Edit:
Jestem winna Wizażankom sprostowanie.
Nie mogłam uwierzyć jak to możliwe, by ktoś oceniał ten produkt tak skrajnie inaczej. Niestety, miałam wątpliwą przyjemność zakupić kolejny egzemplarz, ale już w nowej formule. Fantastyczną, wyprofilowaną szpatułkę zmieniono na typową, prostą. Na to akurat przymknęłabym oko, gdyby jakość produktu pozostała bez zmian, ale UWAGA, produkt w nowej wersji nadaje się tylko do kosza!!!
I tak, potwierdzam, w 'ulepszonej' wersji, to najgorszy produkt jakiego kiedykolwiek używałam. Od razu widziałam, że coś jest nie tak, gdy zobaczyłam tłustą, błyszczykowatą maź. Produkt okrutnie rozmazuje się wokół ust, zostawia żenujące ślady na wszystkim (sztućce, szklanki), a po powrocie do domu aż wstyd mi było gdy zobaczyłam swoje odbicie w lustrze i całe usta w plamach koloru.
Reasumując, produkt w starej wersji, to produkt idealny. Produktu w nowej, nawet na promocji za 12pln, nie polecam kupować.
........................................
Pomadkę zakupiłam z polecenia pewnej osoby na YT, która rekomendowała produkt jako bezpieczny, z dobrym składem. Od pewnego czasu staram się stosować świadomą pielęgnację, dlatego poszukuję perełek także w kolorówce.
Produkt dorwałam na promocji za siedemnaście złotych. Moim pierwszym wyborem był odcień 1, z którym kompletnie nie trafiłam, bo jest bardzo fioletowy. Niebywały komfort nakładania oraz noszenia sprawił jednak, że zakupiłam od razu inny odcień, tj. 11. Ten okazał się strzałem w dziesiątkę i jest ze mną cały czas deklasując pomadkę używaną namiętnie od dziesięciu lat.
Jest to pierwsza w moim życiu matowa pomadka, która nie wysusza, nie robi skorupy, nie skleja, nie rozmazuje się, zjada równomiernie i przede wszystkim nie brudzi sztućców czy szklanek. Normalnie petarda. Przechodziłam już chyba przez wszystkie możliwe matowe pomadki oraz te, które podobno miały nie migrować, a są bublami do kwadratu.
Cieszę się, że przed zakupem nie zajrzałam do opinii na wizażu, bo pewnie wahałabym się z zakupem. Szkoda, że nie ma więcej kolorów, oraz że producent nie wpadł jeszcze na pomysł zabezpieczenia produktu przed otwarciem w drogerii. Znalezienie produktu, do którego nikt nie zaglądał, to zawsze nie lada wyzwanie.
Zalety:
- produkt składa się z samych zalet: nie wysusza, nie robi skorupy, nie rozmazuje się, zjada równomiernie, nie brudzi sztućców czy szklanek, nie czuć go w ogóle na ustach
Wady:
- jedyną wadą produktu jest okropne, tandetne opakowanie, które bardzo łatwo rysuje się, ale nie można mieć wszystkiego
- Trwałość