Balsamy do ust

Lip Smacker Original, Lip Balm Balsam do ust 'Original'

• 28 lipca 2020 o 21:51
    Guma balonowa nie tylko dla małych dziewczynek ;)
    Pomadki Lip Smacker kuszą mnogością zapachów, i przy okazji też smaków. Używałam różnych pomadek tej marki, m.in. Bubble Gum. Pomadka ma zapach, "identyczny z naturalnym". Można więc przenieść się w beztroskie czasy dzieciństwa i potraktować swoje usta smakowitą "gumą balonową". Co najlepsze - bez cukru i bez kalorii. ;) Pomadka znajduje się w wygodnym sztyfcie, a różowy kolor opakowania pasuje do jego słodkiej zawartości. Poza charakterystycznym smakiem i zapachem pomadka ma też do zaoferowania całkiem niezłe nawilżenie. Przy jej regularnym stosowaniu usta były gładkie i odżywione.
    Zalety:
    • ładny zapach
    • słodki smak
    • nawilża usta
  • 7 grudnia 2018 o 10:47
    truskawkowy smak dzieciństwa
    Lata temu dostałam od koleżanki pomadkę z tej serii ("od cioci z Ameryki :D) o zapachu truskawki i tak się polubiliśmy, że jestem mu wierna od lat! Opakowanie jest nie do zdarcia, daje dobre nawilżenie a zapach jest po prostu niesamowity! Uwielbiam go <3
    Zalety:
    • dobre nawilżenie;
    • wygodne i solidne opakowanie;
    • piękny zapach (mój mąż go uwielbia! ;));
    • dobry stosunek ceny do jakości);
    Wady:
    • może troszkę wazelinowaty, ale i tak go uwielbiam!!
  • 31 lipca 2018 o 12:35
    Nie każda się sprawdza
    Balsamów smakowych do ust używam od dłuższego czasu i sprawdziłam na sobie już kilkanaście, niestety nie każda spełniła oczekiwania. Najbardziej godne polecenie według mnie to balsamy winogronowy, pomarańczowy, malinowy, o smaku muffinki. W ich przypadku rzeczywiście miałam wrażenie długotrwałego nawilżenia ust połączonego z kuszącym zapachem. Truskawkowego ani waniliowego w tej kwestii w ogóle nie da się porównywać - chemiczny zapach, zero nawilżenia.
  • 25 czerwca 2018 o 14:17
    Umilacze
    Dla mnie to zdecydowanie gadżety, niż kosmetyki do pielęgnacji ust .moim zdaniem one natłuszczają usta,ale ich nie nawilżają (to zasługa parafiny,takie ma właściwości) Na wymagających ustach sprawdzą się jedynie w ciepłe pory roku. Miałam wersję: arbuzową, fanta winogronowa, coca cola waniliowa.
    • smak
    • lepsza dostępność
    Wady:
    • zawartość parafiny
    • nie nawilża,a natłuszcza
    Drogeria Super-Pharm
  • 20 października 2017 o 10:59
    słodki gadżet
    Kiedyś był taki wielki bom na te smakowe pomadki do ust, taka nowość na rynku. Miałam kilka smaków tych balsamów do ust. -bardzo ładny zapach -słodkie w smaku -ładne opakowania -nawilżenie średnie No według mnie jest to po prostu bardziej taka zabawka niż kosmetyk.