Podkłady

Estee Lauder Double Wear, Maxium Cover Camouflage Makeup for Face and Body SPF 15 Kamuflaż do twarzy i ciała

notino.pl
Estee Lauder Makeup twarzy Makeup Double Wear Maximum Cover Camouflage nr 2 N1 Desert Beige 30 ML
Estee Lauder Double Wear Maximum Cover Podkład SPF15 2N1 Desert Beige
Bodyland.pl
Estee Lauder Estée Lauder Double Wear Maximum Cover podkład kryjący do twarzy i ciała odcień 1N3 Creamy Vanilla SPF 15 Camouflage Makeup for Face and Body) 30 ml
Estee Lauder Makeup twarzy Makeup Double Wear Maximum Cover Camouflage nr 3 N1 Ivory Beige 30 ML

Nasi użytkownicy zostawili 46 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 grudnia 2020 o 22:07
    Do twarzy się nie nadaje,ale do ciała super wygląda!
    Podkład zakupiłam w tamtym roku,w celu przetestowania go z ciekawości. Nie mam blizn na twarzy tylko drobne przebarwienia które miewam po wypryskach które zwykle zostają ze mną na dłuższy czas.Wyczytałam gdzieś na stronie internetowej,że kamuflaż nie będzie zapychał porów co jest totalną bzdurą bo skład pozostawia wiele do życzenia. Na samym końcu podam skład INCI. Przechodząc do podkładu-jest on w pięknym eleganckim opakowaniu które bardzo mi się podoba.Cena produktu jest kosmiczna,więc nie każdy se pozwoli na taki wydatek. Mój odcień to Vanillia który uważam za idealny. Podkład jest ciężki i tu nie ma co się oszukiwać! Jeden raz nałożyłam go na twarz i tyle mi wystarczy. To jest kamuflaż a nie podkład! I tak powinien być traktowany. Kosmetyk ciężko się rozprowadza na twarzy i mega szybko zastyga na cement!Zakrawa wszystko,ale tworzy maskę na twarzy! Nałożyłam go raz i więcej tego nie zrobię gdyż na drugi dzień miałam 2 wielkie krosty- Więc moc jest! Postanowiłam użyć do ciała choć nie mam co zakrywac,lecz w pewnym momencie miałam kilka siniaków po upadku to postanowiłam wypróbować-no i tu rewelacja!Do ciała ideał Zakrył ciemne siniaki i nie było ani znaku,dodatkowo na ciele nie tworzy żadnej maski i go nie widać !To nie jest podkład do twarzy;raczej traktowałabym jako korektor punktowo lub kamuflaż do ciała gdzie nadaje się idealne. Do twarzy nie polecam bo tworzy maskę,gdzie podkreśli każda mini zmarszczkę! Dodam,że krycie jest mocniejsze od Double Wear Stay spf 10.No,ale ten to kamuflaż, a nie podkład! SKŁAD INCI: Isododecane, Isohexadecane, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Petrolatum, Glyceryl Stearate, Disteardimonium Hectorite, Hydrogenated Styrene/ Isoprene Copolymer, Titanium Dioxide, Microcrystalline Wax\Cera Microcristallina\Cire Microcristalline, Kaolin, Cholesterol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Fusanus Spicatus Wood Oil, Tocopheryl Acetate, Linoleic Acid, Glycine Soja (Soybean) Oil, Stearyl Glycyrrhetinate, Bisabolol, Silica, Propylene Carbonate, Methyldihydrojasmonate, Polyethylene, 2,6-Dimethyl-7-Octen-2-Ol, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Alumina, Phenethyl Alcohol, [+/- Titanium Dioxide (Ci 77891), Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Chromium Oxide Greens (Ci 77288), Chromium Hydroxide Green (Ci 77289), Bismuth Oxychloride (Ci 77163), Mica] <ILN40699>
  • 4 kwietnia 2020 o 23:09
