Żele pod oczy

Tony Moly Panda's Dream, So Cool, Eye Stick Sztyft pod oczy

• 24 lutego 2024 o 4:43
    To nic nie robiło
    Ok, ten produkt po prostu nic nie robił. Nie polecam, ten produkt nic nie robi. Nie daje żadnych specjalnych efektów pod oko. Wydaję mi się, że producent nie dokońca przemyślał wybór aplikacji tego produktu. Sztyft jest po prostu twardy, można by nawet rzec, że wydaje się być wysuszony. Twardo i niesamowicie topornie nakładał się pod te okolice, lol. Już dużo bardziej opłacalniej wyjdzie nakładając pomadkę do ust pod te okolice niż to xDDD (oczywiście żartuje!!!!) Nie polecam, ten produkt jest za drogi jak za działanie jakie w rzeczywistości oferuje!
    Zalety:
    • Urocze opakowanie
    Wady:
    • Naprawdę topornie się nakłada
    • Nie daje żadnych efektów nawet przy dłuższym i regularnym stosowaniu
    • Wysuszony patyk a nie eye stick :'(
  • 9 lutego 2022 o 14:02
    Uwaga - wysuszony bubelek
    Kupiłam w zestawie - była promocja w Sephorze. Po otwarciu okazało się, że mam wysuszony, niezdatny do użycia bubelek. Nie zwróciłam tylko dlatego, że była to 1 z 3 rzeczy w zestawie, ale stan produktu daje do myślenia. Jego objętość była zmniejszona o połowę w obwodzie. Nie przylegał do ścianek tylko komicznie skurczony straszył pośrodku ziejących dookoła szczelin. Konsystencja kleju skutecznie zniechęciła mnie do jakichkolwiek prób użycia na twarzy. Po prostu antyk. Opakowanie nie było uszkodzone. Przyznam, że stan kosmetyku niemal zakończył moją przygodę z tą marką. Pozostała zabawka. Sam pomysł wydaje się niezły - w końcu każda z nas używała jakiegoś sztyftu. Co za kosmiczny przekręt wdarł się w moje opakowanie? Nie wiem, ale zakupu na pewno nigdy nie powtórzę.
    Zalety:
    • Panda
  • 1 września 2020 o 22:27
    Bubel
    Jak w przypadku innych kosmetyków tej firmy-skusiło mnie cool opakowanie. Ale po posmarowaniu pod oczami nie czułam nic. Nawet lekkiego chłodu. Po 2 miesiącach sztyft zaczął się kurczyć (???) jakby kosmetyk miał conajmniej 2 lata.
  • 28 kwietnia 2020 o 12:03
    Pando bubel
    Widziałam kilka recenzji tego produktu pod oczy i pomyślałam, że skoro ma być taki świetny i ma chłodzić okolice pod oczami to się skuszę. Opakowanie ma jak zabawka dla dzieci, jednym będzie się podobało a drugim nie kwestia gustu. Jak dla mnie fajny gadżet. Co do działania to powiem tak. Nałożony pod oczy roluje się i nie wygląda to estetycznie, pod makijaż się nie nadaje, zrobi masakrę pod okiem i wszystko wygląda jak jeden wielki bałagan. Jako krem to nie podoba mi się że żeby go nałożyć trzeba trochę jednak "ciągnąć" skórę pod oczami co moim zdaniem jest kompletnie bez sensu, bo raczej skóra z reguły cienka pod okiem tego nie lubi. Zapach mentolowy może dać odczucie chłodzenia, moim zdaniem nie daje nic, ja chłodzenia nie czuję jedynie ten zapach. Krótko podsumowując, nie robi nic pozytywnego dla skóry pod okiem i jeszcze robi tam niezły bałagan więc jak dla mnie nie.
  • 17 stycznia 2020 o 19:39
    całkiem całkiem
    Forma jest urocza i bardzo wygodna. Sztyft okazał się wygodny do nakładania, bo konsystencja jest dość "poślizgowa", więc nie mam wrażenia, żeby podczas aplikacji skóra była w jakiś sposób naciągana, czy urażania. Konsystencja jest lekka, taki lekki balsamik, bardzo przyjemny efekt chłodzący, choć niestety utrzymuje się on bardzo krótko. Szybko się wchłania, jest też dość wydajny. Zdecydowanie duży minus stanowi fakt, że jeżeli zastosuję go pod makijaż to podkłady zaczynają się "wałeczkować" i po prostu robi się katastrofa, co znacznie ogranicza możliwość jego używania.