Kremy uniwersalne

Larens GLA Face Cream Intensywnie regenerujący i ujędrniający krem do twarzy, szyi i dekoltu

• 25 maja 2018 o 15:23
    Idealny
    Krem postanowiłam kupić mamie, która ma cerę bardzo wrażliwą i skłonna do alergii ale potrzebuje już "mocniejszego uderzenia". Mimo sceptycznego nastawienia do nieznanych wcześniej kosmetyków z czasem okazało się, że mama jest zachwycona prezentem :) Intensywna kuracja kremem GLA szybko dała efekt zauważalny dla oka - skóra się mocno wygładziła i wygląda na dużo bardziej odżywioną niż przed stosowaniem kremu. Konsystencja i dobór składników zapewnia idealny poziom nawilżenia nawet dla skóry wymagającej intensywnego "wsparcia". Mimo skłonności do alergii i wrażliwości skóry nie pojawiły się żadne niepokojące sygnały, a wręcz przeciwnie. Zdecydowanie warty swojej ceny i polecenia! Tak więc gorąco (razem z Mamą) polecamy :)
    Zalety:
    • poziom nawilżenia i odżywienia skór
    • przyjemny zapach
    • ładnie się prezentuje opakowanie - idealny na prezent dla Mamy, Cioci, Babci
  • 9 marca 2018 o 21:00
    ulubiony
    Kremu GLA używam na zmianę z lżejszymi kremami tej samej marki (Hydrobalance, Face Lifting Cream) z tego względu, że jest to dosyć silnie działający kosmoceutyk. Na początku wydawał mi się zbyt ciężki, widocznie wtedy moja skóra nie potrzebowała jeszcze takiego wsparcia. Kiedy jednak zauważyłam, że skóra potrzebuje również lekkiego natłuszczenia, nie tylko nawilżenia, to GLA sprawdził się idealnie. Używam wielu kosmetyków firmy Larens do pielęgnacji twarzy, więc jest to kompleksowe działanie, ale mogę powiedzieć, że jestem uzależniona od tego kremu. Jakościowo porównuje go do poziomu kremów marki Lancome, bo miałam je wcześniej, jednakże tamta marka to jednak koncern, a tu można liczyć na naturalny skład i brak chemii, która tak szkodzi naszej skórze.
    Zalety:
    • działanie - są efekty, nawilżona, odmłodzona i ujędrniona skóra; mi wystarcza, że ludzie nie wierzą jak mówię ile mam lat, jego działanie odejmuje mi 10 lat
    • zapach - przyjemnie pachnie
    • opakowanie - wygodnie i bez otwierania (atomizer, więc nic nie dostanie się do kremu podczas aplikacji)
    • dostępność - tylko w sklepie internetowym lub przez dystrybutora, jednakże w stałej ofercie więc nie ma niespodzianki w sklepie pt. "wycofano"
    U konsultantki
    foxy313
    1 listopada 2017 o 18:52
    podraznienie na calego
    zbyt Intensiv jak dla mnie, i widze ze tu nie tylko ja mam ten problem, skora zaczela dostawac czerwonych plam, zmarszczek jakos bardzo nie ubylo, ale jak mnie wysypalo i wypryszczylo i z czerwona podrazniona skora bieglam do dermatologa.. nie polecam naprawde osobom, ktore nie wiedza co to za krem, nie znaja dobrze dzialania skladu, ja rok temu uzylam i do tej pory zaluje
    Gugunia
    21 maja 2017 o 22:58
    Bardzo dobry, jednak niesamodzielny.
    Bardzo dobry krem. Wygładza, ma delikatny zapach, nawilża, zmniejsza zmarszczki mimiczne, jednak by był skuteczny potrzebuje dodatkowego wsparcia. W komplecie z Face Repair Spray oraz Face Gel lub Hialuron Serum, komplet niemal idealny. Niestety wzmocnione dawki z kompletu Intensiv, które zakupiłam po 2 latach stosowania powyższego zestawu, były dla mnie za mocne, w związku z czym dostałam alergicznego zapalenia skóry i w tym momencie nie mogę używać Larensa w ogóle. Bardzo za nim tęsknię, dlatego wrażliwcom polecam stosowanie zestawu i niesięganie nigdy po Intensiv...
    U konsultantki
  • 19 listopada 2016 o 10:57
    Naturalny krem antyzmarszczkowy
    Walka ze zmarszczkami to właściwie trzy etapy. Po pierwsze musimy zapobiegać, musimy likwidować i musimy przeciwdziałać ich powracaniu. Szukałam kremu którego efekty działania nie polegają na wpajaniu nam sloganów reklamowych w telewizji ale na prawdziwym działaniu. Znalazłam informacje o tym kremie oparte na niezależnych badaniach naukowych. Wzrost kolagenu o 600% - czy to możliwe ? Nie wiem czy przybyło mi tyle, wiem natomiast że widzę wyraźne efekty jego stosowania już po dwóch tygodniach regularnego stosowania. Po oczyszczeniu skóry nakładam najpierw serum ( LARENS Hyaluron Serum) a po wchłonięciu nakładam ten krem. Słuchajcie - to jest rewelacja, to działa i widać to! Ubolewam jedynie nad ceną. Nie jest to tanie. Myślę jednak że lepiej wydać więcej i nie kupować taniego "placebo" tylko po to by móc sobie powiedzieć - dbam o siebie. Lepiej kupić po prostu coś co działa. Znalazłam też receptę na to żeby było trochę taniej. Dobry sklep, gdzie mi fachowo doradzono i jest taniej. Nie wiem czy mogę podać adres - najwyżej wytną - oto adres: www.najlepsze-kosmetyki.eu
    Zalety:
    • To kosmeceutyk z najwyższej półki. Idealnie nawilża i skutecznie działa na pojawiające się zmarszczki (kurze łapki...) Polecam sprzedawce www.najlepsze-kosmetyki.eu - jak sie zarejestrujesz to możesz mieć nawet 15% upustu. Co równie ważne - jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące wybranego kosmetyku - zapytaj - ten sprzedawca korzysta z doradztwa i porad kosmetologów z Wellu
    Wady:
    • generalnie - kosmetyki skueczne sa niestety drogie