Balsamy do ciała

Soraya Beauty Rx, Ultra nawilżająca emulsja do ciała

Soraya Beauty RX
Soraya Beauty Rx Ultra-nawilżająca emulsja do ciała 250 ml
HOBB
Soraya Ultra-nawilżająca emulsja do ciała z mocznikiem
Soraya Beauty Rx, Ultra nawilżająca emulsja do ciała, 250ml

dhajka
    4 marca 2025 o 9:01
    Lekka, wodnistą konsystencja doskonale rozprowadza się na skórze i szybko wchłania
    Emulsja od marki Soraya zachęca mnie tym, że zapewnia długotrwałe nawilżenie oraz redukuje szorstkość skóry. Ma przyjemną lekką, wodnistą formułę. Doskonale rozprowadza się na skórze i szybko wchłania nie zostawiając lepkiej warstwy. Nakładam emulsję obficie na skórę, wówczas odczuwam pełen komfort. Dlatego też oceniłam wydajność na 3 gwiazdki. Emulsja posiada wygodne, poręczne opakowanie z dozownikiem dzięki któremu można z łatwością nałożyć na skórę odpowiednią ilość produktu.
  • 17 lutego 2025 o 17:46
    Lekki, fajny, super działający
    Mleczko do ciała / emulsja nawilżająca od Soraya zamknięta została w buteleczce z pompką o pojemności 250 ml. Produkt jest leciutki w konsystencji o białym zabarwieniu. Przyjemnie pachnie, czuć w nim nutę perfumowaną. Zaaplikowany na skórę ciała z łatwością się rozprowadza i bardzo szybko wchłania. Mleczko pozostawia skórę zdegenerowana i bardzo dobrze nawilżoną. Skóra ciała od razu jest gładka oraz miła w dotyku. Produkt mnie nie uczulił ani nie podrażnił. Wracając do zapachu to całkiem długo się utrzymuje z czego bardzo się cieszę.
    Zalety:
    • Lekki, szybko się wchłania, bardzo fajnie nawilża
    Wady:
    • Nie zauważyłam
  • 3 lutego 2025 o 10:55
    Doskonale nawilża skórę ! Soraya brawo
    Ten kosmetyk widziałam w zeszłym roku do przetestowania w klubie recenzentki ale nie udało mi się go dostać do testów, więc postanowiłam go niedługo później kupić sama . Wpadł mi w ręce podczas promocji w jednej z sieciowych drogerii. Opakowanie to poręczna butelka z pompką, co bardzo cenię za wygodę. Zapach świeży, lekko owocowy, bardzo przyjemny i relaksujący. Konsystencja emulsji jest lekka, niemal wodnista, ale mimo to doskonale nawilża skórę. Wchłania się błyskawicznie, nie pozostawiając żadnej lepkiej warstwy , co ma dla mnie duże znaczenie bo często ubieram się od razu po nasmarowaniu ciała. Po kilku tygodniach stosowania zauważyłam, że moja skóra stała się bardziej elastyczna i promienna. Wydajność na plus – emulsja starczyła mi na ponad miesiąc codziennego używania. Butelkę skończyłam już jakiś czas temu ale chętnie kupię go wkrótce ponownie
    Zalety:
    • Delikatny zapach
    • Rzadka , bardzo dobrze wnikająca konsystencja
    • Opakowanie z pompką - łatwość dozowania i higiena
    • Skutecznie nawilża i urlastycznia skórę
  • 24 stycznia 2025 o 10:01
    Idealny do porannej pielęgnacji
    Jako posiadaczka bardzo suchej skóry muszę dbać o nią regularnie. Mleczka, balsamy, olejki to stały element mojej pielęgnacji. Rano nie mam czasu na ciężkie, odżywcze produkty dlatego szukałam czegoś co szybko się wchłania. I tak oto trafiłam ostatnio na kosmetyk, który jest idealny do porannej pielęgnacji. Soraya Beauty Rx, Ultra nawilżająca emulsja do ciała to produkt, który wchłania się błyskawicznie. Ma lekką, płynną konsystencję. Zapach trochę mnie zaskoczył bo patrząc na opakowanie spodziewałam się czegoś mniej wyrazistego a jest taki rześki, wyczuwalny jeszcze przez jakiś czas po nałożeniu. W składzie znajdziemy nawilżające substancje aktywne: betainę, mocznik i kwas hialuronowy. Skóra po użyciu jest przyjemnie gładka, bez tłustej warstwy. Nie odczuwam żadnego ściągnięcia czy podrażnienia. Może nie jest to takie ultra nawilżenie ale daje radę nawet o tej porze roku. Jestem mile zaskoczona tą emulsją. Na pewno kupię jeszcze nie raz zwłaszcza, że cena zwłaszcza na promocji jest bardzo przystępna.
    Zalety:
    • wygodnego opakowaniach z pompką
    • lekka konsystencja
    • szybkie wchłanianie na czym bardzo mi zależy o poranku
    • dobre nawilżenie
    Wady:
    • zapach nie każdemu może się podobać
  • 3 października 2024 o 9:53
    U mnie to produkt 2w1 - genialny zarówno do ciała jak i rąk.
    To dopiero mój drugi balsam w życiu, który jest IDEALNY do ciała i rąk. Taka sytuacja ma u mnie mało kiedy miejsce, bo inną mam skórę dłoni a inną ciała oraz inne efekty lubię na ciele a inne na dłoniach. Jednak ta emulsja jest tak uniwersalna, tak odżywczo-nawilżająca, a przy tym lekka i delikatnie otulająca, że pokochało ją całe moje ciało ( jedynie jak na stopy to za mało, tam dokładam mocznikowy Alantan). Z ciekawości sprawdziłam, że z tej serii są kremy do twarzy i już wiem, że na pewno kupię na testy czy jest tak samo genialny jak emulsja do ciała. - emulsja jest bardziej wodnista od balsamu jednak jej niewielka ilość dobrze pokrywa większy obszar ciała - w moment wygładza całe ciało - koi spierzchniętą skórę - bardzo dobrze nawilża - ciało nabiera zdrowego nawodnionego kolorytu - dobrze się wchłania, ale na wierzchniej warstwie czuć, że jest coś co otula naszą barierę hydro-lipidową, nie wchłania się do suchego wióra :D - zero lepkości czy tłustości dlatego jest tak komfortowa na dłonie - przepięknie pachnie, delikatnie i pielęgnacyjnie - w składzie olej babassu, mocznik, betaina, kwas hialuronowy a do tego skład jest krótki, więc super, że w tak małym składzie znalazły się tak pomocne i dobrze działające na skórę składniki Mogła by być w większym opakowaniu, np 400ml. Jest tak przyjemna, że z przyjemnością cała pokrywam się nią codziennie, po każdym prysznicu.