Szampony do włosów

Creightons Beautiful Brunette, Extra Moisturising Shampoo

• 16 lutego 2018 o 17:28
    O tak!
    Creightons Beautiful Brunette z olejem arganowym i kasztanowym to moj numer jeden wśród tego typu szamponów, ba, to najlepszy szampon jakiego używałam. Nie tylko podkreśla kolor kosmyków. Dzięki niemu moje włosy są niezwykle lekkie, miękkie, nawilżone, gładkie, pełne blasku i życia. Kosztuje ok. 20-25 zł, w promocji można go zdobyć za 15, kiedyś nawet udało mi się za 10. Jest przecudowny! Polecam bardzo, nie tylko ten szampon ale również inne kosmetyki do włosów marki Creightons.
  • 29 maja 2016 o 19:34
    Miłe zaskoczenie ;)
    Do zakupu tego szamponu podchodziłam kilka razy, z reguły kosmetyki tego typu bardzo obciążały i "oblepiały" moje włosy - więc wiele się po nim nie spodziewałam ... Ale już po pierwszym użyciu wiedziałam, że tego właśnie potrzebowały moje farbowane i zniszczone włosy :) Szampon zamknięty jest w bardzo wygodnym i praktycznym opakowaniu w postaci tuby; ma przyjemny "słodki" zapach, który całkiem długo utrzymuje się na włosach oraz brązowo-rudawy kolor- ale spokojnie zgodnie z obietnicą producenta nie zmienia koloru włosów ;) Szampon ma dość rzadką, lekką-żelową konsystencję i niestety dość słabo się pieni przez co jest trochę mało wydajny, ale za to jak moje włosy wyglądają po jego użyciu - to "przymykam na to oko" Włosy są bardzo dobrze oczyszczone ale jednocześnie przyjemnie nawilżone, lekkie, mięciutkie i wygładzone. Bez problemu się rozczesują, są uniesione od nasady, łatwo się układają i stylizują. Jeżeli chodzi o odcień włosów to jest podkreślony i pełen blasku, zauważyłam również, że szampon dobrze trzyma kolor farbowanych włosów. Moje włosy tak go polubiły, że zakupiłam już kolejne opakowanie szamponu ale tym razem skusiłam się również na odżywkę z tej samej serii - tak dla lepszego efektu :) Polecam :)