Fixery i utrwalacze makijażu

AA Wings of Color Ciao Bella, Capri Pistacchio Caramel, Dewy Fixer Mist Nawilżająca mgiełka utrwalająca makijaż

• 8 maja 2025 o 13:00
    Dobra mgiełka dla naturalnego makijażu
    Ta mgiełka to dobry produkt dla osób, które chcą aby ich makijaż wyglądał naturalnie. Daje ładny glow, niestety nie przedłuża trwałości makijażowi jak inne fixery. Pięknie, mocno pachnie, co dla niektórych może być wadą.
    Zalety:
    • Ładnie pachnie
    • Daje glow
    Wady:
    • nie przedłuża trwałości makijażowi jak inne fixery
  • 7 maja 2025 o 17:43
    Efekt glow
    To prawdziwa przyjemność dla skóry. Lekka formuła, wzbogacona o glicerynę i pantenol, nawilża skórę i nadaje jej subtelny blask. Słodki zapach pistacji z karmelem jest przyjemny i delikatny, choć może być nieco intensywny dla osób wrażliwych na zapachy. Produkt działa świetnie zarówno jako baza pod makijaż, jak i fixer, który niweluje pudrowość i dodaje naturalnego glow. Choć nie przedłuża makijażu na tyle, co niektóre profesjonalne fixery, jest idealny do codziennego stosowania, zapewniając skórze odświeżenie i zdrowy wygląd przez kilka godzin. Opakowanie z atomizerem równomiernie rozpyla produkt, a elegancki design butelki sprawia, że mgiełka jest wygodna w użyciu i świetnie sprawdza się w torebce. Za cenę około 45 zł otrzymujemy produkt, który łączy pielęgnację z przyjemnością użytkowania – doskonały wybór na co dzień. Szczerze polecam - ja napewno powrócę.
    Zalety:
    • Przyjemny, słodki zapach
    • Nawilża i odświeża skórę
    • Delikatny efekt glow
    • Może być stosowana przed i po makijażu
    • Wydajne opakowanie
    Wady:
    • Nie przedłuża makijażu tak mocno jak typowy fixer
    • Intensywny zapach może nie odpowiadać każdemu
  • 4 maja 2025 o 16:35
    Lekka przyjemna
    Mgiełka do twarzy fajnie utrwala makijaż , jest wydajna, przyjemna w stosowaniu , ładnie pachnie , wydajność na swoim miejscu, delikatna fajnie makijaż się trzyma cały dzień, nie jest droga piękne opakowanie które zachęca do kupienia .
  • 3 maja 2025 o 19:01
    Jest cudowna ❤️
    Jako, że bardzo przypadła mi do gustu mgiełka z poprzedniej kolekcji od AA (It girl), nie zastanawiałam się ani chwili gdy zobaczyłam na sklepowej półce mgiełkę Ciao Bella. Opakowanie tej mgiełki to tubka z zaokrąglonym dnem, stawiana na nakrętce - bardzo poręczna. Mgiełka ma piękny zapach - słodki, karmelowy - ale w żadnym razie nie jest on nachalny czy duszący. Atomizer mógłby działać nieco lepiej (w poprzedniej wersji działał), trzeba po prostu pryskać z większej odległości. Sama mgiełka perfekcyjnie zdejmuje pudrowość z twarzy, nawilża, odżywia a dodatkowo pozostawia delikatny blask na skórze. Jakby tego było mało to podrasowuje błysk rozświetlacza przenosząc go na wyższy poziom. Co do utrwalania - moim zdaniem przyczynia się do tego, że makijaż wygląda świeżo przez dłuższy czas. Nie testowałam jej natomiast na jakiejś całonocnej imprezie, więc nie wiem czy w takich warunkach sobie poradzi. Cena mgiełki to prawie 50 zł za 100 ml, ale z tego co wiem można ją kupić na promocji za nieco ponad 33 zł. Jak dla mnie jest to kolejna świetna mgiełka od AA. Odkąd kupiłam poprzedniczkę to nie używam mgiełek z innych firm. Nie ma co się zastanawiać, można śmiało brać. Ja kupiłam drugą na zapas, choć obiecałam sobie nie robić zapasów - to samo za siebie mówi jak dobry jest to produkt.
    Zalety:
    • Ściąga pudrowość
    • Utrwala
    • Nawilża
    • Odświeża skórę
    • Pięknie pachnie
    Wady:
    • Atomizer do małej poprawki
  • 20 kwietnia 2025 o 21:28
    Dobrze urwała i nawilża
    Mgiełka utrwalająca makijaż od AA Wings of Color to prawdziwe odkrycie! Przede wszystkim zachwyca przyjemnym, lekko słodkim zapachem pistacji i karmelu, który dodaje przyjemności podczas aplikacji. Formuła jest lekka, nie klei się i szybko się wchłania, pozostawiając skórę odświeżoną i nawilżoną. Butelka z wygodnym atomizerem dobrze rozpyla mgiełkę, nie zostawiając dużych kropli. Dodatkowym atutem jest delikatna formuła odpowiednia nawet dla wrażliwej skóry.
    W perfumerii