    niestety najgorszy podkład jaki miałam
    Skuszona pozytywnymi pieśniami na temat podkładu, kupiłam i bardzo żałuję wydanych pieniędzy. Przed podkładem zawsze smaruję się kremem, bazą. Do podkładu podchodziłam kilka razy, próbując na wszystkie sposoby. Niestety wysusza potwornie, nic nie jest w stanie tego zmienić. Próbowałam nawet mieszać podkład z innymi i efekt zawsze ten sam - maksymalnie uwidocznione nawet najmniejsze zmarszczki, pory. Oczywiście, żeby jeszcze jakoś wyglądał, to skóra musi być od razu po peelingu. Dla mnie to najgorszy podkład - może przy tłustej cerze, jakoś daje radę.
  • 11 lutego 2020 o 21:59
    Podkład do zadań nadzwyczajnych
    Kupiłam ten podkład 4 lata temu, bo jak większość kobiet, myślałam, że stan mojej skóry jest dużo gorszy niż był w rzeczywistości. Spodziewałam się dużego krycia, ale nie aż tak dużego. Podkład ma pigment produktów kamuflujących Dermacol i krycie podwójnej siły standardowego Estee Lauder Double Wear. Podkład miałam na sobie 6 razy. Testowałam go w warunkach od +35C do -20C, w absolutnych ulewach i śnieżycach i przetrwał wszystko. Jedynym jego minusem jest kolor. Jest zupełnie nieodpowiedni dla skóry o typowo środkowoeuropejskiej karnacji. Jego pigment jest wręcz pomarańczowy. Jednak dzięki dzisiejsze mu dostępowi do produktów rozjaśniających i wszelkich mikserów, nie uważam tego już za tak wielki minus jak kilka lat temu. Widziałam filmiki na YT, w których dziewczyny używały go również pod oczy. Osobiście zrobiłam to tylko raz, na wyjazdowym weselu, żeby nie brać gigantycznej kosmetyczki i faktycznie, z powodzeniem zastępuje korektor.
    Zalety:
    • Wystarczy 6-8 małych kropek produktu, aby pokryć całą twarz i szyję
    • Łatwo się rozprowadza
    • Wygląda pięknie z każdym pudrem
    • Przetrwa każde warunki
    • Lekkie opakowanie sprawia, że super ciężki podkład nie jest wyczuwalny w małej i zgrabnej kosmetyczce ????
    • Pigmentacja prawie jak w korektorach
    Wady:
    • Kolorystyka podkładu- najjaśnieszy podkład jest wręcz pomarańczowy
  • 21 stycznia 2020 o 21:48
    idealny dla osób z przebarwieniami
    najlepszy. zakrywa moje piegi . stosuje go codziennie i nie wysusza cery. nie zapycha. kupuje on-line taniej. wart wydania 140 zł :-) jeśli chce lżejszego krycia mieszam go z bazą GR. polecam
    Zalety:
    • wydajny
    • dobrze napigmentowany
    • ładne kolory.
    • mała ilość zakrywa co ma zakryć
    • higieniczne opakowanie
    Wady:
  • 20 stycznia 2019 o 18:35
    Wtopa roku!
    Jako fanka klasycznego DW zakupiłam na tak zwany zapas w razie gorszej kondycji cery w zimie. Wybrałam kolor Ivory Nude. Zaczne od tego, że mam problem by go w ogóle na twarzy rozetrzeć, kolor wydawał się dobry ale na buzi łapie jakąś ziemistość, lepi się, odcina, wygląda jak maska i skóra woła o tlen. Owszem trwałości nie można mu odmówić bo zastyga do betonu. Ale co z tego skoro wygląda bardzo niezdrowo na buzi. Moja próżność ma nauczkę i jest to moje już drugie zaskoczenie tą marką DW Nude to leisty paciek a DW MC szpachla gipsowa. Opakowanie bardzo wygodne. Cena zaporowa. Może dla cer bardzo problematycznych będzie ok ale ja się z nim nie dogadam.