WIZAŻ logo

1 hit!

allegro
Bodyland.pl

star fullstar fullstar fullstar fullstar full
star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
    Dzisiaj o 9:44
    to chyba nie dla mnie
    Kupi ponownieNie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Kupiłam ten produkt zachęcona poleceniami i pozytywnymi opiniami, ale to chyba kosmetyk nie dla mnie. Róż wygodnie się nakłada, raczej bezproblemowo się rozprowadza, jest intensywnie napigmentowany, bardzo trwały, nie ściera się, ładnie wtapia się w skórę, przez co wygląda naturalnie, ale.. nie u mnie. Może to kwestia wybranego koloru, a może do mojej urody po prostu nie pasuje róż. Nie byłam w stanie skończyć swojego opakowania, gdyż próby nałożenia tego produktu kończyły się zwykle efektem zbyt mocnym i sztucznym. Ale jestem w stanie wierzyć, że u innych ten róż może się sprawdzać idealnie.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    3 sierpnia 2026 o 17:13
    Blush od Essence
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Ten róż Essence Baby Got Blush naprawdę zasługuje na pochwałę. Daje bardzo naturalny efekt, który od razu odświeża cerę. Konsystencja jest lekka, dzięki czemu łatwo się nakłada, a wygodny aplikator z gąbką pozwala precyzyjnie dozować produkt. Pigmentacja jest świetna: wystarczy niewielka ilość, żeby uzyskać zdrowy, świeży rumieniec. Ja mam kolor nr 10 Pinkalicious i jest bardzo ładny. Używam tego różu razem z bronzerem i rozświetlaczem z serii Baby Got. Do tego róż jest trwały i tani, więc idealnie łączy jakość z przystępną ceną. Polecam — skóra wygląda po nim świeżo, promiennie i naturalnie.
  • 11 maja 2026 o 14:26
    Tani i dobry
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Odcień 010 neutralny, jasny, cukierkowy róż. ✨️Efekt na skórze Bardzo naturalny, lekki w wykończeniu. Można nim budować intensywność koloru. Produkt pięknie stapia się ze skórą, nie tworzy plam . 💧Konsystencja Produkt ma lekką, wodnistą konsystencję, która jest bardzo łatwa do rozblendowania palcami, gąbeczką lub pędzlem. Ma miękki aplikator typu gąbeczka, który ułatwia precyzyjne nakładanie kropek na twarz . 🧴Wydajność Wystarczy jedna mała kropka na każdy policzek. Trzeba tylko uważać, by nie wycisnąć zbyt dużej ilości produktu na raz. ⌛️Trwałość Jak na produkt drogeryjny w tak niskiej cenie, trwałość jest zadowalająca i wytrzymuje kilka godzin. Kolor czasami tylko delikatnie na intensywności, dlatego dla przedłużenia efektu utrwalam go rozem prasowanym lub pudrem. Dobrze trzyma się na podkładzie i nie przemieszcza się w ciągu dnia.
    Zalety:
    • Bardzo niska cena i łatwa dostępność.
    • Piękne, twarzowe odcienie, które pasują do wielu karnacji.
    • Bardzo łatwe blendowanie
    • Wygodne opakowanie idealne do torebki lub podróży.
    Wady:
    • Przy zbyt dużej ilości może delikatnie naruszać niektóre zastygające podkłady
  • 15 marca 2026 o 17:01
    Róż
    Kupi ponownieNie
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Jest okej, na początku bardzo go lubiłam z czasem wydawał mi sie dziwny i zauważyłam że zjada mi podkład :/// Ale kolor piękny i jest tani! Więc może komuś się sprawdzi
    Zalety:
    • Kolor
    Wady:
    • Zjada podkład
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
    23 lutego 2026 o 15:21
    super
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Używam tego różu od roku i naprawdę go polubiłam. Daje piękny, świeży efekt na policzkach i wygląda bardzo naturalnie, idealnie na co dzień. Jego cena jest świetna w porównaniu do jakości, więc zdecydowanie opłaca się go kupić. Konsystencja łatwo się rozprowadza, a kolor dodaje twarzy zdrowego rumieńca. Jedyna rzecz, którą zauważyłam, to że czasem potrafi się trochę zetrzeć z niektórych miejsc po kilku godzinach noszenia. Mimo tego sięgam po niego codziennie, bo efekt jest naprawdę uroczy i sprawia, że makijaż wygląda świeżo i lekko.
    Zalety:
    • tani, wydajny, nie robi plam
    Wady:
    • ściera sie, nie trzyma sie cały dzień

szukaj