Balsamy do ciała

Bodyland.pl
Mokosh MOKOSH Balsam do ciała Żurawina 180 ml

• 29 lutego 2024 o 21:32
    Przyjemny balsam
    Bardzo ładne opakowanie, ciemne szkło i elegancka etykieta sprawiają, że balsam jest świetnym pomysłem na prezent. Opakowanie z tego co się orientowałam, można zwracać w zamian za zniżki, ale nie są to powalające zniżki ;) Nie mniej jednak - szanuję za eko podejście. Balsam jest leciutki, kremowy, o lekkiej konsystencji. Bardzo szybko i dobrze się wchłania, do suchej skóry. Nawilżenie skóry jest w porządku - nawilża, ale nie jest to turbo nawilżenie, po prostu przyjemny, zwykły balsam do ciała. Zapach bardzo ładny, długo utrzymuje się na skórze. Dość wydajny.
    Zalety:
    • piękne opakowanie
    • kremowa konsystencja
    • świetne wchłanianie
    Wady:
  • 23 maja 2023 o 15:18
    idealne na lato i wiosnę
    Lubię balsamy marki Mokosh, nawilżenie jest co prawda subtelne i często dokręcam pielęgnację innymi kosmetykami, ale dla zapachu lubię:) szybko się wchłania, produkt ma bardzo dobry skład. Kto lubi zapach żurawinowy, jest opcja bogatszego masełka - na jesień czy zimę, a na cieplejsze pory roku polecam wersję balsamu.
    Zalety:
    • piękny zapach
    • zdrowy naturalny skład
    • szybko się wchłania
    Wady:
    • nawilżenie nie jest mocne ,
    • ciężki do wydobycia ze słoiczka
  • 23 maja 2023 o 13:42
    Pyszna ekstaza dla mojej skóry
    Jestem zakochana w tym produkcie od pierwszego użycia! To prawdziwa uczta dla mojej skóry, która dostarcza nie tylko nawilżenia, ale także zapachowych doznań. Pierwsze, co przyciąga uwagę, to piękne opakowanie. Zestawione kolory i minimalistyczny design doskonale oddają filozofię Mokosh Cosmetics - naturalność i elegancję. Otwierając słoiczek, zapach świeżej żurawiny unosi się do mojego nosa, co sprawia, że nie mogę się doczekać, aż nałożę balsam na skórę. Konsystencja tego balsamu jest absolutnie doskonała. Jest gęsty, ale jednocześnie łatwo się rozprowadza i wchłania w skórę. Nie pozostawia tłustego filmu ani uczucia lepkości, co jest ogromnym plusem. Po nałożeniu balsamu na ciało, moja skóra otrzymuje natychmiastową dawkę intensywnego nawilżenia. Nawet po wielu godzinach po aplikacji, moja skóra nadal jest pięknie nawilżona i wygląda zdrowo. Jednak to, co wyróżnia ten produkt, to jego zapach. Pachnie tak, jakby ktoś zetrącił soczyste, dojrzałe żurawiny i umieścił je w słoiczku. Zapach jest intensywny, ale nie przytłaczający. Pozostaje na skórze przez długi czas, co sprawia, że czuję się świeża i pachnąca przez cały dzień. Otrzymuję wiele komplementów od znajomych, którzy zauważają ten przepiękny zapach. Co więcej, Balsam do ciała Żurawina od Mokosh Cosmetics ma składniki naturalne i organiczne, co dla mnie jest niezwykle ważne. Nie muszę się martwić o szkodliwe substancje czy chemikalia, które mogą zaszkodzić mojej skórze. Jestem pewna, że stosując ten balsam, dbam o swoje zdrowie i dobrostan. Podsumowując, Balsam do ciała Żurawina od Mokosh Cosmetics jest absolutnie wspaniałym produktem. Dostarcza mojej skórze niezbędnego nawilżenia, pozostawiając ją miękką i gładką. Jego zapach to prawdziwa uczta dla zmysłów, a składniki naturalne dodają mu dodatkowego uroku. Polecam go wszystkim, którzy pragną poczuć ekstazę na swojej skórze!
  • 29 listopada 2022 o 21:07
    Ten balsam to złoto
    Zakochałam się w tym balsamie od pierwszego powąchania. Zapach jest zachwycający, niezbyt słodki i długo pozostaje na skórze, jak posmaruję się wieczorem to czuję go następnego dnia rano. Dodatkowo świetnie rozprowadza się na skórze i wchłania, nie jest tłusty. Bardzo wydajny i zdecydowanie warty swojej ceny. Na plus również opakowanie.
    • łatwo się wchłania
    • nie pozostawia tłustych plam
  • 30 kwietnia 2022 o 12:27
    Mega
    Lekki, ładnie pachnący balsam do ciała. Nawilża, odżywia skórę. Długo postawia ją delikatną. Opakowanie jest wygodne, balsam wydajny, wystarczy trochę i można go rozprowadzić na dużej powierzchni ciała. Największa zaleta produktu to jego naturalny skład