyk.Ma ładny jasny kolor, pasuje do jasnej karnacji i jest chłodny, co zazwyczaj trudno znaleźć. Przy nakładaniu gąbeczką traci pigment, ale dla mnie to plus, bo efekt jest delikatny i nie robi plam. Odejmuję gwiazdkę za opakowanie , bo jest małe i niewiele w nim produktu.
    Zalety:
    • kolor dla jasnej karnacji
    • delikatny efekt
    • łatwy w użyciu
    Wady:
    • mała wydajność
  • 18 kwietnia 2024 o 19:59
    Polecam :)
    Bronzer daje naturalny efekt, osobiście polecam, ale przy blendowaniu mam wrażenie, że gąbeczka go zjada i produktu na twarzy zostaje tyle co nic , ale za to pędzel dobrze sobie radzi ????
    Zalety:
    • Naturalny wygląd
    Wady:
    • Blendowanie
  • 17 lutego 2024 o 11:07
    Dobry bronzer
    Swoją sztukę zakupiłam kilka dni temu w Hebe, za lekko ponad 22 złote. Skusiłam się na niego po obejrzeniu pięciu recenzji całej kolekcji Bell x Peachee na yt. Poużywałam go do codziennego makijażu i mam już kilka przemyśleń. Opakowanie Bronzery zamknięte są w plastikowej tubce, o beżowym (?) kolorze, w matowym wykończeniu. Mamy w niej 10 g produktu, do zużycia przez 6 miesięcy od otwarcia. Odcienie można rozróżnić po środkowej części opakowania, gdzie mamy brązową kropkę - w zależności od odcienia ma inny kolor oraz inną sentencję. Na końcu zakrętka. Opakowanie jest małe, solidne, bardzo wygodne do wydobywana produktu na dłoń. Odcień Osobiście posiadam jaśniejszy odcień - 01 I feel sun-kissed. Na mojej alabastrowej karnacji wypada neutralnie. Nie jest ani trupio chłodny, ani bardzo ciepłu, na pewno nie pomarańczowy. Odcień opisałabym jako idealny do letniego makijażu, co też nam sugeruje jego nazwa. Kolor Po wyciśnięciu na grzbiet dłoni 01 może wydawać się dosyć ciemny. Bez obaw, po roztarciu nie będzie wyglądał jak brązowe łaty, nawet na bladolicych. Dobrze wtapia się w skórę, dając naturalny efekt. Konsystencja Bronzer z jednej strony jest zbity, żelowy, nie rozlewa się po ręce, ale po roztarciu staje się wodnisty, lekko transparentny. Wykończenie Po zaaplikowaniu wychodzi satynowo. Efekt może dać transparentny, ale trzeba nałożyć naprawdę mało produktu. Da się to stopniować. Praca z produktem Z produktem pracuje się w porządku. Na twarzy rozkłada się równo, nie plami. Da się stopniować intensywność. Można aplikować zarówno gąbką, jak i pędzlem. Co do aplikacji palcem nie wiem, mam podejrzenia, że mógłby wtedy być nierówny, plamisty. Problemem podczas pracy może być wręcz ekspresowe zastyganie. Na dłoni, po rozpracowaniu go w pędzel, czy gąbkę, resztka produktu już zostanie nie do ruszenia na jej grzbiecie. Podsumowanie Produkt jest przynajmniej poprawny, wart sprawdzenia. Na pewno nie mogę powiedzieć, że żałuję jego zakupu, nawet jeżeli nie sięgnę po następne opakowanie. Cena nie jest wygórowana, ponadto już można dostać go w promocjach za około 23 zł. Wygląda całkiem naturalnie, ma dwa całkiem uniwersalne odcienie, więc może sprawdzić się większości. Jedyny zarzut jaki mam do tego produktu, to jego szybkie zastyganie. Mam wrażenie, że przez to marnuję produkt (jakaś ilość, która w kilka sekund już jest przytwierdzona do grzbietu dłoni), a co za tym idzie może być mniej wydajny. Polecam przyszłym użytkownikom/użytkowniczkom też pracować z nim na poszczególnych partiach twarzy, niż rozkładać kropkami.
    Zalety:
    • Kolor
    • Odcień (na lato)
    Wady:
    • Ewentualnie] Praca przez szybkie zastyganie
    • Może być mniej wydajny