Żele pod prysznic

Dove Go Fresh Touch, Żel pod prysznic z ogórkiem i zieloną herbatą (nowa wersja)

Dove Go Fresh Fresh Touch odżywczy żel pod prysznic ogórek i zielona herbata 500ml

• 4 sierpnia 2024 o 8:20
    Lekki żel
    Żel ogólnie jest żony ale czasem używam również ja. Dla mnie osobiście opakowanie jest nie praktyczne ale to moje zdanie. Sam żel taki kremowy bardzo przyjemnie się go używa na skórze. Zapach bardzo świeży przyjemny. Dobrze myje i oczyszcza a skóra zostaję miękka. Żel wydajny i dobrze się pieni.
  • 2 grudnia 2022 o 9:24
    Lubię zestawienie zielonej herbaty z ogórkiem
    Choć na co dzień preferuję bardziej „kremowe” zapachy, od czasu do czasu mam ochotę na coś bardziej odświeżającego. Połączenie świeżego ogórka z zieloną herbatą kojarzy mi się z dzieciństwem za sprawą zapachu Elizabeth Arden „green tea”, który namiętnie nosiła moja siostra. Stąd może potrzeba uderzenia w te tony i odbycia sentymentalnej podróży co jakiś czas ;) Żel jest zapakowany w wygodną butelkę o słusznej pojemności, co cenię sobie w tego typu produktach, bo szybko się zużywają, a więc lepiej jak jest więcej. Konsystencja kremowa, fajnie współpracuje z wodą tworząc przyjemną pachnącą pianę. Kolor kremowo zielony, odpowiadający kompozycji zapachowej. Żel nadaje się zarówno pod prysznic, jak i do kąpieli w wannie. Produkt pozostawia skórę oczyszczoną i pachnącą, zmiękcza ją, nie dając wrażenia suchości. Zapach unosi się jeszcze przez jakiś czas. Robi wszystko, czego wymaga się od oczyszczającego ciało kosmetyku, nie przynosząc jednocześnie żadnych „skutków ubocznych”. Jest to jeden z moich pewniaków, po które sięgam, gdy w drogerii nie zainteresuje mnie nic innego.
    Zalety:
    • pojemność
    • uczucie odświeżenia długo utrzymujące się na skórze
    Noelma_
    18 czerwca 2022 o 11:26
    Relaksujący zapach i działanie nawilżające
    Świetna konsystencja, gęsta. Niewielka ilość jest całkowicie wystarczająca aby powstała nam fajna, gęsta piana. Czasami niepotrzebna mi pianka do golenia. Z tym żelem nie mam obaw że pojawią się jakiekolwiek podrażnienia po goleniu. Zapach jest obłędny - bardzo lubię ogórkowe zapachy - ten jest niesamowicie relaksujący. Nie utrzymuje się na skórze, jednakże jak dla mnie to plus - do tego mamy inne kosmetyki. Wracam do tego żelu zawsze po testowaniu nowości, dla mnie jeden z lepszych przeze mnie testowanych.
  • 8 czerwca 2022 o 14:18
    Bardzo przyjemny
    Żel ma bardzo przyjemny zapach. Jest świetny jak większość żeli z Dove. Jest kremowy, ładnie się pieni. Jedyny problem z nim jaki miałam to dostępność, znalazłam go przypadkiem w Biedronce :P ZALETY: Konsystencja Zapach Cena Wydajność WADY: Dostępność
  • 5 marca 2022 o 18:08
    Dove, Go Fresh Touch, Żel pod prysznic z ogórkiem i zieloną herbatą
    Żel jest bardzo delikatny .Kremowa konsystencja sprawia że sie łatwo nakłada nie trzeba brać dużej ilości .Zapewnia miękką i gładką skórę już po pierwszym myciu , pachnie bardzo ładnie,nie podrażnia i nie wysusza skóry.Butelka poręczna.
    Zalety:
    • Zapach,konsystencja,wydajność.

Zobacz także inne Żele pod prysznic