WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Kremy na noc

Siquens MedExpert, Krem rozjaśniający

• 18 kwietnia 2013 o 0:43
    BUBEL!
    Oceniam po regularnym używaniu. Typ mojej cery: mieszana, wrażliwa z przebarwieniami i skłonnością do wyprysków. - nic, naprawde NIC nie rozjaśnił! - nie zlikwidował żadnych przebarwień - nie przyczynił sie do likwidacji mojego problemu z poszczególnymi krostkami, wypryskami. Na pewno sie radzi sobie z trądzikiem - konsystencja, tłusta, świecąca sie na buzi, z pewnościa na noc. + opakowanie- dizajn, higiena. Dobrze, iż produkt zakupiłam w promocji za 20 zł, nie wart jest nawet 1 zł. Zawiodłam sie. Bubel. Używam tego produktu od: 3-4 m-ce Ilość zużytych opakowań: 1 tubka, połowa wywalona do kosza.
    Violxxx
    7 marca 2012 o 16:10
    nie widze rozjaśnienia :(
    Nakładam na miejsca z przebarwieniami, czasami je mam na policzkach ale... -nie widzę efektu rozjaśnienia nawet przy systematycznym stosowaniu -brak rezultaków w poprawie wyglądu skóry -krem błyszczy się na skórze (polecam go zatem na noc) +wygodne opakowanie +nawilża +nie podrażnia Używam tego produktu od: jakiegoś czasu Ilość zużytych opakowań: 1 op w trakcie
  • 16 czerwca 2011 o 14:22
    Zero efektu
    Na efekty spektakularne nie liczyłam, ale na jakiekolwiek - owszem. Zawiodłam się, bo nie rozjaśnił nic a nic. W dodatku nie mogłam używać go cały czas, bo za słabo nawilża, więc przynajmniej raz na kilka dni musiałam używać innego kremu albo kłaść się spać z maseczką nawilżającą. Bo, kiedy dokładnie wczytać się w instrukcję, okazuje się że krem jest przeznaczony na noc, czego w ogólnych informacjach (aptekach internetowych itp.) się nie znajdzie. Jest dość gęsty, więc nakładanie na twarz jest trochę tępe i krem okazuje się mało wydajny. Używam tego produktu od: Używałam 2-3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 tubka
    LAPIEL
    13 czerwca 2011 o 18:48
    kolejny krem rozjaśniajacy , ktory nie rozjaśnia
    Krem jako krem jest ok , dobrze sie wchlania, zapach do przyjecia ,jakos specjalnie nie nawilza ale i tez nie wysusza , nie koliduje z podkladem , czy dziala przeciwstarzeniowo trudno mi ocenic . Niby wszystko w porzadku jesli bylby to krem podstawowy ,jednak nie rozswietla nic a nic a co dopiero marzyc o jakimkolwiek rozjasnieniu , co do ochrony przed ponownymi plamami to napewno nie chroni , wyszly mi nowe w trakcie jego stosowania a uzywam filtra spf50 ....no chyba ,ze trzeba go uzywac conajmniej pol roku zeby cokolwiek zauwazyc ... ja nie mam cierpliwosci i po zuzyciu 1 op. odpuszczam ... no coz, przyznam szczerze ,ze sie nie ludzilam , testowalam juz wiekszosc wysokopolkowych kosmetykow na przebarwienia i tez nie bylo efektu ( jedynie Cosmelan dziala ) to czego oczekiwac po kremiku za niewielkie pieniadze .... Jeden plus - dosc wydajny . Polecam tym co wierza w cud ;)

Zobacz także inne Kremy na noc