Pomadki i szminki

Wibo Million Dollar Lips, Matt Lipstick (Matowa pomadka do ust)

Bodyland.pl
WIBO Million Dollar Lips Długotrwała Matowa pomadka do ust nr 8 3043
WIBO Million Dollar Lips Długotrwała Matowa pomadka do ust nr 7 3036
WIBO Million Dollar Lips Długotrwała Matowa pomadka do ust nr 5
Wibo Million Dollar Lips

Nasi użytkownicy zostawili 738 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 kwietnia 2025 o 15:41
    Nieładny mat
    Nie warto kupować tej pomadki. Uważam, że w takiej cenie na rynku znajdą się dużo lepsze produkty. Według mnie od samego nałożenia produkt wygląda nieładnie - mat od razu jest suchy zarówno z wyglądu, jak i w odczuciu. Po czasie mocno wysusza usta.
    Zalety:
    • sporo kolorów
    Wady:
    • wysusza
    • nieprzyjemne w noszeniu
  • 22 lutego 2025 o 15:21
    Coś tu poszło nie tak..
    Skusiłam się na odcień nr 5. W rzeczywistości kolor różni się delikatnie od tego na zakrętce jest ciemniejszy i cieplejszy ale nadal ma ładny odcień nude. Pomadka ma matowe wykończenie (na swatchach prezentuje się fajnie ale na ustach już niekoniecznie). Aplikator jest klasyczny, płaski, a konsystencja lekka, choć delikatnie klejąca. Pomadka jest bardzo uciążliwa w aplikacji- ściera się i nie nakłada równomiernie. Lubi zastygać podczas aplikacji, co jeszcze bardziej utrudnia sprawę. Wykończenie na ustach jest bardzo tępe, usta wyglądają na bardzo przesuszone, "tworzy" suche skórki. Ten kosmetyk jest bardzo wyczuwalny na ustach i delikatnie skleja wargi gdy je zaciśniemy (przy czym prezentuje się jeszcze gorzej). Co do trwałości to tak do 5/6h siedzi na swoim miejscu pod warunkiem, że nic nie zjemy. Oczywiście można nanieść poprawki i dołożyć produktu (nie rozwarstwia się itp). Co ciekawe ciężko się ją zmywa.
  • 14 lutego 2025 o 20:03
    Mat ale na chwilę
    Pomadka Million Dollars Lips od Wibo na pierwszy rzut oka robi wrażenie – ma świetny, intensywny kolor, a matowe wykończenie wygląda naprawdę ładnie na ustach. Łatwo się nakłada, co jest dużym plusem. Na początku byłam nią zachwycona, ale po kilku godzinach użytkowania zauważyłam, że nie utrzymuje się aż tak długo, jak bym chciała. Jeżeli nie je się tłustych rzeczy, daje radę, ale kawa czy lekka przekąska i już znikają resztki pomadki. Ponadto nie wysusza ust jak niektóre matowe pomadki, ale mimo wszystko dobrze jest nawilżyć je przed użyciem. Ogólnie polecam, bo cena jest naprawdę dobra, ale jeśli szukasz pomadki, która wytrzyma cały dzień bez poprawek, to może warto poszukać czegoś innego.
    Zalety:
    • matowe wykończenie,
    • łatwa aplikacja
    • całkiem dobra trwałość, jak na cenę
    Wady:
    • wymaga poprawek w ciągu dnia
  • 16 grudnia 2024 o 14:56
    Jeśli ją stosuje to tylko z błyszczykiem bądz czymś nawilżającym
    Pomadka ma przyjemną konsystencję, dość kremową dzięki czemu łatwo nakłada się ją na usta. Kolor jest intensywny a wykończenie matowe, jednak nie jest to mat który wysusza usta od razu. Pomadka daje satynowy efekt który utrzymuje się przez kilka godzin. Uwielbiam to ponieważ nie wymaga poprawek przez większość dnia. Jednakże, dla mnie ważnym aspektem jest to że pomadka mimo iż nie jest ekstremalnie wysuszająca na moich ustach wymaga użycia błyszczyka. Chociaż efekt matowy jest