Żele pod prysznic

Dove Purely Pampering, Odżywczy żel pod prysznic `Słodka śmietanka i piwonia'

• 11 marca 2022 o 13:33
    Śmierdziel jakich malo
    Żel w butelce typowej dla dove miłe dla oka i praktyczne. Żel jest gęsty kremowy można by rzec że odżywczy ale moja skóra wymagała użycia po nim balsamu choć przyznaję że obyło się bez swędzenia i przesuszenia. Ma niesamowicie okropna barwę taka brudna..nie umiem określić koloru. Zapach to największy minus tego produktu jest taki pudrowi babciowy blee śmierdziuszek.. starałam się szybko go zużyć ale szło opornie. Czy polecam? Zdecydowanie nie ze względu na zapach :p
    annaskc
    28 lipca 2021 o 19:45
    Kremowa konsystencja, słodki zapach
    Żel Dove ma bardzo słodki zapach, idealny na jesień i zimę. Jest kremowej konsystencji, dość gęsty i o beżowej barwie. Żel nie uczula, nie pozostawia reakcji alergicznych na skórze. Niestety moim zdaniem produkt bardzo słabo się pieni, przez co jest mało wydajny. Spodziewałam się odrobinę lepszej jakości po produkcie tej marki, dla mnie podstawową funkcją żelu pod prysznic jest pienienie się. Podsumowując, jest to produkt dość dobry, ale nie zachwycający - polecam dla osób, które cenią ładny zapach żeli pod prysznic.
    • kremowa konsystencja
    • korzystna cena
    • łatwo dostępny
    Wady:
    • mało się pieni
  • 23 maja 2021 o 20:35
    Bardzo słodki
    Żele marki Dove to moje ulubione produkty do mycia na zimniejsze miesiące. Są one wyjątkowo gęste, dzięki czemu mam wrażenie, że przyjemnie otulają skórę. Bardzo dobrze myją, jednocześnie zostawiając na skórze efekt miękkości i nawilżenia. Uwielbiam je również za piękne zapachy, które zostają na ciele jeszcze bardzo długo po kąpieli. Jedyną ich wadą może być to, że przez ich gęstość czasem trudno dokładnie je zmyć. Szybko jednak można się do tego przyzwyczaić. Zapach Purely Pampering należy chyba do najsłodszych ze wszystkich wariantów żeli marki Dove. Idealnie nadaje się więc na zimowe wieczory w wannie.
    Zalety:
    • dobrze myje
    • nawilża skórę
    • otula
    • ładnie pachnie
    • zapach długo utrzymuje się na skórze
    • gęsta konsystencja
    Wady:
    • trudno się zmywa
  • 3 maja 2020 o 12:57
    Jeden z moich ulubionych żeli od Dove, choć ze względu na słodki zapach używam głównie jesienią i zimą.
    Żele pod prysznic Dove są moimi ulubionymi i używam ich na zmianę z żelami od Nivea. Dove cenię przede wszystkim za: - wydajność (ma konsystencję rozrzedzonego kremu, dla mnie w sam raz), - nawilżenie (nie muszę po każdej kąpieli używać balsamu do ciała, żel nie wysusza mojego ciała), - zapach (łagodny, nie drażliwy). Dove Purely "słodka śmietanka i piwonia" używam jesienią i zimą, bo na lato zapach jest jak dla mnie zbyt słodki.
    Zalety:
    • Zapach.
    • Wydajność.
    • Efekt nawilżenia.
    • Wygodne opakowanie - butelka z zamknięciem na klik, który bardzo lekko się otwiera nawet mokrymi dłońmi.
    • Dostępność - można kupić go w każdej drogerii.
    ola337
    29 marca 2020 o 21:48
    Kremowy
    Żele od Dove należą do moich ulubionych, głównie dzięki ich kremowej konsystencji, ładnym zapachom i nie wysuszaniu skóry. Ten żel bardzo ładnie pachnie, dobrze się pieni, nie wysusza i nie podrażnia. Skóra po jego użyciu jest miła w dotyku, gładka i lekko nawilżona, nie trzeba po nim nakładać balsamu codziennie.
    Zalety:
    • kremowa konsystencja
    • bardzo dobrze oczyszcza
    • bardzo dobrze się pieni
    • nie wysusza
    • nie podrażnia
    • lekko nawilża
    • wydajność (głównie dzięki kremowej konsystencji)
    Wady:

Zobacz także inne Żele pod prysznic