Toniki i hydrolaty

Nacomi Deep Hydration, Coconut Water Woda kokosowa

Nacomi Coconut Woda Kokosowa 100ml

• 11 kwietnia 2025 o 17:40
    Kokosowy koszmar
    W tym produkcie nic nie wyszło ,jak go kupowałam liczyłam ,że będę codziennie rano i wieczorem otulała twarz koksem ,żeby była nawilżona i miękka Począwszy od atomizera -on nie tworzy mgiełki a spryskuje na raz na jedno miejsce za dużo produktu który od razu zostawia dziwną chemiczna pianę ...zapach to na pewno nie jest kokos jakiś chemiczno-alkoholowy zapełniacz Działanie to największy koszmar on nie nawilża skóry a niewyobrażalnie ją wysusza i ściaga jakbym moja twarz było po umyciu jakiegoś najtańszego mydła i trochę jakby piecze twarz się czerwień Nie lubię wyrzucać kosmetyków ale nie odważę się go używać na twarz a nawet na dekolt ,zostawię do lata i będę stosowała jako mgiełkę odświeżająca w upalne dni albo wyrzucę jak i do tego się nie sprawdzi Jedyny plus to ładne opakowanie stylowe
    Wady:
    • Ściąga i wysusza skórę
  • 4 lutego 2025 o 14:36
    U mnie działa
    Uwielbiam zapach kokosa i na szczęście ta mgiełka pachnie dokładnie jak ten egzotyczny owoc. Do tego ma nawilżające działanie. Używam po umyciu buzi, ale także w ciągu dnia, aby ukoić suchość cery. Sprawdza się świetnie. Cera jest odświeżona, promienna i zregenerowana.
    Ang_89
    7 lipca 2024 o 11:37
    Bez rewelacji
    Produkt zakupiłam w drogerii z ciekawości. Bardzo lubię markę Nacomi. Produkt zamknięty z buteleczce z dozownikiem , podobnie jak toniki tejże marki. Prosta szata graficzna i praktyczne opakowanie typowe dla tej marki. Co do samego kosmetyku mam zastrzeżenia. Moim zdaniem po prostu nie działa, nie ma efektu nawilżenia, tylko uczucie ściągnięcia i napięcia skóry twarzy. Produkt bardzo pienisty co jest dla mnie niezrozumiałe.
    Zalety:
    • szata graficzna i praktyczny dozownik
    Wady:
    • działanie; brak efektu nawilżenia
  • 28 czerwca 2024 o 11:09
    Woda z piana
    Produkt nie rozpyla się mgiełka tylko pryska woda . Do tego się pieni i ciężko wchłania . Mam wrażenie ze wysusza a nie nawilża . Produkt nie warty swojej ceny . Kokosa wgl nie czuć
    Zalety:
    Wady:
    • Atomizer , brak działania