ładny, usta stają się dość suche po kilku godzinach noszenia co sprawia że wolę nałożyć na nią błyszczyk który dodaje komfortu i nawilżenia. Połączenie tych dwóch produktów daje mi najlepszy rezultat czyli kolor i trwałość matowej pomadki z dodatkowym komfortem nawilżenia od błyszczyka. Jeśli chodzi o trwałość to pomadka nie zmazuje się ani nie rozmazuje co jest jej dużym atutem. Przetrwała u mnie całe popołudnie nie wymagając poprawki, jednak po kilku godzinach poczułam lekką suchość co właśnie skłoniło mnie do aplikacji błyszczyka. Polecam nie na co dzień ale może na jakieś wyjścia jak najbardziej się sprawdzi :)
    Mumon
    2 listopada 2024 o 10:25
    Niech się konkurencja uczy, ale dotyczy TYLKO starszej wersji
    Edit: Jestem winna Wizażankom sprostowanie. Nie mogłam uwierzyć jak to możliwe, by ktoś oceniał ten produkt tak skrajnie inaczej. Niestety, miałam wątpliwą przyjemność zakupić kolejny egzemplarz, ale już w nowej formule. Fantastyczną, wyprofilowaną szpatułkę zmieniono na typową, prostą. Na to akurat przymknęłabym oko, gdyby jakość produktu pozostała bez zmian, ale UWAGA, produkt w nowej wersji nadaje się tylko do kosza!!! I tak, potwierdzam, w 'ulepszonej' wersji, to najgorszy produkt jakiego kiedykolwiek używałam. Od razu widziałam, że coś jest nie tak, gdy zobaczyłam tłustą, błyszczykowatą maź. Produkt okrutnie rozmazuje się wokół ust, zostawia żenujące ślady na wszystkim (sztućce, szklanki), a po powrocie do domu aż wstyd mi było gdy zobaczyłam swoje odbicie w lustrze i całe usta w plamach koloru. Reasumując, produkt w starej wersji, to produkt idealny. Produktu w nowej, nawet na promocji za 12pln, nie polecam kupować. ........................................ Pomadkę zakupiłam z polecenia pewnej osoby na YT, która rekomendowała produkt jako bezpieczny, z dobrym składem. Od pewnego czasu staram się stosować świadomą pielęgnację, dlatego poszukuję perełek także w kolorówce. Produkt dorwałam na promocji za siedemnaście złotych. Moim pierwszym wyborem był odcień 1, z którym kompletnie nie trafiłam, bo jest bardzo fioletowy. Niebywały komfort nakładania oraz noszenia sprawił jednak, że zakupiłam od razu inny odcień, tj. 11. Ten okazał się strzałem w dziesiątkę i jest ze mną cały czas deklasując pomadkę używaną namiętnie od dziesięciu lat. Jest to pierwsza w moim życiu matowa pomadka, która nie wysusza, nie robi skorupy, nie skleja, nie rozmazuje się, zjada równomiernie i przede wszystkim nie brudzi sztućców czy szklanek. Normalnie petarda. Przechodziłam już chyba przez wszystkie możliwe matowe pomadki oraz te, które podobno miały nie migrować, a są bublami do kwadratu. Cieszę się, że przed zakupem nie zajrzałam do opinii na wizażu, bo pewnie wahałabym się z zakupem. Szkoda, że nie ma więcej kolorów, oraz że producent nie wpadł jeszcze na pomysł zabezpieczenia produktu przed otwarciem w drogerii. Znalezienie produktu, do którego nikt nie zaglądał, to zawsze nie lada wyzwanie.
    Zalety:
    • produkt składa się z samych zalet: nie wysusza, nie robi skorupy, nie rozmazuje się, zjada równomiernie, nie brudzi sztućców czy szklanek, nie czuć go w ogóle na ustach
    Wady:
    • jedyną wadą produktu jest okropne, tandetne opakowanie, które bardzo łatwo rysuje się, ale nie można mieć wszystkiego