Kremy uniwersalne

Oeparol Hydrosense, Krem intensywnie nawilżający

• 13 maja 2018 o 13:47
    Na nie.
    Zachęcona opiniami na wizazu kupiłam ten krem. Mam cerę mieszaną, więc według producenta ten krem był dla mnie. Miał nawilżać i wzmacniać, łagodzić podrażnienia, regulować złuszczanie, wygładzić. Po miesiącu stosowania pojawiły mi się suche skórki na nosie i kilka wyprysków na brodzie i nosie, więc nie nawilża, nie reguluje złuszczania i najwyraźniej trochę zapchał pory, absolutnie nie wygładził żadnej części twarzy. Po godzinie od użycia skóra jest napięta i to aż za mocno, trzeba nałożyć kolejny krem. Według mnie nie nadaje się pod makijaż, 15 minut po użyciu podkład tylko się po nim ślizga, nie trzyma się. Próbowałam z podkładem z Pharmacerisa, AA i dwoma z Rimmla. Na pewno go więcej nie kupię, bo nie spełnia podstawowych oczekiwań- nie nawilżył, a nawet zapchał... Jeśli chodzi o opakowanie- jak słusznie zauważyły moje poprzedniczki- krem się rozlewa na cały słoiczek. Ja akurat zdarłam ochronne sreberko i miałam cały słoiczek upaćkany. Edit: Wzięłam ten krem na wyjazd i cóż- pokrywka rozpadła mi się na wiele części... słoiczek ładnie wygląda ale nie nadaje się na podróż...
  • 9 sierpnia 2017 o 8:49
    stosuję codziennie
    Ten kremik stosuję codziennie pod makijaż. Dla mnie jest to dobry krem. Ogólnie mam tłustą cerę i stosuję wysuszający podkład. Ten kremik sprawia, ze skóra nie jest za bardzo wysuszona, jest w sam raz. Zapach delikatny, kremowy - przypomina mi zapach "maminego" kremu sprzed lat i bardzo mi odpowiada. Jest to łagodny krem i nie podrażnia, ani nie powoduje alergii - codziennie rano razem ze mną smaruje się mój dwulatek i na jego delikatnej buźce nic się nie dzieje. Jedynie co mnie denerwuje to plastikowe okropne opakowanie, które niestety pęka (zakrętka, przy gwincie) i wtedy użytkowanie staje sie problemem). Poza tym nie warto tego kremu oszczędzać, gdyż jak dłużej poleży zmienia się konsystencja i kolor (pewnie to zasługa braku konserwantów). Dla mnie też plus, ze to firma nasza, krajowa, widać, ze u nas też można wyprodukować coś dobrego. Podsumowując za sam krem 5, opakowanie 1.
  • 28 listopada 2016 o 21:10
    Doskonale nawilża
    To już kolejny produkt pod nazwą oeparol, który testuję :) Wcześniej była seria z wiesiołkiem i to były moje najlepsze kremy, jakie miałam. Teraz przyszedł czas na nawilżanie. Seria hydro jest delikatniejsza w dotyku niż wiesiołkowa i ma dla mnie ładniejszy zapach. Ale działa równie dobrze. Chyba będę używać tych kremów na zmianę ;)
    rejek_d
    12 października 2016 o 20:40
    Fajny
    Całkiem przyjemny krem. Używałam go praktycznie przez całe lato. Bardzo dobrze nawilża, szybko się wchłania, nie zostawia tłustej warstwy na skórze, więc świetnie nadaje się pod makijaż. Cena jest bardzo dobra, kupiłam go za niecałe 20 zł, a wystarczył mi na 2 miesiące. Jak widać, jest całkiem wydajny. Duży plus za filtr spf w składzie, na co dzień nie musiałam już niczego innego smarować na twarz. Ogólnie to jestem z tego kremu bardzo zadowolona i na pewno kupię ponownie.
  • 10 września 2016 o 13:43
    Bardzo przyjemny i nie szczypie
    Kolejny krem z oeparolu którego miałam okazję spróbować. A podpowiedziała mi go moja szwagierka. Mam wrażliwą skórę więc koniecznie musiał być delikatny i nie szczypać, a przy suchej skórze trudno znaleźć takie połączenie żeby jeszcze mocno nawilżał. Jako kobieta nie mogę nie zwrócić uwagi na śliczne opakowanie ;) przy tym też bardzo poręczne i łatwe do schowania w torebce. Bardzo się cieszę, że wreszcie mam krem, który nie zapycha mi porów i dobrze wygląda pod podkładem, Plusy: -mocne nawilżenie -nie rozmazuje się pod podkładem -nie uczula -przystępna cena -piękne i funkcjonalne opakowanie -przyjemny ale delikatny zapach Minusy: -trzeba poczekać aż nałoży się podkład żeby krem się wchłonął Używam produktu: od 3 miesięcy Kończę 1 opakowanie