Płyny do demakijażu

Uroda Melisa, Płyn micelarny

• 10 maja 2021 o 9:59
    Przyjemny płyn micelarny
    Płyn micelarny ma delikatny, przyjemny, odświeżający zapach. Przeznaczony jest do cery delikatnej. Nie podrażnia i nie uczula. Ładnie zmywa makijaż, nawet tusz do rzęs. Skóra jest czysta, złagodzona i wygładzona. Przyjemny kosmetyk.
  • 30 grudnia 2019 o 10:44
    Dla mnie super
    Produkt chyba trochę niedoceniony przez wizażanki. Polska marka, świetne opakowanie, ładny, delikatny zapach, niska cena. Obecnie trudno znaleźć na półce w drogerii produkt do demakijażu poniżej 10 zł za opk. 400ml. Płyn naprawdę umila zmywanie makijażu, przyjemny, kwiatowy zapach uspokaja. Płyn zmywa normalny makijaż, tusz do rzęs, cienie, podkład mineralny, róż. Nie podrażnia, nie ściąga, nie szczypie. Nie zostawia zaczerwienionej skóry. U mnie sprawdził się na tyle dobrze, że pobiegłam do drogerii Jaśmin po kolejne opakowanie a akurat były braki na półce.
    Drogeria Jasmin
    migaaa
    22 maja 2018 o 10:55
    Kojący zapach i działanie
    Płyn wygrałam w konkursie. Dzięki naturalnym składnikom ma bardzo kojące działanie i kojący delikatny zapach. Nie podrażnia zatem skóry, nie wysusza cery, nie powoduje zaczerwienień. Co moge mu zarzucić? Jest mało wydajny w porównaniu z innymi płynami, trzeba na prawdę sporo go aplikować na wacik aby zmył makijaż dlatego uważam że cena ponad 10zł to troszkę za dużo.
    Zalety:
    • naturalne składniki
    • zapach delikatny i kojący
    • nie podrażnia, nie wysusza
    Wady:
    • mało wydajny
  • 14 marca 2018 o 19:21
    Uwaga na oczy - piekło
    Płyn micelarny URODA z serii melisa. Mam mieszane uczucia co do tego produktu - myślałam, że będzie to plyn do demakijażu, ale nie - ewentualnie sprawdzi się jako demakijaz twarzy omijając szeroko okolice oczu. Podchodząc pod oczy i ścierając make up strasznie masakrycznie piecze, już dawno mnie nic tak nie piekło i szczypalo - masakra! Po tej sytuacji doczytałam na etykiecie, że plyn przeznaczony jest do skóry twarzy, szyji i dekoltu, o oczach mowy nie ma. Trochę dla mnie to dziwne, bo aby umyć twarz używam żelów i pianek, a nie micków, dlatego nie rozumiem. W każdym razie mogę użyć w drugim etapie mycia twarzy (Po zmyciu oczu i częściowo twarzy). Mam wrażenie, że tak czy siak nie domywa reszty twarzy.... Plus za piękny zapach, długo się utrzymujący na twarzy. Pojemność spora 300ml, jednak mimo wszystko trochę czuje się oszukana przez producenta.
  • 6 stycznia 2018 o 14:35
    Uroda Melisa Płyn micelarny
    Płyn micelarny Melisa idealnie poradzi sobie z oczyszczaniem twarzy. Usuwa doskonale makijaż, zanieczyszczenia i wszystko to co nam osiada na twarzy. W pełni zastępuje mleczko i tonik. Idealnie przygotowuje skórę do dalszej pielęgnacji. Efektem stosowania jest doskonale oczyszczona skóra, nawilżona oraz ujędrniona. Płyn zamknięty w poręcznej butelce z ładnym designem.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta