Kremy z filtrem do ciała

Pharmaceris S, Sun Body Protect, Hydrolipidowy balsam ochronny do ciała SPF 50+

Pharmaceris S Hydrolipidowy balsam ochronny do ciała SPF50+ 150 ml
e-ZikoApteka.pl
Pharmaceris DERMO-OCHRONNY KREM MINERALNY SPF 50+ do twarzy i ciała bardzo wysoka ochrona przeciwsłoneczna dla skóry suchej i atopowej

• 22 maja 2021 o 17:50
    Pharmaceris, S, Sun Protect, Hydrolipidowy ochronny balsam do ciała SPF 50+
    Krem ma przyjemną i lekką konsystencję, raczej nie bieli, jednak czasami może się rolować dlatego trzeba poczekać aż się dobrze wchłonie przed kolejną warstwą.
    Zalety:
    • Wykończenie kremu (satynowe)
    • Konsystencja
    Wady:
    • Może się rolować
    messsy
    7 sierpnia 2020 o 15:07
    Mieszanka parabenów
    Dziwią mnie pozytywne opinie nt tego produktu oraz to ,że dermokosmetyki mogą mieć tak niebezpieczne składy. Ten krem może i dobrze chroni przed słońcem, ale pełen jest zapychaczy, parabenów i innych kontrowersyjnych składników. Nie powinno się takich kosmetyków sprzedawać w aptece. Po analizie składu nigdy więcej nie sięgnę po tą markę.
    Zalety:
    • szkodliwy skład
    Haftung
    25 czerwca 2020 o 8:42
    Wysoka jakość za niską cenę!
    Ten balsam towarzyszy mi od kilku lat, zawsze latem. Świetnie nawilża, chroni, błyskawicznie się wchlania, nie ma żadnego zapachu, dla mnie ten balsam to jakość sama w sobie. Używam go codziennie na odkryte części ciała i od lat nie wiem co to poparzenia, bąble czy czerwona skóra.
    Zalety:
    • Brak zapachu
    • Konsystencja
    • Pewna ochrona
    Wady:
    • Nie jest to produkt naturalny, zazwyczaj preferuje naturalne składy, ale już nie jestem taką fanatyczką, bo wiem, że nie zawsze to co naturalne też jest idealne.
  • 4 maja 2020 o 22:57
    Świetny!
    Jeden z moich ulubionych balsamów do ciała. Dobrze nawilża skórę, szybko się wchłania i nie zostawia białej poświaty na skórze. Bardzo często zabieram go w podróże i nigdy nie zdarzyło mi się poparzenie słoneczne. Produkt jest bardzo wydajny. Bardzo polecam!
  • 28 kwietnia 2020 o 11:07
    BARDZO DOBRY
    używam go w kazde wakacje . Ma fajna konstystencje , szybko się wchłania i nie klei się jak preparaty innych marek . Moja skora jest wrazliwa a ten produkt jest jedynym który swietnie sobie z tym radzi . polecam , super chroni .
    Zalety:
    • konstystencja , cena , przeznaczenie do skory wrażliwej
    Drogeria Super-Pharm