WIZAŻ logo
Pomadki i szminki

Wibo Million Dollar Lips, Matt Lipstick (Matowa pomadka do ust)

144 hity!

Nasi użytkownicy zostawili 750 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 / 5
    10 kwietnia 2026 o 17:27
    Nie polubiłyśmy się
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Pomadka znajduje się w złoto - czarnym opakowaniu, a zakrętka jest z kolorze zbliżonym do odcienia pomadki wewnątrz buteleczki. Aplikator nabiera odpowiednią ilość produktu, polubiłam go. Tuż po nałożeniu pomadka wyglądała bardzo ładnie, ale po zastygnięciu zrobiła mi na ustach jedną, wielką skorupę... Myślałam, że to dlatego, że nałożyłam jej za dużo, a w tym przypadku nawet najlepsze pomadki robią mi takie numery, ale niestety nie. Był to moment, w którym szminkę tylko testowałam po zakupie i byłam sama w domu, toteż chwilę ją nosiłam. Od razu czułam, że strasznie skleja mi usta. Gdy tylko się napiłam, duża część pomadki zeszła mi z ust, a gdy po chwili próbowałam zmyć jej resztkę płynem micelarnym, w ogóle nie chciała zejść. Szkoda, bo kolory były naprawdę ładne, a cena przystępna, ale mimo tych kilku zalet nie kupię ponownie.
    Zalety:
    • Kolory
    Wady:
    • Robi skorupę
    • Schodzi z ust np. przy napiciu się wody
    • Nie da się jej zmyć
    • Wysusza usta
    • Klei się
  • 25 marca 2026 o 15:56
    Totalnie nie spełnia oczekiwań...
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Matowa pomadka od Wibo niestety zupełnie nie spełnia moich oczekiwań, gdybym miała wskazań jeden z "kosmetycznych bubli" to właśnie na nią padłby jeden z wyborów nietrafionego zakupu. Pomadka dość łatwo się rozmazuje, czy to na twarzy, czy naturalnie podczas picia, bardzo szybko znika z ust i generuje strasznie nieprzyjemne odczucie podczas noszenia i aplikacji. Od razu po nałożeniu nieprzyjemnie "klei" usta i powoduje na nich suchość... Ze względu na te aspekty uważam, że nie jest warta swojej ceny choćby na promocji i nie mogę niestety polecić jej nikomu, a szkoda, ponieważ ma ciekawy wybór kolorów.
    Wady:
    • szybko się ściera, zupełnie nietrwała
    • bardzo łatwo się rozmazuje
    • efekt matowy nie utrzymuje się, a sama formuła traci swą całą estetykę
    • powoduje niekomfortowe odczucie na ustach
  • 2 / 5
    1 marca 2026 o 10:26
    Nie polecam
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Ta pomadka jest totalnym nie wypałem. Nałożona na usta po krótkim czasie je wysusza i jest nie komfortowa no noszeniu, gdyż klei się i rolluje. Plusem produktu jest to, że trzyma się na ustach dłuższą chwilę oraz jego cena jest dość przystępna, ale nie jest to dobry produkt a przynajmniej na moich ustach się nie sprawdził.
    Zalety:
    • Trzyma się dłuższą chwilę na ustach
    Wady:
    • Rollowanie
    • Wysusza usta
    • Nie przyjemna w noszeniu
  • 15 lutego 2026 o 14:46
    wielki powrót, wielki zawód
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Kiedyś ta pomadka była moim absolutnym numerem jeden i nie wyobrażałam sobie bez niej makijażu ale niestety nasze drogi muszą się rozejść. Bardzo chciałam żeby to nadal był ten sam hit, który kiedyś uwielbiałam, ale moje ostatnie podejścia do niej nie kończą się dobrze To, co kiedyś było trwałym matem, teraz stało się dla moich ust mordercze. Pomadka mocno wysusza mi usta i to właściwie już chwilę po nałożeniu. Zamiast pięknego, gładkiego koloru, funduje mi efekt rodzynki wchodzi w każdą najmniejszą szczelinę i niemiłosiernie podkreśla suche skórki, o których istnieniu nawet nie wiedziałam. Czuję ogromny dyskomfort, usta są ściągnięte, a po godzinie wyglądają po prostu nieestetycznie. Szkoda, bo pigmentacja i kolory nadal są świetne, ale formuła stała się dla mnie zbyt agresywna. Być może to kwestia zmiany moich potrzeb, a może coś drgnęło w składzie, ale obecnie nie jestem w stanie jej nosić bez bólu. Jeśli masz suche usta, to ta pomadka niestety tylko ten problem uwypukli. Dla mnie to już koniec tej wielkiej miłości.
  • 25 stycznia 2026 o 14:56
    Kiedyś hit, teraz...
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    👁️‍🗨️ Dawniej nie wychodziłam bez tej pomadki z domu. Ma swoje plusy, ale też i minusy. W dobie matowych ust to był prawdziwy hit, który naśladował produkty od Kylie Cosmetics. Malowałam się nimi prawie codziennie. Na plus zasługuje ich trwałość, ładna kolorystyka i matowe wykończenie oraz mocne krycie. Minusem jednak jest to, że z czasem robiła się na ustach "skwarka". Brzydko się ścierały i nierówno schodziły z ust. Zostawały pomalowane wyłącznie obwódka ust i same kąciki. Po kilku godzinach wyglądało to nieestetycznie. Problemem też było ich dokładanie, wtedy wyglądało to bardzo sucho, a usta były pomalowane nierównomiernie. Przy dłuższym stosowaniu usta były też bardzo wysuszone i potrzebowały regeneracji. Czy bym wróciła do tego produktu? Raczej nie. Na większe wyjścia wybrałabym coś trwalszego, a na co dzień ta pomadka jest zbyt mocna i wysuszająca.

szukaj