Mydła, pasty i żele do mycia twarzy

Colway Natural Collagen, Kolagenowy żel do mycia twarzy

COLWAY Żel do mycia twarzy 250ml

• 14 czerwca 2023 o 12:48
    Ideał do delikatnej cery
    Moja cera naczynkowa go kocha. Żel jest bardzo delikatny, nie podrażnia nie uczula. Cudnie rozprowadza się na twarzy i bardzo dobrze ją domywa z resztek sebum czy makijażu. Pp umyciu buzia jest miękka i delikatna. Po dłuższym czasie stosowania widocznie poprawiło się nawilzenie i sprężystość mojej cery. Żel ma duże opakowanie, wygodny aplikator i jest bardzo wydajny. Jedyne co mi się w nim nie podoba, to jego cena która jest niestety dosyć wysoka... Ale mimo to stale do niego wracam, już od kilku lat. Czasami kupuję inne żele ale żaden jeszcze nie sprawdził mi się aż tak dobrze jak Colway.
  • 5 listopada 2019 o 17:33
    Idealny do każdej cery
    Od dość dawna szukałam produktu który ogarnie moją cerę , mam dość tłustą z tendencją do alergii wszelkich wyprysków i podrażnień. Wcześniejsze żele do mycia twarzy nie trafiały w dziesiątkę , może oczyszczały i nawilżały ale miałam twarz zaczerwienioną jak po długim leżeniu w solarium. Podczas przeglądania internetu natrafiłam na żel Colway w cenie 187 złotych za 250 ml , cena wydała mi się dość wysoka ale czego człowiek nie zrobi dla poprawy kondycji skóry. Stosowałam go codziennie na wieczór do usunięcia makijażu i co mogę stwierdzić wart jest swojej ceny ! Po nałożeniu skóra wchłania go błyskawicznie , kolagen po kilku minutach zaczyna delikatnie ściągać skórę , skóra po nim wydaje się gładka , najważniejsze że znikają przebarwienia oraz stają się mniej widoczne naczynka. Dozownik który zawiera produkt pozwala na jego dłuższe używanie , produkt nie wysycha i służy nam na dłużej. Produkt również jest mega pomocny na wszelkie zaczerwienia wokół oczu wynikające z długotrwałej pracy przy komputerze. Produkt również stosowała moja mama i zauważyła że ma duże działanie liftingujące a zmarszczki na jej czole zostały w dużym stopniu wygładzone. Żel również pomaga w codziennym usuwaniu pozostałości makijażu , produkt zawiera ekstrakty roślinne oraz kalogen z rybich skór. Mogą go stosować osoby w każdym wieku.
    Zalety:
    • szybko się wchłania i po kilku minutach zaczyna delikatnie ściągać skórę
    • skóra po produkcie jest gładka , usuwa wszelkie przebarwienia oraz redukuje popękane naczynka
    • Dzięki dozownikowi aplikacja produktu jest naprawdę łatwa , produkt nie wysycha i służy nam na dłużej.
    • produkt pomaga załagodzić wszelkie zaczerwieniania wokół oczu wynikające zbyt długiego korzystania z komputera. Bądź pracy przy świetle.
    • ma działania liftingujące , zmarszczki po używaniu produktu zostały wygładzone
    • żel można stosować do usuwania codziennego makijażu
    • żel zawiera ekstrakty roślinne z roślin oraz kalogen z rybich skór
    • można go stosować w każdym wieku
    Wady:
    • cena dla nie których może wydawać się za wysoka , ale polecam bo produkt spełnia wszelkie oczekiwania i tej ceny jest wart
    • ma specyficzny zapach który może nie którym osobom nie odpowiadać , mi nie przeszkadzał
    Agulaer
    16 września 2019 o 19:59
    No.1 wśród żeli do mycia twarzy.
    Kosmetyk bez którego nie wyobrażam sobie już życia. Zawsze mam 1 w zapasie. Delikatny i łagodny dla skóry, bezzapachowy, bardzo delikatny. Idealnie oczyszcza skórę nawet z trwałego makijażu. Polecam w 100%
    • skład
    • bezzapachowy
    • bezbarwny
    • brak wad
    Kindka
    3 kwietnia 2018 o 12:15
    Kolagenowy żel do mycia twarzy - coś, co każdej kobiecie się marzy!
    Uwielbiam! Delikatniutki kosmetyk, bardzo wydajny, fajnie się pieni. Idealny dla skóry wrażliwej, suchej, ale i tej z niedoskonałościami. Dzięki temu, że nie podrażnia skóry, ta po jego umyciu nie jest ani trochę czerwona (a miałam z tym problemy). Dokładnie oczyszcza. Nastolatki również powinny być zadowolone, bo nie wychodzą po nim pryszcze! Wielką zaletą jest to, że kosmetyk jest naturalny, posiada ph zbliżone do naszej skóry i daje przyjemne uczucie oczyszczenia + nawilżenia. Skóra po jego zastosowaniu nie jest ściągnięta i sucha, a idealnie gładka. Kupuję w sklepie Lagenko i jestem bardzo zadowolona!
    Zalety:
    • nawilża
    • wygładza
    • oczyszcza
    • nie podrażnia
    • kosmetyk naturalny
    • daje przyjemne uczucie podczas mycia
    • wydajny, dobrze się pieni
    • raczej bezzapachowy
    • fajny flakonik z pompką
    • dla każdej cery
    • jeden z lepszych żeli do mycia twarzy, jakie kiedykolwiek miałam
    Wady:
    • po prostu ich nie znalazłam...
  • 16 lutego 2018 o 16:28
    Uwielbiam!
    Zachęcona opiniami koleżanki postanowiłam spróbować.. i przepadłam. Rewelacja jeśli chodzi o demakijaż oczu i ogólnie całej twarzy. Wodoodporne produkty? Bezproblemowo zmywa! Uwielbiam to uczucie kiedy wchodzę pod prysznic, nakładam na dłoń jedną pompkę i mam zmyty cały makijaż. Później już cała reszta w zależności od chęci.
    Zalety:
    • ekspresowy demakijaż oczu
    • nie podrażnia
    • nie pozostawia tłustego filmu na twarzy, ani innych nieprzyjemności
    • usuwa nawet wodoodporny makijaż
    • bardzo wydajny
    • bezzapachowy
    Wady:
    • na początku cena, choć ostatecznie po przeliczeniu na jak długo wystarczył mi produkt są to naprawdę grosze.