Maski do włosów

Ecolab Regenerująca maska do włosów

Ecolab Maska Do Włosów Regeneracja 250ml

LoveEVH
    19 kwietnia 2024 o 22:05
    Raczej do włosów niskoporowatych
    Przepadam za kosmetykami Ecolab. Maska ładnie pachnie i ma OK skład, tak jak i pozostałe produkty z gamy tego producenta. Odżywiła moje włosy, zostawiła na nich super zapach, ale nie pozostawiła ich z efektem Wow. Myślę, że pięknie zmiękczy proste, niskoporowate włosy i tutaj będzie się jej aż przyjemnie używać. Na moich średnioporowatych włosach z tendencją do kręcenia się niespecjalnie się sprawdziła pod kątem wizualnym. Nie chciały się układać po niej tak dobrze jak w przypadku innych swoich faworytów. Produkt sam w sobie dobry, więc zostawiam go z oceną dobrą.
    Zalety:
    • skład
    • odżywienie włosa
    Wady:
    • włosy średnioporowate/wysokoporowate mogą jej nie polubić
    white90
    13 kwietnia 2021 o 16:47
    Super maska
    Totalnie zapomniałam o tej masce! Mając fazę na produkty ecolab i testując wszystko co wpadło w ręce, trafiłam na maskę do włosów. Przed tym jak zaczęłam porządnie dbać o pielęgnację włosów, były one elektryzującą się strzechą z kołtunami. Maska była jednym z pierwszych produktów które zachęciły mnie do dalszej pielęgnacji bo efekty stosowania naprawdę były widoczne. Przede wszystkim skład, naturalny, bez silikonów, bez zbędnych zapychaczy, same dobrocie. Zapach jak dla mnie dość sztuczny ale szybko wietrzał. I co najważniejsze, widziałam działanie. Idealnie sprawdziła się na moich wysokoporowatych włosach, stały się miękkie, sypkie, przestały się tak puszyć. Później skupiłam się na poprawie kondycji włosów poprzez olejowanie i wpadłam w szał szukania co rusz to nowych marek i produktów, a ten poszedł w zapomnienie. Na pewno do niego wrócę
  • 28 września 2018 o 12:20
    3/5
    Moja mama dostała ten kosmetyk jako gratis do balsamu do włosów farbowanych podczas zakupów w sklepie Siberika. Nasze włosy są krótkie, cienkie i farbowane. Rodzicielka była bardzo zadowolona z maski, ja nieco mniej. ZAPACH: mydlany KONSYSTENCJA: rzadka KOLOR: biały
    • bogaty skład
    • nawilża
    • ułatwia rozczesywanie
    Wady:
    • wysoka cena
    • brak regeneracji
    • okropny zapach
    • efekty jak po zwykłej odżywce
    • obciąża
  • 28 lutego 2018 o 9:22
    Maska?
    Lubię niektóre produkty ecolab, niektórych nie cierpię. Maska (?) plasuje się po środku ;) Może nie jest to typowa gęsta maska, jej konsystencja jest raczej rzadka, ale całkiem nieźle radzi sobie z moimi włosami. Włosy mam długie, cienkie, średnioporowate (na moje oko). Maska znacząco je wygładza. Juz podczas nakładania czuć dobry poślizg, jak w maskach czy odżywkach silikonowych. Produkt trzymam około 1-2 minuty, czasami do 5 ;) Po spłukaniu włosy dobrze się rozczesują (nawet przy plączących włosy szamponach), są wygładzone i błyszczące. Podkreślam słowo błyszczące, gdyż często odżywki choć dobre, matowią moje włosy (mowa o odżywkach naturalnych). Według mnie jest to odżywka i raczej rzadka, a z maską nie ma nic wspólnego. Minusem jest fakt, że maska działa kilka godzin na zniszczonych czy zmechaconych końcach, później stopniowo efekt wygładzenia znika, włosy robią się nieco przesuszone. Ja swoje końcówki właśnie podcięłam, co wyeliminowało problem, ale na zniszczonych włosach radzej sobie nie poradzi. Nada się do włosów niskoporowatych i średnioporowatych. Wydajność nie jest duża. Z jednej strony maski nie potrzeba wiele, bo odrobina wystarczy żeby rozprowadzić na włosach. Z drugiej jednak rzadka konsystencja sprawia, że szybko jej ubywa. Zapach jak dla mnie neutralny minus. Nie pachnie różą. Osobiście ulokowałabym ją jako odżywkę. Maska kojarzy mi się z mocno odżywczymi produktami. Natomiast ecolab na pewno nie obciąży włosów i nie zbije w strąki. Z tego względu polecam ją posiadaczkom cienkich i delikatnych włosów, które ładnie dociąży, ale nie przeciąży. Niestety nie nadaje włosom mięsistości i takiej grubości, które dają mi inne produkty, dlatego nir wiem czy kupię ponownie.
  • 2 września 2017 o 16:43
    Boski zapach
    Nadal nie wyszlam z fazy testowania kosmetykow i rzadko wracam do jakiegoś kosmetyku, ale do tego- tak! Zapach jest przewspaniały, do tego bardzo dobrze dziala na włosy. Jestem zachwycona!
    Zalety:
    • przepiekny zapach ktory utrzymuje sie na włosach
    • wlosy sa bardziej miekkie, błyszczące
    • nie powoduje przeciazenia
    • szybko działa- a nawet dluzej trzymana na wlosach nie działa tak dobrze
    • naturalny skład
    • poręczne opakowanie
    • dla niektorych pań plusem moze być brak silikonów w składzie
    • średnia cena