Mydła, pasty i żele do mycia twarzy

Nacomi Rich Recovery, Midnight Face Cleansing Gel Żel do mycia twarzy

Nacomi Midnight Rich Recovery Żel do Mycia Twarzy 140ml

• 11 maja 2025 o 14:44
    Żel Nacomi
    + wygodne opakowanie + przyjemna konsystencja + subtelny zapach + dostępność + korzystna cena + bezproblemowa aplikacja + spełnia swoją funkcję + ładna szata graficzn + polska marka - średnia wydajność
  • 26 kwietnia 2025 o 21:40
    Fantastyczny żel do mycia twarzy.
    Bardzo pozytywnie zaskoczył mnie ten produkt. Żel doskonale oczyszcza skórę, pozostawiając ją świeżą i miękką. Mie podraznia oraz nie przesusza. Ma przyjemną konsystencję. Posiada wygodne opakowanie z pompką, dzięki czemu użytkowanie jest higieniczne i bezproblemowe. Żel ma ładny, bardzo subtelny zapach, który uprzyjemnia stosowanie produktu. Jest wydajny. Atutem jest dostępność, a także korzystna cena. Uwagę przykuwa ładna szata graficzna.
  • 29 stycznia 2025 o 15:13
    Świetny żel
    Bardzo lubię ten produkt. Cudownie myje buzie, pozostawiając ją oczyszczoną, a przy tym nawilżoną i zregenerowaną. Pieni się, jest wydajny, subtelnie pachnie, nie podrażnia. Łączę go z innymi produktami z tej serii i widzę świetne efekty na mojej twarzy.
  • 7 stycznia 2025 o 11:56
    Poprawny produkt myjący
    Rich Recovery, Midnight Face Cleansing Gel jest dla mnie tak poprawny, że nawet nie wiem co o nim napisać. Ładnie oczyszczał skórę bez efektu ściągnięcia. Pienił się na tyle aby jego używanie było komfortowe. Ale czy jest to produkt rewolucyjny? No nie. Jest wiele produktów na rynku, które robią dokładnie to samo. Dlatego mam ogromny problem z tym produktem. On nie wyróżnia się na tle innych zupełnie niczym. Ale to nie oznacza, że produkt jest zły i będę go odradzać każdemu. Wręcz przeciwnie! Jeśli ktoś szuka produktu, który spełnia swoje zadanie to jak najbardziej mogę go polecić. Jedynym minusem jaki widzę jest fakt, iż mimo dwuetapowego zmywania makijażu,(najpierw coś tłustego później ten żel aby domyć resztki) często miałam nie domytą skórę u musiałam jeszcze raz ją potraktować tym produktem.
    Zalety:
    • świetne opakowanie z pompką
    • cena, która nie jest jakoś bardzo wysoka, ale też nie jest to produkt ultra tani (ale często jest w promocjach)
    Wady:
    • nie domywa mocnego makijażu mimo 2 etapów
  • 4 listopada 2024 o 15:11
    Żel, który pokocha Twoja skóra!
    Nacomi po raz kolejny mnie nie zawiodło! Ten żel do mycia twarzy z serii Rich Recovery to prawdziwa perełka w mojej wieczornej pielęgnacji. Jest idealnym wyborem, gdy potrzebuję głębokiego oczyszczenia, a jednocześnie zależy mi na odpowiednim nawilżeniu skóry. Żel ma wyjątkowo przyjemną konsystencję – jest lekki, łatwo się pieni i bardzo dobrze rozprowadza na skórze. Co ważne, nie pozostawia uczucia ściągnięcia, co często zdarza się przy innych produktach oczyszczających. Skóra po jego użyciu jest niesamowicie miękka i odświeżona, a do tego wygląda zdrowo i promiennie. Formuła Midnight Face Cleansing Gel jest bogata w składniki odżywcze, które pomagają utrzymać odpowiedni poziom nawilżenia i dbają o regenerację skóry. To doskonałe rozwiązanie dla każdego, kto chce dbać o skórę bez podrażnień. Żel nie tylko oczyszcza, ale również zapewnia skórze dawkę odżywienia, co jest ogromnym plusem zwłaszcza dla osób o cerze suchej lub wrażliwej. A zapach? Delikatny, relaksujący, idealny na wieczorne rytuały pielęgnacyjne. Całość dopełnia eleganckie, wygodne opakowanie, które prezentuje się świetnie w łazience i jest bardzo wydajne – już niewielka ilość wystarcza, by dokładnie oczyścić twarz.