Samoopalacze do twarzy

Gosh Instant Tan Gel Błyskawicznie brązujący żel do twarzy i ciała

• 29 kwietnia 2017 o 8:44
    Bardzo dobry.
    Żel kupiłam ze względu na jego neutralny (czyt. nie pomarańczowy) kolor. Produkt jest bardzo pomysłowy, gdyż jest on od razu w kolorze, więc wiemy gdzie trzeba go rozsmarować staranniej. Za to ogromny plus. W przypadku balsamów brązujących (o samoopalaczach nie wspomnę), możemy się bardzo zdziwić budząc się rano, po wieczornej aplikacji. W przypadku tego kosmetyku możemy być spokojni. Dodatkowo żel nie przesusza. Nawilża, to może zbyt wielkie słowo, ale dla mnie to, że takie produkty nie wysuszają skóry na wiór jest ogromnie istotne, bo jak wiadomo, nie powinno się pod nie ,ani na nie , stosować nawilżaczy, bo grozi to smugami... Sam produkt jest wydajny, opakowanie ma bardzo wygodne i bądź co bądź ładne. Polecam serdecznie. Warto się skusić.
  • 18 lutego 2015 o 15:28
    ryzykowny produkt…
    Produkt jest dla mnie do tej pory jedną wielką niewiadomą. O ile ciało prezentuje się naprawdę dobrze po posmarowaniu żelem, to jednak buzia wygląda fatalnie. I tutaj nie żartuję. Gdy 1 raz posmarowałam twarz to niestety na drugi dzień musiałam wziąć wolne w pracy, bo wyglądałam lekko mówiąc niezręcznie. Żel zostawił zacieki i plamy, kolor był nienaturalnie „brudny”, a twarz wyglądała na starszą o 20 lat. Niestety na twarzy produkt nie sprawdził się w ogóle. Natomiast na ciele mogę dać mu bez problemu 4-rkę. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 22 maja 2014 o 9:19
    Dziwny produkt
    Żel zakupilam po lekturze pozytywnych opinii na KWC , niestety zawiodłam sie. Mam odcień medium , który i tak jest bardzo ciemny i ma nienaturalny kolor brudnego brązu, coś wpadającego pod kolor fusów z kawy. Rozsmarowany na twarzy wygląda bardzo nienaturalnie i ciemno. Oczywiście można go rozjasnic mieszając z jakąś bazą pod makijaz jednak kolor i tak jest brudno- brazowy. Twarz wyglada staro, na zmęczoną i brudną. Po kilku godzinach lubi się ścierać miejscami , robią się jasne placki ( pomimo utrwalenia pudrem sypkim). W tej chwili stosuję go tylko do przyciemnienia nóg, jednak i w tej roli spisuje sie średnio, efekt wizualny nie jest dobry. Lepiej na nogach wyglądają rajstopy w sprayu Sally Hansen . Produkt ma bardzo dużą gramature bo zdaje się , z e az 150 ml ( podczas gdy inne standardowo od 30 do 75 ml) i korzystną cenę w sklepach internetowych. Nigdy nie widzoialam go w detalu we Wrocławiu. Używam tego produktu od: drugi rok męcze- wiele podejść Ilość zużytych opakowań: jedno
    heyda2
    26 stycznia 2014 o 16:42
    Godny polecenia
    Zakupiłam go w Austri awaryjnie za 7 euro . Efekt mnie zaskoczył bo efekt opalenizny natychmiastowy wybrałam chyba najciemniejszy odcień ale do mojej karnacji ok nakłada się łatwo bez smog nawilżenie twarzy bo głównie ją bronzuje wystarczające choć mogło by być lepiej ja stosuję przed aplikacją krem nawilżający Używam tego produktu od: 2tyg Ilość zużytych opakowań: 1 op 150 ml
    an_ia7
    15 lutego 2012 o 9:02
    Rewelacja
    Jestem zachwycona produktem. Plusy: - daje efekt natychmiastowej opalenizny, - skóra jest gładka, napięta i pięknie lekko brązowa. - absolutnie nie wygląda jak po samoopalaczu. - zmywa się super podczas normalnego mycia. - jest bardzo wydajny, świetnie się rozsmarowuje. - błyskawicznie się wchłania. - nie ma nieprzyjemnego zapachu samoopalacza. Minusów brak. Mam kolor medium. Mam bardzo bladą cerę i daje lekki efekt opalonej skóry. Lekki, choć wyraźnie widoczny. Na specjalne wyjścia niezastąpiony. Używam tego produktu od: tygodnia. Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie