Bazy pod makijaż

Bell Hypoallergenic, Pore Correcting Primer Baza pod makijaż zmniejszająca widoczność porów

Bodyland.pl
Bell Hypoallergenic Baza pod makijaż zmniejszająca widoczność porów 30g
notino.pl
Bell Hypoallergenic Baza pod makijaż zmniejszająca widoczność porów 30g

Nasi użytkownicy zostawili 25 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 15 stycznia 2023 o 14:23
    Baza pod makijaż Bell
    + wygodne opakowanie z pompką + ładna szata graficzna + bezproblemowa aplikacja + wydajność + dostępność w drogeriach + korzystna cena + nie podrażnia skóry - brak jakichkolwiek efektów
  • 31 grudnia 2022 o 11:22
    Bez rewelacji
    Baza pod makijaż zmniejszająca widoczność porów niestety mnie nie zachwyciła. W minimalnym stopniu baza przedłuża trwałość makijażu. Atutem jest korzystna cena oraz dostępność w drogeriach. Baza jest bardzo wydajna. Posiada wygodne opakowanie z pompką, dzięki czemu użytkowanie jest wygodne oraz higieniczne. Produkt szybko sie wchlania. Nie podrażnia skóry. Nie wywołuje reakcji alergicznych. Ponownie nie zdecydowałabym się na zakup tej bazy pod makijaż.
  • 26 grudnia 2022 o 21:27
    Nie zauważyłam efektów
    Bazę kupiłam z myślą o tym, że będzie ona idealna dla mojej problematycznej cery i upora się z widocznością moich porów w makijażu wieczorowym. Niestety, tym razem zawiodłam się na produkcie marki Bell. Kosmetyk nie robi na mojej skórze totalnie niczego, a już na pewno nie to, co obiecuje producent. Miałam wrażenie, że baza nie robi nic na mojej twarzy, nawet nie przedłużyła żywotności makijażu. Nie polecam, nie wrócę do niej.
    Zalety:
    Wady:
    • działanie
  • 3 stycznia 2022 o 18:57
    baza
    mniejszy porw nie zauwazylam natomias lubie bazy od bell wiec kupilam ja z ciekawosci makijaz trzyma dobrze, ma fajna konsystencje i fajnie sie nia pracuje, nie zapycha
  • 2 stycznia 2021 o 19:46
    Bell Hypoallergenic Baza Pod Makijaż Zmniejszająca Widoczność Porów
    Baza pod makijaż zmniejszająca widoczność porów z firmy Bell HYPOAllergenic to najlepsza jak do tej pory baza którą używałam. Pięknie pachnie. Doskonale wygładza twarz. Skóra jest nawilżona i delikatna w dotyku. Opakowanie z pompką umożliwia odpowiednie dozowanie produktu. Produkt dobrze wtapia się w skórę twarzy. Produkt jest bardzo wydajny. Dobrze rozprowadza się na skórze. Wyrównuje koloryt skóry. Nie obciąża skóry. Nie powoduje przetłuszczania strefy T.
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Krycie
    Otrzymałam do testów od marki/producenta