Mydła

The Body Shop Mango, Soap Mydło o zapachu mango

• 26 czerwca 2020 o 22:40
    Mój ulubiony zapach
    Zawsze czekam na promocje i kupuję je hurtowo ;P Ma świetny zapach, który później utrzymuje się na rękach. Ładnie się pieni i dobrze oczyszcza dłonie. Plus za papierowe opakowanie! Jest bardzo wydajne.
    emma-e4
    17 października 2019 o 9:47
    zwyczajne
    Glicerynowe mydełko o zapachu mango. W porównaniu z żelem pod prysznic zapach jest mało wyraźny. Owszem, czuć, ale żel to była eksplozja owoców. Mydło nie rozmięka, pieni się dobrze. Na początku jest trochę niewygodne, kiedy się zużyje i zmniejszy, lepiej trzyma się w rękach.
    mikia20
    14 lipca 2016 o 22:23
    Słabsze od reszty mydeł z TBS
    O ile jestem bardzo zadowolona z mydła oliwkowego czy tego z masłem shea, to pierwsze owocowe które miałam nie dorównywało poprzednim. Niestety, robi to co większość mydeł - wysusza dłonie podczas mycia. Zapach też nie jest jakiś intensywny, żeby szczerze lubieć go używać, lekka nuta mango i tyle. Nie umywa się np. do masła do ciała z tej samej linii. Ogólnie to jestem rozczarowana, zdecydowanie nie warte swojej ceny.
  • 4 marca 2015 o 16:37
    zwykłe mydło
    Jestem mocno rozczarowana tym mydłem. Jest kilkaktornie droższe niż normalne i dobre mydełka a niestety jest bublem. Minusy: - słabo się pieni -mało wydajne, szybko się zużywa -drogie -brzydko się zużywa i wygląda jak klucha -praktycznie wcale nie czuć zapachu, tylko na początku używania Plusy: -nie wysusza skóry Za taką cenę dla mnie do BUBEL. Używam tego produktu od: 2 tygodmie Ilość zużytych opakowań: 1 kostka
    teencza
    2 stycznia 2014 o 20:30
    Super!
    Jak dla mnie nie jakieś cudo aczkolwiek same plusy...: +dobrze myje +soczysty zapach, idealny na lato! +cena (2 funty lub w promocji 3za2) jak na The Body Shop niska +NIE TESTOWANE NA ZWIERZATKACH! <3 +wystarcza na długo +/- delikatnie przesusza skórę, lecz po nałożeniu masełka do ciała skóra jest idealnie miękka +/- zapach mydełka w roli solo nie utrzymuje się szczególnie długo w łazienkowej szafce czekaja 3 następne! :) serdecznie polecam!